Jdi na obsah Jdi na menu
 


19. 3. 2019

Č.88 ZNAMENÍ POSLEDNÍCH ČASŮ, PŘICHÁZÍ APOKALYPSA!


 
               Č. 88   ZNAMENÍ  POSLEDNÍCH  ČASŮ,  PŘICHÁZÍ  APOKALYPSA!


  POSELSTVÍ PANNY MARIE V LA SALETTĚ 19.ZÁŘÍ 1846:  "Běda obyvatelům země! NASTANOU  KRVAVÉ  VÁLKY  A  HLAD;  vypukne  MOR  A  NAKAŽLIVÉ  CHOROBY;  nastanou deště s nejhrůznějším krupobitím živočichů: hromobití, které vyvrátí města;  ZEMĚTŘESENÍ,  KTERÉ  POHLTÍ  NĚKTERÉ  ZEMĚ;  v ovzduší budou slyšet hlasy; lidé budou bít hlavou o zeď, budou přivolávat smrt, ale smrt jim současně bude mukou; krev poteče na všech stranách...
  Kdo bude moci zvítězit, nezkrátí-li Bůh čas zkoušek?  KRVÍ,  SLZAMI  A  MODLITBAMI  SPRAVEDLIVÝCH  SE  BŮH  NECHÁ  OBMĚKČIT.
  Henoch a Eliáš budou vydáni na smrt;  POHANSKÝ  ŘÍM  ZMIZÍ;  OHEŇ  NEBES  PADNE  NA  MĚSTA  A  STRÁVÍ  JE!
 Celý svět bude zasažen hrůzou a mnozí se nechají svést, neboť  NEUCTÍVALI  PRAVÉHO  KRISTA,  ŽIVÉHO  MEZI  VÁMI!        (v eucharistii.) Už je na čase; slunce se zatmívá; jedině víra bude žít!
  Zde je ten čas;  PROPAST  SE  OTEVÍRÁ.  Zde PŘICHÁZÍ  KRÁL  králů  TEMNOTY!  Zde přichází šelma se svými poddanými, sama sebe nazývající spasitelem světa. Pyšně se pozvedne do vzduchu, aby dosáhla samotných nebes; bude však zadržena dechem svatého Archanděla Michaela. Zřítí se  a  ZEMĚ,   která už   PO  TŘI  DNY  SE  BUDE  ZMÍTAT  V  USTAVIČNÝCH  PŘEVRATECH,  OTEVŘE  SVŮJ  KLÍN  PLNÝ  OHNĚ;  NAVŽDY  BUDE  POHLCENA  ŠELMA  VĚČNÝMI  PROPASTMI  PEKLA  I  SE  VŠEMI  SVÝMI!  TEHDY  VODA  A  OHEŇ  OČISTÍ  A  STRÁVÍ   dílo lidské pýchy a všechno bude obnoveno. Bůh bude uctíván a oslavován a lidé mu budou sloužit..."

                            708. Poselství Matky Spásy ze dne 24. ledna 2019.
                                      Nástroj: Luz de Maria (Argentina).
         Milované děti mého Neposkvrněného Srdce:
      JE NEZBYTNÉ, ABY LIDSTVO ZNOVU OŽIVILO POVĚDOMÍ O TOM, ŽE BŮH JE PRO ČLOVĚKA VŠÍM.
   Lidstvo zabloudilo, vydalo se nejsnazší cestou, neposlechlo a vzdalo se tomu, kdo se pak stal mučitelem pro člověka samotného, a pak utlačovatelem všech. Podvodník se představil s velkou výmluvností, v očích lidstva dokázal jít nepozorovaně a předstíral pokoru a poslušnost. Mé děti, vy neznáte rozsah nenávisti, která živí srdce   ANTIKRISTA!!   JEHO  ŽÍZEŇ  PO  NIČENÍ  A  SMRTI  JE  NEOMEZENÁ,  BUDE  MÍT  MOC,  KTERÁ,   ve stanoveném čase,   MU  PŘEDÁ  CELÉ  NÁRODY,  které pak bude soužit bez příměří,  DOKUD  JE  ve své touze po moci  ZCELA  NEVYHLADÍ!
   MŮJ  SYN  JE  VŠEMOCNÝ,   Všemohoucí, Vševědoucí,  JEMU  JSOU  PODŘÍZENY  ZLÉ  SÍLY [Fil 2, 10]; proto kdokoli vítá mého Syna s vírou a   ZŮSTÁVÁ  V  NĚM  TÍM,  ŽE  DODRŽUJE  ZÁKON,  CTÍ  SVÁTOSTI,  KONÁ  SKUTKY  MILOSRDENSTVÍ,  PŘIJÍMÁ  MÉHO  SYNA  V  EUCHARISTII  A  ODDÁVÁ  SE  SLUŽBĚ  BLIŽNÍMU,  se nesetká se snadnou cestou, ale se silou zvednout se po každém pádu. Nepochopily jste, že opravdové poznání je to, co hledají mé děti, které se snaží poznat mého Syna [Jan 17, 3], aby objevily stav vnitřního štěstí, vyvolaného jistotou lásky k Bohu, jednomu a trojjedinému.  VY  NEVÍTE,  JAK  NAJÍT  KRÁSU  DUŠE   a ztrácíte se v bídě nečinnosti.
   Vy, mé  DĚTI,  BUĎTE  LÁSKOU,   jako můj Syn je Láskou. Žehnám vám svým srdcem planoucím láskou ke každému z vás.
    Matka Maria


                                     PROROCTVÍ  3. TAJEMSTVÍ  Z  FATIMY

                                          Proroctví o kosmickém otřesu
   Slova Katechismu hovoří na základě Písma svatého také o "závěrečném kosmickém otřesu". V této souvislosti můžeme uvést vidění sestry Lucie z Fatimy, které měla 3. ledna 1944 v kapli kláštera sester sv. Doroty v Tuy, když byla před svatostánkem, a jež je spojeno se zapsáním třetího tajemství. Bylo uveřejněno v životopise sestry Lucie, který publikoval její karmelitánský klášter v Coimbře:
   Cítila jsem ducha zaplaveného tajemstvím světla, kterým je Bůh, a v něm jsem viděla a slyšela: "Hrot kopí jako plamen, jenž se odděluje,  ZASAHUJE  OSU  ZEMĚ  A  ONA  SE  OTŘÁSÁ:  hory, města, obce a vesnice se svými obyvateli jsou pohřbeny. Moře, řeky a mraky překračují své hranice, přetékají, zaplavují a vlečou s sebou ve víru domy a lidi v počtu, který se nemůže spočítat;  JE  TO  OČIŠTĚNÍ  SVĚTA  OD  HŘÍCHU,  do něhož se vrhá. Nenávist, ctižádost vyvolávají ničící válku".
   Pak jsem uslyšela ve zrychleném bušení srdce a ve svém duchu ozvěnu laskavého hlasu, který říkal: "V čase jedna víra, jeden křest, jedna Církev, svatá, katolická, apoštolská - ve věčnosti nebe!"
   Toto slovo, nebe, naplnilo mou duši pokojem a štěstím takovým způsobem, že jsem, aniž bych si to uvědomovala, dlouhou dobu opakovala:"Nebe, nebe!"


                                         CÍRKEV  V  OHROŽENÍ

     Dva roky před svým zvolením na Petrův stolec proslovil kardinál Wojtyla ve Filadelfii u příležitosti oslav dvoustého výročí americké nezávislosti prorocké poselství:
     »STOJÍME  DNES  PŘED  NEJVĚTŠÍM  HISTORICKÝM  STŘETEM,  s jakým se kdy lidstvo setkalo. Nevěřím, že široké kruhy americké společnosti nebo široké kruhy křesťanského společenství jsou si toho plně vědomy. Stojíme před finální konfrontací  MEZI  CÍRKVÍ  A  ANTICÍRKVÍ,  MEZI  EVANGELIEM  A  ANTIEVANGELIEM!!!
     Musíme se připravit na to, že budeme muset podstoupit  V  NEDALEKÉ  BUDOUCNOSTI  velké zkoušky, které budou od nás vyžadovat i oběť života, úplné sebedarování Kristu a pro Krista.  SKRZE  vaše a moje   MODLITBY  JE  MOŽNO  ULEHČIT  TOTO  SOUŽENÍ,   ale  NENÍ  MOŽNÉ  SE  MU  VYHNOUT... Kolikrát již  OBNOVA  CÍRKVE  SE  USKUTEČNILA  ZA  CENU  KRVE.   Ani nyní tomu nebude jinak.«
     Dnes s odstupem čtyřiceti let znějí tato slova tak hrozivě, že v aktuálním globálním klimatu nelze nevzpomenout na slova samotného Pána: LIDÉ  BUDOU  ZMÍRAT  STRACHEM  OČEKÁVÁNÍM  TOHO,  CO  PŘIJDE  NA  CELÝ  SVĚT,   neboť hvězdný svět se zachvěje (Lk 21, 26).......................

                                       CÍRKEV  OBRÁCENÁ  NA  RUBY
    "II. Vatikánský koncil se stává koncilem pastorační praxe, která po padesáti letech katastrofální reálné praxe  OHLAŠUJE  NÁSTUP  K  LIKVIDACI  KATOLICKÉ  MORÁLKY.  Kasperovo vystoupení na mimořádné konzistoři 20. února k Instrumentum laboris  SE  PROPASTNĚ  ODCHYLUJE  OD  NAUKY  CÍRKVE   o manželství a rodině i od dosavadní katolické praxe. Metrem pro tento dokument se stává sociologie, praxe převálcovala nauku  a  CÍRKEV  JE  PŘEVÁLCOVANÁ  NA  RUBY!"


                                    149. Poselství Ježíše ze dne 29. ledna 2017.      
                                          Nástroj: Luz de Maria (Argentina).
    V  TOMTO  ČASE,   více než kdy jindy,   JE  SVOBODNÉ  ZEDNÁŘSTVÍ  NA  SVÉM  VRCHOLU.  Už neproniká,  ALE  OVLÁDÁ,  CO  JE  MOJE !!!  Může v tomto okamžiku rozhodovat jak ovládnout můj lid a připravit velké otřesy mého lidu, aby jej přivedl jako ovci na jatka. Nebojí se Mě, zbavují se mého lidu, zapomínají, že přijdu v mém Druhém příchodu, abych je vyzval k zúčtovávání za jejich činy, a budu je soudit mou spravedlností. Přísně...
    ZEDNÁŘSTVÍ  PŘEKRUCUJE  MÉ  SLOVO,  NIČÍ  PŘIKÁZÁNÍ,  UTLAČUJE  MOU  CÍRKEV  A  PŘEBÍRÁ  MOC,   ABY  skrze nevědomost  PŘIVEDLA  MÉ  DĚTI  K  POHRDÁNÍ  NAŠÍM  BOŽÍM  SLOVEM.  Zednářství se připravuje představit velkého podvodníka lidstvu, antikrista, a vy, protože o něm nevíte nic, se k němu vrhnete, jako bych to byl Já. Nechá mé děti trpět tím nejstrašnějším pronásledováním.  NENÁVIDÍ  TY,  KTEŘÍ  MĚ  MILUJÍ,  POSLOUCHAJÍ MĚ  A  NAPLŇUJÍ  BOŽÍ  VŮLI.
    Můj milovaný lide, Varování se blíží a vaše srdce nejsou pohnuta pro nedostatek šíření znalosti o tomto činu mého


                                    DOPIS  JEDNOHO  KNĚZE  Z  JANOVA:
                                                6. února 2019
    Jeden kněz z Janova mi poslal tento dopis:
»Jsem knězem v Janově a nikdy mi ani na mysl nepřišlo, že bych mohl prožívat takové rozpory vůči tomu, kdo sedí na Petrově stolci. Vždy jsem myslel na papeže jako na neklamný vzor mého křesťanského života. Papežové byli pro mě příkladem živé víry a konkrétní svatosti.
   Přijal jsem s nelibostí demisi papeže Benedikta XVI. Nikdy nepoužíval náhodná slova, byl moudrý a pomáhal mi pozvedat se k trascendenci. Volbu arcibiskupa z Buenos Aires jsem přijal bez předsudků. Neznal jsem ho a pak, papež byl pro mě vždy papež.
   Po nějaký čas jsem naslouchal jeho slovům, viděl jsem v něm prostotu, která mi napovídala: JEHO  SCHOPNOST  UCHVÁTIT  SRDCE  LIDÍ,   jeho soucit s těmi, kteří trpí, snad způsobí, že dokáže výrazněji hlásat Krista a pravdy víry, probudí lid Západu z necitelnosti svědomí.
   Den po dni jsem však začínal chápat, jak roste  JEHO  VELMI  VYCHYTRALÁ  DVOJAKOST.  Nacházel jsem v jeho poselstvích něco matoucího. Zpočátku jsem to dobře nechápal, ale bylo to, jako by z jeho slov, z jeho výroků, z jeho interview se vynořoval nový horizontální pohled na život s vyloučením vertikální dimenze a Božího soudu a málo milosrdný pohled na jiné názory.
   Dnes musím říct, že se cítím v katolické církvi jako v nějakém jiném náboženství, než v jakém jsem od dětství vyrůstal. Posedlost pro sociální témata je nesnesitelná. Zdá se, že jsou opomíjeni velcí světci lásky, pro které pozornost k bratru se rodila z rozjímání o Kristu, z adorace před Ním.  BERGOGLIOVY  VÝZVY  ZNĚJÍ  JAKO  VÝZVY  NĚJAKÉHO  POLITIKA.  Církev „na cestě“ a „polní nemocnice“ jsou jako agentury sociálních služeb.
   Upřímně řečeno, i když sdílím důležitost péče o chudé a potřebné, taková církev mě však nepřitahuje, není to společenství Kristem spasené. Bolestně mě zraňuje lhostejnost k tématům o rodině. Někdy se papežovy projevy jeví jako pěkné, ale pak, když se nad nimi zamyslím, uvědomuji si, že neposkytují jasnou vizi. A samotná Amoris laetitia, co vlastně přinesla? Velký zmatek. Konkrétně, dnes všichni si dělají, co chtějí,  NA  PRVNÍ  MÍSTO  STAVÍ  ČLOVĚKA  A  ZAPOMÍNAJÍ  NA  BOŽÍ  PŘIKÁZÁNÍ!
   Tento zmatek, tento nedostatek jasnosti je znepokojující: jeví se jako  ZÁMĚRNÝ! Ale proč? Ve víře vždy hledám jasnost a úplnost. Hledám spásu. Ale dnes se to jeví tak, že podle papeže stačí dělat trochu dobra a zbytek přijde sám.  NENÍ  ZDE  HLÁSÁNÍ  KRISTA  JAKO  JEDINÉHO  SPASITELE!  NENÍ  ZDE  ZMÍNKA  O  VĚČNÉM  ŽIVOTĚ  A  VĚCECH  NEBESKÝCH!
   Nikdy jsem si nemyslel, že zakusím takové rozpaky vůči Petrovu nástupci, a opravdu to nechápu a cítím se ztracený. Jdu vpřed, protože bez Pána je život jen zoufalstvím, a chci zůstat věrný onomu dvoutisíciletému  POKLADU  VÍRY,  KTERÝ  NEMŮŽE  BÝT  VYMAZÁN.  Sytím se životy svatých, naslouchám slovům Mariiným, která připomínají vertikální smysl života. Vyznávám s bolestí, že ve mši mám problém vyslovit jméno našeho papeže. Je pro mě utrpením dívat se na něho v televizi, a když se mě na něho lidé ptají, snažím se změnit téma. Děsí mě myšlenka, že ten, kdo by měl být vůdcem církve zde na zemi, je pro mne jen překážkou, a dávám přednost se mu vyhnout.
   Kam nás to Petrův nástupce vede?  KAM  CHCE  DOVÉST  TUTO  CÍRKEV,   když  NEUMÍ  DEFINOVAT  TĚŽKÝ  HŘÍCH  a nepomáhá nám, jak se ho varovat? Co tím chce říct, když  ZAPOMÍNÁ  zdůraznit,  ŽE  KRISTUS  JE  JEDINÝ  SPASITEL  A  že  VŠECHNA  NÁBOŽENSTVÍ  NEMOHOU  BÝT  STEJNÁ?  Chce nás dovést do nebe, nebo někam jinam?
  Kněz z Janova«
    (Pater Aldo Maria Valli - Lumen de Lumine)

   "VE VATIKÁNU MÁ MOC PRIORITU PŘED VÍROU  V JEŽÍŠE  KRISTA!"
                                  Kardinál Müller  14. 9. 2017

   V uplynulých dnech představil kardinál Müller v Mannheimu svou knihu Il Papa. Missione e mandato. Poukázal při té příležitosti na skutečnost, že v současné době ve Vatikánu důležitější než Kongregace pro nauku víry je Státní sekretariát.
   Marco Tosatti, Stillum Curiae

        399.      Poselství Ježíše ze dne 12. dubna 2012 v 11:27.            TENTO  PAPEŽ  MŮŽE  BÝT  ZVOLEN  ČLENY  KATOLICKÉ  CÍRKVE,
                       ALE  BUDE  TO  FALEŠNÝ  PROROK !

    "JEHO  VOLIČI  JSOU  VLCI  V  ROUCHU  BERÁNČÍM  A  JSOU  ČLENY  TAJNÉ  ZLOVOLNÉ  ZEDNÁŘSKÉ  SKUPINY,  VEDENÉ  SATANEM.
    Tímto způsobem se Satan pokusí mou církev zničit.  Žel, tento   F A L E Š N Ý   P R O R O K   PŘILÁKÁ  MNOHO  PŘÍVRŽENCŮ.  Ti, kteří mu budou odporovat, budou pronásledováni.  Jednejte, děti, dokud můžete. Odsuďte tyto lži, které budou předkládány těmi, kteří se vás pokusí přesvědčit o pravosti falešného proroka.
   Buďte pevní.  STŮJTE  PEVNĚ  PŘI  MNĚ,  VAŠEM  JEŽÍŠI!   NIKDY  NEPOCHYBUJTE  O  MÉM  SVATÉM  SLOVU!
    Kniha Zjevení je pravdivé Boží Slovo. Nelže vám."

    BENEDIKT XVI.: »NEOPOUŠTĚJTE  MĚ,  MODLETE  SE  ZA  MNE,  ABYCH  ZE  STRACHU  NEUTÍKAL  PŘED  VLKY.«  


         503. Poselství Ježíše ze dne 26. července 2018.
                      Nástroj: Luz de Maria (Argentina).
    STAČILO  BY,  KDYBYSTE  MI  DALI  MÍSTO,  JEHOŽ  JSEM  HODEN
   Moji lidé:
Vy znáte mou velkou lásku k vám a z lásky k lidstvu se odhaluje vůle mého Otce v Přikázáních, aby byla naplněna každým lidským stvořením. Celý Zákon je spojen s mým křížem slávy a majestátu, z lásky ke všem generacím všech dob.
   Volal jsem vás s naléhavostí, aniž bych dostal odpověď, nevěnujete Mi pozornost, odmítáte Mi naslouchat, vzpíráte se, jako kdybyste ztratili rozum a bez výčitek se odevzdali zlu.  LIDSTVO  NEZBOŽŇUJE  NAŠI  TROJICI,   přivítali jste každého falešného Boha, který vám byl nabídnut jako novinka, bez rozmýšlení o následcích.
   JAKO  ZNAMENÍ  KONCE  ČASU  již vám byla oznámena  VZPOURA  PROTI  BOŽÍMU  ZÁKONU,  PROTI  DARU  ŽIVOTA,   aby si člověk nemyslel, že v jeho jednání a v jeho činech proti vůli mého Otce, zaznamenané v Desateru, je hřích. Lidstvo využívá s velkou radostí poblouznění "práva zabít mé nevinné". Démon vám do mysli vstřiknul jed a otrávil ji, a s otráveným srdcem se člověk nachází v neustálém utrpení. Nevidíte dokonce ani na okamžik, že Zlý sám se proměnil v závislost, ze které je velmi těžké uniknout.  JDETE  OD  JEDNOHO  SMRTELNÉHO  HŘÍCHU  K  DALŠÍMU,  POKAŽDÉ  HROZNĚJŠÍMU!!!   V rozsahu samotného hříchu jsou další hříchy a neřesti, vždy obtížněji uspokojitelné, proto stvoření není spokojené a hřích se stává nezbytností a roste. Nahota těla je jiným znamením ztráty hodnot, duchovní chudoby, v níž se nachází tato generace a krutosti neúcty vůči svým bližním. Je to produkt myslí otrávených hadem, který démon rozšiřuje po celé zemi a který byl přivítán těmi, kteří jako démoni, odmítli Dům mého Otce.
   Můj kříž obsahuje vzpouru člověka… Já jsem Láska a Já jsem milosrdenství. To jste si ale vyložili podle svého… Já jsem Láska a mé odevzdání na kříži se nestalo, abyste pozměnili Boží Zákon, ale aby byl znovu potvrzen [Jan, 3, 17]. Nevydal jsem se, aby se lidstvo vzbouřilo proti našemu božství.  TENTOT   nepochopitelný a  VZPURNÝ  POSTOJ  ČLOVĚKA  OTEVŘEL  DVEŘE  TRESTU  PRO  LIDSTVO!!!   Nehrozím člověku…Zadržuji degeneraci člověka, dřív, než se všichni ztratí.
Tato generace zapomněla na potopu a nebere ji v úvahu. Všechny lidské námitky a popírání universální potopy jsou jen bezobsažnými domněnkami omezeného lidského rozumu, aby živily vlnu urážek proti našemu Domu. K jiným událostem, jimiž můj Otec působil, aby zastavil vzdorovitého člověka, jako v Sodomě a Gomoře, došlo kvůli lidské neúctě ve všech aspektech života.
   Moji milovaní lidé,
stačilo by, kdybyste Mi dali místo, jehož jsem hoden, aby má práce a jednání měly nutnou svobodu růstu v lidských bytostech, aby tak naše Trojice byla vše ve všem. Právě naopak, v tomto čase je můj lid pronásledován, urážen, špiněn, opomíjen a pomlouván, aby existující ideologie našly záminky k jeho pronásledování.
    ČLOVĚK  MUSÍ  hledat jednotu s naším Domem, musí  SE  ŘÍDIT  PŘIKÁZÁNÍMI,  BLAHOSLAVENSTVÍM,  PŘIJÍMAT  SVÁTOSTI  A  ZNÁT  MĚ,  ABY  MĚ  v pravou  chvíli  POZNAL!  Vaše cesta potřebuje být víc duchovní, abyste Mě žili, cítili Mě, vážili si Mě a nebyli zmatení  "VLKY  V  ROUCHU  BERÁNČÍM",   kteří pobývají ve světě, a  DOKONCE  I  V  MÉ  CÍRKVI,  ABY  VÁS  ZMÁTLY  A  SVEDLI  Z  CESTY!
    Země se třese víc než dříve, předznamenává člověku budoucnost, ke které směřuje. Dveře jsou otevřeny, mé děti a vy musíte přijít těsněji ke Mně, abyste napravili tolik zla, které přichází od těch, kdo se zhanobili jedem Satana.
   VELKÉ  ZMĚNY  PŘIJDOU  JEŠTĚ  NA  ZEM,  NEBE  UKÁŽE  VELIKOST  MOCI  NAŠEHO  DOMU  a  člověk nedokáže zadržet vůli naší Trojice, dokud neprojde sítem očisty a sám se nerozhodne být více duchovní.
   Moji milovaní lidé:
Budete žít v ohromení způsobeném po sobě jdoucími událostmi, kterých budete svědky…
   ZŮSTAŇTE  VĚRNI  BOŽÍMU  ZÁKONU  A  PŘIPOUTEJTE  SE  K  PRAVDĚ.  MÉ  SLOVO  NESMÍ  BÝT  ZMĚNĚNO,  ABY  OMLOUVALO  HŘÍŠNÍKA,  ANI  NESMÍ  BÝT  PŘEKRAČOVÁNO!!! [Ž 119, 1-8].
    Ďábel nepřestává hledat lidská stvoření, která se odvrátila ode Mne a nastoupila na cestu zvrácených novinek, na cestu modernistů, kteří se odvažují snižovat nebo vyvracet blízkost završení toho, co vám oznámila má Matka.
   Někteří nazývají mou dceru "apokalyptickou". Jsou daleko od mého Slova. Jsem to Já, kdo je vydává ze sebe, je to Boží vůle, která je vám sdělována [Ex 3,14; Iz 45,5]. Já jsem "apokalyptický", protože nazývám hřích hříchem, abych varoval lidstvo před následky směru, který nabralo kvůli revoluci liberalismu a modernismu, dokonce i v mé církvi. Ale pro modernisty hřích nevede ke zlu nebo k peklu, má Pravda je staromódní a má odhalení a odhalení mé Matky byla dána v přítomnosti, ale patří do lidské minulosti...
   Moji lidé, pojďte ke Mně a k mé Matce: Je nutné, abyste vešli s větší spiritualitou do budoucnosti, v níž mé děti se musí udržet silné. Žehnám vám, jste zorničky mých očí…
   Váš Ježíš

           POSELSTVÍ  PANNY  MARIE  MBM

   Zlá sekta spřádá úklady proti papeži Benediktu XVI. v jeho vlastních kuloárech.
O této sektě je známo, že existuje mezi posvěcenými služebníky ve Vatikánu, přesto jsou tam bezmocní proti této  ZLOVOLNÉ  SKUPINĚ,  KTERÁ  INFILTRUJE  KATOLICKOU  CÍRKEV  UŽ  PO  STALETÍ.  
    To oni jsou odpovědní za překroucení pravdy učení mého Syna. Tak málo se ví o nich, nebo o jejich hanebné práci.
    To oni vypudili  p r a v d i v é   u č e n í   z katolické církve   a   NAHRADILII  JE  VLAŽNOU  ROZŘEDĚNOU  VERZÍ,  KTEROU  BYLI  KATOLÍCI  KRMENI  V  POSLEDNÍCH  ČTYŘICETI  LETECH!
    Tolik zmatku bylo rozšířeno touto zkaženou, nicméně skrytou sektou, že mnohé mé děti z pravé církve odešly.
    Modlete se, aby se papeže nezbavili.
    Modlete se, aby   FALEŠNÝ  PROROK  NEOBSADIL  STOLICI  SVATÉHO  OTCE  A  MOHL  TAK  ROZŠIŘOVAT  LŽI !
    Modlete se, aby posvěcení služebníci ve Vatikánu byli dost silní, aby odolali tomuto zlému spiknutí, které je plánováno tak, aby zničilo katolickou církev.
  PLÁNUJÍ  NAHRADIT  SVATÉHO  VIKÁŘE  papeže Benedikta XVI., DIKTÁTOREM  LŽÍ,  jenž ve spolupráci  S  ANTIKRISTEM  A  JEHO  SKUPINOU  VYTVOŘÍ  NOVOU  CÍRKEV,  ABY  OKLAMALI  SVĚT!
    Naneštěstí, mnoho z mých dětí budou ve své věrnosti ke katolické víře slepě následovat tuto falešnou doktrínu, jako beránci jdoucí na jatka.
    Děti, probuďte se k pravdě.  TENTO  OHAVNÝ  PLÁN  JIŽ  V  BĚHU  LET  ZMĚNIL  ZÁKLADNÍ  PRAVOST  KATOLICKÉ  DOKTRÍNY!  URÁŽÍTE  MÉHO  SYNA,  KDYŽ  PŘIJÍMÁTE  SVATOU  EUCHARISTII  DO  RUKOU !   To  bylo  jejich  dílo!
    URÁŽÍTE  MÉHO  SYNA,  KDYŽ  NEVYHLEDÁVÁTE  SVÁTOSTI  PRAVIDELNĚ !   Přesto ti, na které jste v tomto ohledu odkázáni, nezajišťují vaše duchovní blaho, protože   NEPONECHÁVAJÍ  SVÁTOSTI  DOSTUPNÉ  VŠEM..
    Mé děti,   VELKÉ  ZLO,   po staletí   SKRYTÉ  V  KULOÁRECH  SVATÉHO  STOLCE  SE  BRZY  VYNOŘÍ,   aby je uviděl celý svět.   ZEMĚ  SE  BUDE  TŘÁST  V  KAŽDÉM  KOUTU  SVĚTA  HNĚVEM  MÉHO  NEBESKÉHO  OTCE  KVŮLI  TÉTO  POHANĚ!!  Ty z mých dětí, na kterých spočívá Duch Svatý, uvidí pravdu, až tato odporná lež bude představena světu.  Jiní půjdou slepě do temné uličky.
     V  ŘADÁCH  KNĚŽÍ,  BISKUPŮ,  arcibiskupů  a  KARDINÁLŮ  DOJDE  K  VELKÉMU  ROZDĚLENÍ !  Jedna strana bude stát proti druhé.  Praví stoupenci se budou muset skrývat a kázat soukromě,  JINAK  BUDOU  ZABITI!


         712.   Poselství Ježíše ze dne 17. února 2013 v 19:00.
             FALEŠNÝ PROROK PŘEVEZME ŘÍMSKÝ STOLEC
     Má drahá, milovaná dcero,
budete svědky rozkolu v katolické církvi, jak bylo předpověděno, a uvidí jej celý svět. Odchod mého drahého a milovaného svatého vikáře, papeže Benedikta XVI., označuje začátek konce. Více než dva poslední roky jsem se pokoušel skrze tebe, mého vybraného proroka, připravit moji církev na zemi na tuto smutnou událost.
    ZEDNÁŘSKÁ  ELITA  UCHOPILA  KONTROLU  NAD  MOU  CÍRKVÍ  A  OKLAME  KATOLÍKY  TÍM  NEJPODLEJŠÍM  ZPŮSOBEM!
    Falešný prorok nyní převezme Římský Stolec  a  S  MÝM  SLOVEM,  s takovým, jaké bylo v čase mého pobytu na zemi,  BUDE  ZACHÁZENO  JAKO  S  HEREZÍ.   Nemylte se, neboť až bude podvod předložen světu, jako kdyby nové vedení reprezentovalo Pravdu, ty, má dcero, stejně jako proroci, kteří přišli před tebou, budete strašně trpět.
    Moji následovníci musí zůstat klidní a modlit se za spásu všech mých posvěcených služebníků, kteří budou polapeni touto ohavností. Volám k nim, aby odpověděli následovně:
    ŘIĎTE  SE  I  NADÁLE  MÝM  UČENÍM.
    NIKDY  SE  NEZŘEKNĚTE  BOŽÍHO  SLOVA!
    ZŮSTAŇTE  VĚRNI  VAŠIM  POVINNOSTEM  A  PODÁVEJTE  SVATÉ  SVÁTOSTI  TAK,  JAK  JSEM  VÁM  ULOŽIL!
Učení katolické církve, jejíž základy byly utvářeny mým apoštolem Petrem, zůstává neomylné. Nyní se to změní, až základy budou otřeseny přicházejícími změnami.   
                                                 

      BERGOGLIO  JE  JEN  ŠPIČKA  LEDOVCE
              Lumen de Lumine - 4. 1. 2017

    Obhajoba Bergogliovy neústupnosti, které se ujal jeho důvěrný spolupracovník, obsahuje v podstatě všechno, co je tento   FALEŠNÝ  PASTÝŘ   ochoten přiznat a na čem bude nesporně trvat jakožto na podstatném krédu   SVÉ  BERGO-VÍRY,   s jakou  BYL  VYBRÁN  a  vyslán   NA  PETRŮV  STOLEC,  ABY  JI  ZDE  PROSADIL  za každou cenu. Za povšimnutí stojí tato novinka: Po vzoru svého „jubilujícího učitele“ i on si našel opěrný bod v překrouceném citátu sv. Pavla (Řím 8,35.39).
    Tato  BERGOGLIOVA  IDEOLOGIE  byla zřejmá od jeho převlečení do bílé sutany a prvního vystoupení v lodžii Sv. Petra a potvrzovala se den co den ráno v kapli sv. Marty. Je to jen základ jeho mise, k jaké se zavázal svým tleskajícím masonským souvěrcům, kteří si v něm vyhlédli a připravili svého emisara. BERGOGLIOVO  LŽIVÉ  NAMLOUVÁNÍ  A  PŘEKRUCOVÁNÍ  PRAVDY  MÁ  MNOHO  SPOLEČNÉHO  SE  ZPŮSOBEM,  JAKÝM  HAD  V  RÁJI  OBELHAL  NAŠE   PRARODIČE!   Důsledky jsou katastrofální: Nejedná se o jedno či dvě heretická tvrzení, ale o celé jeho „krédo“,  KTERÉ  SVOU  PODSTATOU  A  ZAMĚŘENÍM  VŮBEC  NENÍ  KATOLICKÉ,  a to je více než povážlivé: rovněž ti, kterým imponuje a kteří si je tak či onak přisvojují, prakticky přestávají být katolíky.
    Jeho nastolení a jeho „zdomácnění“ bylo možné jen díky komplotu a politováníhodnému selhání kardinálů, a toto selhání bylo možné jen díky velké erozi, která vzešla z podvodu a zrady 2. vatikánského koncilu, hlavního zdroje panující slepoty. (Slepota k této slepotě zůstává dosud Achillovou patou i předních zastánců pravověrnosti.) BERGOGLIA  JE  TŘEBA  VOLAT  K  ZODPOVĚDNOSTI  nejen za to, co napsal, ale především  ZA  TO  CO  PODNIKL  A  PODNIKÁ  VE  SPOLUPRÁCI  SE  ZEDNÁŘI,  evangelikály a levičáky všeho druhu.

    324.    POSELSTVÍ  JEŽÍŠE  MBM  ze dne 26. ledna 2012 v 21:40.

   "Má dcero, dokonce   i   POSLEDNÍ  TAJEMSTVÍ  Z  FATIMY  NEBYLO  DÁNO  SVĚTU,  protože by odhalilo pravdu o Satanově zlé sektě, která se vetřela do Vatikánu.
  POSLEDNÍ  ČÁST  TAJEMSTVÍ  NEBYLA  ODHALENA,  ABY  BYLA  OCHRÁNĚNA  ZLOVOLNÁ  SEKTA,  KTERÁ  OD  DOBY  ZJEVENÍ  MÉ  MATKY  NA  SVATÉM  MÍSTĚ  VE  FATIMĚ  PRONIKLA  VE  VELKÉM  POČTU  DO  VATIKÁNU!  
  Má dcera Lucia byla umlčena silami, které kontrolují část Vatikánu a nad níž Moji ubozí milovaní papeži mají jen málo moci.
  Pohleďte, jak  NEJENOM  POKŘIVILI  PRAVDU  MÉHO  UČENÍ,  ALE  TAKÉ  ZAVEDLI  "NOVÉ"  METODY  KATOLICKÉ  BOHOSLUŽBY,   které uráží Mě a Mého  Věčného Otce."  (obrácení oltářů zády ke svatostánku, odstranění klekátek a přijímání na ruku a ve stoje...)

   782. POSELSTVÍ  JEŽÍŠE   ze dne 30. dubna 2013 v 15:40.
      "Právě je psán dopis s pokyny všem, kteří jsou ve službě v katolické církvi. Všichni moji posvěcení služebníci budou brzy informováni o změnách, se sdělením, že jsou pro dobro církve.
    Nová pravidla se projeví  NOVELIZACÍ,  ČI  ÚPRAVOU  MODLITEB  BĚHEM  MŠE  SVATÉ  A  BUDOU  SE  ZDÁT  NEVINNÁ  Mnozí si nevšimnou jejich významu, ale  BUDOU  SE  VZTAHOVAT  K  NEJSVĚTĚJŠÍ  EUCHARISTII  A  MÉ  PŘÍTOMNOSTI  V  NÍ.   Bude použito slovo "připomínat si" (slavit památku) a všechny  CÍRKVE  BUDOU ZBAVENY  SVÝCH  POKLADŮ!"
 

                NA  SCESTÍ - „fuorviante“
   Tato „revoluce“ se uskutečňuje především tím, že se smazává pojem „smrtelného hříchu. Kardinál Müller na to správně upozornil: „Největším pohoršením, které může dát církev, není, když v ní jsou hříšníci, ale ,  KDYŽ  PŘESTANE  ROZLIŠOVAT  MEZI  DOBREM  A  ZLEM  a  relativizuje je; přestane vysvětlovat, co je to  HŘÍCH, a  OSPRAVEDLŇUJE  ho domnělou větší  VSTŘÍCNOSTÍ  A  MILOSRDENSTVÍM  VŮČI  HŘÍŠNÍKOVI.“   Leč taková už je Bergogliova epocha. Sám kardinál Müller, strážce víry, řekl před třemi měsíci jedné novinářce z Die Zeit, že nepokládá papeže Bergoglia za heretika, ale dodal: „Zcela jiná věc je, když je nauka víry oficiálně prezentována způsobem nešťastným, scestným a vágním“ (fuorviante).
    Jan Pavel II. objasnil, že varovat před hříchem a před rizikem věčného zavržení je největším projevem mateřské lásky Církve.
To musí být hlavním úkolem papeže: JEŽÍŠ  KRISTUS  ULOŽIL  PETROVI,  ABY  BRATRY  "UTVRZOVAL  VE  VÍŘE"  NIKOLIV  ABY  MÁTL,  destabilizoval  A  SVÁDĚL  NA  SCESTÍ!
JE  PŘÍPUSTNÉ,  ABY  PAPEŽ  "ZAVÁDĚL  NA  SCESTÍ“?
    Kromě toho exhortace  "AL"  ukazuje,  ŽE  TATO  ZCESTNÁ  DVOJAKOST  není  nechtěná  náhoda,  ale  JE  ZÁMĚRNÁ  STRATEGIE!


                                 
   602. POSELSTVÍ  Ježíše ze dne 3. listopadu 2018,  SDĚLENÉ  BĚHEM KRVÁCENÍ  KRISTA  NA  KŘÍŽI  V  USA V KALIFORNII                                                                                                                                      Nástroj: Luz de Maria (Argentina).
   Kristus: "Moji milovaní lidé:
Hleďte tady na Mne jako na žebráka lásky před každým z vás…Jak jen vás miluji, jak vás miluji, moji lidé! Dokonce, i když se na Mne díváte, zapíráte Mne, a kolik vás si přeje umlčet má Slova!
   I když umlčíte mé nástroje, ukážu se svým způsobem mému lidu, protože vás miluji a potřebuji, aby mé děti si byly vědomy naléhavosti mého volání o nutnosti sjednotit se v tomto okamžiku v lásce s naší Nejsvětější Trojicí.
   Kolik vás, nedbajíce na má volání, stále budíte zdání, že si trháte svůj oděv, ale při nejmenší překážce přestáváte věřit a ztrácíte víru v naši Trojici. Jak náladová je láska člověka, že v jednom okamžiku Mě miluje a v tom dalším Mě přestává milovat! Já, jako Otec, vás potřebuji, ale vy, jako děti, Mě potřebujete víc…
   Je pro vás naléhavé, moji lidé, vrátit se na cestu s vážností, protože ti, kdo se potulují z jedné strany na druhou, nemyslí na to, že pro ně bude těžší zdolat všechny zkoušky, jimž budou podrobeni. Jak můžete žít a nazývat se bratry, když v tomto okamžiku tisíce a  TISÍCE  DĚTÍ  VE  SVĚTĚ  UMÍRAJÍ  HLADEM?   A vy to necháváte bez povšimnutí. KOLIK  JEN  MILIONŮ  DĚTÍ  JE  POTRACENO  kvůli pohrdání darem života těmi, kdo je nosí ve svém lůnu! A právě to je tím, co uvádí lidstvo do chaosu:  POHRDÁNÍ  NEJVĚTŠÍM  DAREM,  který můj Otec dal člověku.
   Moji milovaní lidé,  VELKÉ  UTRPENÍ  SE  BLÍŽÍ  K  SVĚTU,  větší, než znáte, větší, než jste kdy zakusili, utrpení, jež dosáhne útrob lidského stvoření, a to  KVŮLI  NEPOSLUŠNOSTI,  PROTOŽE  JSTE  SE  SKLONILI  PŘED  ZLÝM!  Vy nechápete, že ďábel přebírá do vlastnictví můj lid, protože jste odevzdali mé místo jemu. Je to proto, že i když vidíte své velké chyby, které děláte,  VELKÁ  KACÍŘSTVÍ  A  ZNESVĚCENÍ,   kterých se dopouštíte proti Mně a všemu, co představuje mou přítomnost, mou Lásku a mé volání, stále si toho nejste vědomi. Je to proto, že jste ještě tak nevědomí, že pohlížíte na to vše, jakoby to bylo něco normálního.   KDE  JE  VAŠE  SVĚDOMÍ, jako mého lidu, když se smějete při dekadentním a nemorálním představení, dokonce uvnitř některých mých kostelů? Jako můj lid, byste neměli být přítomní při těchto znesvěceních.
   Je tak mnoho duší, které si nevšímají mých volání a pokračují v intrikách Satana, a Já, jako blázen lásky k mému lidu, vás volám znovu a znovu, abyste si uvědomili tíhu vašich činů a jiných  SVATOKRÁDEŽNÝCH  SKUTKŮ,  KTERÉ  JSOU  PÁCHÁNY  UVNITŘ  MÉ  CÍRKVE,  která říká, že Mě miluje. Proto tíha takové obrovské lidské pošetilosti vás posílá ke dnu, moji lidé.
   Kolik vás se posmívá výzvám mé Matky a těmto mým manifestacím Krve! Moji milovaní lidé, musíte se modlit při každé příležitosti, ale současně musíte proměnit modlitbu do stálé evangelizace se svědectvím o lásce. Nepřeji si, aby moji lidé předstírali, že se navzájem milují. Nechci, aby moji lidé byli pokrytci a ukazovali před ostatními, že Mě milují, když to není pravda.
   A jsou případy, kdy někteří se dívají na mé manifestace Krve z dálky a myslí si, že kde se takto ukazuji, je to proto, že trpět budou lidé jen v této zemi. POCHOPTE,  ŽE  VELKÁ  SPÍCÍ  VULKANICKÁ  MONSTRA  SE  BROBOUZEJÍ.  POCHOPTE,  ŽE  VELKÁ  ZEMĚTŘESENÍ  PŮJDOU  Z  JEDNOHO  MÍSTA  NA  DRUHÉ.
   Pro člověka je nutné, aby toužil být duchovní, duchovní pro sebe a v plném vědomí, protože není to být jen zbožný, co vás ke Mně přivede. Avšak Já jsem v čele mého lidu, a proto chci, ABYSTE  BYLI  VÍCE  DUCHOVNÍ,  PROTOŽE  JEN  TAK  SE  VÁM  PODAŘÍ  PROJÍT  TOLIKA  ZKOUŠKAMI  a vynořit se vítězní rukou mé Matky – ano, rukou mé Matky, ženy, oděné sluncem, plné milosti, dveřmi do nebe, a mou rukou. Kolik jen soužení zakusí můj lid a kolik se ho rozšíří na celé lidstvo! Příroda vás bude zuřivě bičovat.
   Tady jsem, děti, před vámi, přítomný v každé osobě: Nehledejte Mě venku. Potřebuji, ano, potřebuji,  ABYSTE  SE  NAUČILI  HLEDAT  MĚ  UVNITŘ  SEBE.
   Varoval jsem vás, že  VELKÁ  ZNAMENÍ  SE  VYSKYTNOU  NA  NEBESKÉ  KLENBĚ,  A  UŽ  K  NIM  DOCHÁZÍ.   S některými jste se již setkaly a na ostatní si budete muset počkat. Moji milovaní, příroda neustále bičuje člověka, ale současně uvidíte podívanou, člověkem nikdy neviděnou, abyste si uvědomili, že Já jsem s vámi a že pro naši Trojici není nic nemožné.
   Věnujte pozornost, mé děti, chování některých velkých vůdců země, protože vás povedou do zmatku, utrpení a ničení, a lidstvo přivedou do chaosu.
   DRŽTE  SE  EVANGELIA..… Buďte pravdivé,  LPĚTE  NA  EVANGELIU,  ŽIJTE  V  DUCHU  A  PRAVDĚ   a dívejte se na Mne tady jako na žebráka lásky před každým z vás. Miluji vás, žehnám vám.
   Váš Ježíš"

   Ano, to je velmi jasná žádost, kterou Ježíš vyslovil mnoha světcům - jako Gemě Galgani, Markétě Marii Alacoque, P. Piovi z Pietrelciny a dalším. Když se Ježíš zjevuje v podobě utrpení, žádá si vždy, abychom ho těšili a přinášeli mu dostiučinění za urážky, které musí stále snášet.

     641. Poselství Ježíše ze dne 30. listopadu 2018.
            Nástroj: Luz de Maria (Argentina).
            KDE JSOU MÉ DĚTI? KDE JE MŮJ LID?                         
  Náš milovaný Pán Ježíš Kristus mi říká:
   "Moji milovaní: Pohleďte, jak lidé popírají pravdu těchto mých volání s cílem dát masku dobra příznivému přijetí, které udělují moderním trendům, kvůli pochybením některých mých posvěcených, jimiž jsem zrazován spolu s mým lidem!"
   Potom, co tato slova byla pronesena, vidím:
Ve svém božství a nádheře, v jednotě s naší Blahoslavenou Matkou, se náš Pán objeví se svým žezlem, na kterém rozeznávám kouli reprezentující Zemi, z níž vystupují dva prstence, a z nich silný hřeb, který náš Pán drží pevně ve své ruce. Nepředstavitelná krása našeho Pána, který se svou přirozenou Láskou se na mne dívá svýma magnetickýma, medově zbarvenýma očima. Naše Matka, neporovnatelné krásy, stojí po boku svého Syna a s velkou vážností Mu naslouchá. Náš Pán pokračuje a říká mi:
   "Moje milovaná, pohleď, jak JSEM  ZRAZOVÁN  NĚKTERÝMI  z těch, kdo slíbili Mě milovat nade všechno a  KTEŘÍ  MĚ   v tomto okamžiku  ODMÍTAJÍ  A  PŘIJÍMAJÍ  ROZKOŠ,  KTEROU  JIM  NABÍZÍ  ĎÁBEL.
   Tím, že se proměnili v nepřítele mé Lásky, bojují proti tomu, co je Boží a zatemňují je tvrzením, že Mi slouží,  ABY  ZMÁTLI  MŮJ  LID.  Omámení vůlí ďábla, přijímají ji a popírají vůli moji. Pýcha vládne v těch, kdo na Mne zapomněli – jdou ve velké nevědomosti, ale zápasí s mou Pravdou ďábelskými argumenty, aby ukázali "pozemskou moc", která  JE  VEDE  DO  ZATRACENÍ!  DÉMONI  UDEŘILI  NA  LIDSTVO,  aby do něj naroubovali chtivost po tom, co je moje,  A  OTRÁVILI  VÁS.   Myslíte si, že znáte všechno, zapomínajíce, že "JÁ JSEM, KTERÝ JSEM" [Ex 3, 14], a že přede Mnou musíte mlčet.
   Má dcero, kolik mých vlastních padá do zla z touhy mít všechno a navzájem se pomlouvat, ve svém hledání moci nad svými bratry a sestrami.  NEUCTÍVAJÍ  MĚ,  naopak,  VYSMÍVAJÍ  SE  MI,   nevidí jasně stav této dekadentní generace, ani Světlo Pravdy. Proto  SE  NEBOJÍ  MĚ  URÁŽET,  ZAPÍRAT  MĚ,  PŘEHLÍŽET,  ZNESVĚCOVAT  MĚ   a zatím válka člověka proti člověku přichází tak blízko, že budou zaskočeni… 'Jako bylo za dnů Noe, tak bude i za dnů Syna Člověka: Jedli, pili, ženili se a vdávaly až do dne, kdy Noe vešel do korábu, a přišla potopa a zahubila všechny. Stejně tak bude za dnů Lotových: Jedli, pili, kupovali, prodávali, sázeli a stavěli, ale v ten den, kdy Lot vyšel ze Sodomy, spustil se oheň a síra z nebe a zahubil všechny – právě tak bude v den, kdy se zjeví Syn Člověka '.[Lk 17, 26-30].
    Pronásledování mé církve bude narůstat. Nemáte v tom všeobecné zkušenosti, i když  SE  BLÍŽÍ  TEN  DEN,  KDY  TI,  KDO  EMIGROVALI  do ostatních zemí z celého světa,  SE  ZMOCNÍ  HLAVNÍHO  SÍDLA  MÉ  CÍRKVE   a později se budou muset odstěhovat do jiné země – ne dříve, než  MUČEDNÍCI  TOHO  ČASU  OMYJÍ  ZEMI  SVOJÍ  KRVÍ  zejména  v  ŘÍMĚ!
    Kde jsou mé děti? Kde je můj lid? Kde jsou všichni, kdo chtějí věrně plnit Boží Zákon, ti, kdo vpravdě chtějí růst v mé Lásce?
Mé vlastní vidím žít bez lásky, vzájemně proti sobě bojovat, stále jedni na druhé útočit. Kde jsou moji věrní, když nenacházím pokoj mezi lidmi? Lžou jedni druhým, navzájem se zrazují a jako dravci trhají jeden druhého na kusy. To vidím v mém lidu: neklid, neúctu, netoleranci a především aroganci, která vede mé děti do propasti.
   Domovy nejsou mírumilovné, ale místo toho byly změněny na noclehárny, kde cizí lidé spolu tráví noc. Málo je domovů, kde panuje pravda lásky a úcta. Rodiče nemají autoritu u dětí. Rodiče, a překvapující počet z nich, udržují dvojí život, falešně tráví život klamným zdáním. Já, který je vidím a znám, se třesu před falešností, které člověk podlehl.
   Lidské touhy těla přesahují smysl nápravy. Lidé si nejsou vědomi,  JAK  NEBEZPEČNÉ  JE  ZTRATIT  DUŠI, KDYŽ  SE  PODROBUJÍ  NEZŘÍZENÝM  TOUHÁM  TĚLA!  Vidím muže, žijící s několika ženami, jak uspokojují ohavné pudy přede Mnou. VIDÍM  MUŽE  S  MUŽI  A  ŽENY  S  ŽENAMI.  TENTO  ZPŮSOB  ŽIVOTA,  ODPORNÝ  MÝM  OČÍM,  BUDE  REDUKOVÁN  NOVOU  NEMOCÍ,  která se tiše šíří a na kterou nebude žádný lék, jen samota, aby neinfikovali okolí.
   LIDSTVO  ukazuje solidaritu v páchání hříchu, solidaritu v urážení Mne, solidaritu v opíjení se  V  OSIDLECH  ĎÁBLA,  KTERÝ  mazaně  PŘIPRAVUJE  VEŘEJNÉ  VYSTOUPENÍ  ANTIKRISTA.  NA  MÉ  VĚRNÉ  ČEKÁ  TEROR,  proto jsem vás volal, abyste žili ve stálém růstu, volal jsem vás,  ABYSTE  POSÍLILI  SVOU  VÍRU  a čekali na pomoc z mého Domu: na mého anděla pokoje.
   Běda těm, kdo Mě dali stranou, aby následovali lidi, kteří se mýlí, lidi, kteří si myslí, že Mě znají, přesto Mě neznají do hloubky, protože jsou podmíněni vedením v mé církvi! Tak málo je těch, kdo Mi slouží bez sobeckých zájmů, kdo Mě milují bez sobeckých zájmů, těch, kdo se zbavili svých zájmů, aby plnili mou vůli!…
   PROTO  SVOLÁVÁM  MŮJ  LID  ze všech národů, ty,  KDO  MĚ  MILUJÍ  nade všechno, ty, KDO  MI  DŮVĚŘUJÍ,  KDO  MI  OTEVÍRAJÍ  SRDCE,  ABY  si  NEDOVOLILI  BÝT  ZNEČIŠTĚNI  TEMNOTOU  ZLA!  A proto volám na svou Matku: "Zdrávas Maria, nejčistší, POČATÁ  BEZ  HŘÍCHU".
   KOLIK  jen  MÝCH  DĚTÍ  MĚ  PŘIJÍMÁ  NEVHODNĚ!   V jejich ústech jsem spleten se žvýkačkou a pak vyhozen na zem, bez jakékoli všímavosti.  ZVRÁCENÁ  GENERACE!!! …
   Přijímejte Mě řádně připraveni, abyste nepodlehli, ale především,  NENECHÁVEJTE  MĚ  TRPĚT  BOLESTÍ  POTOM,  CO  MĚ  PŘIJMETE,  pokud nejste ochotni žít, aniž byste Mě uráželi.  MÉ  TĚLO  A  MÁ  KREV  JSOU  PŘÍTOMNÉ  NEJEN  BĚHEM  PŘIJÍMÁNÍ,  ALE  V  KAŽDÉM  Z  VÁS  ŽIJI  PO  DLOUHOU  DOBU!
   MODLETE SE JEDEN ZA DRUHÉHO, MODLETE SE A STAREJTE SE JEDEN O DRUHÉHO. ZACHRAŇTE SVOU DUŠI – A VÍTE, CO JE DUŠE?  Žehnám vám z mého Nejsvětějšího Srdce.
    Váš Ježíš

  740. Poselství Boha Otce ze dne 8. března 2019.
            Nástroj: Glynda Linkous (USA).                         
            VŮDCE AMERIKY
   Mé děti, musíte porozumět tomu, co přichází k Americe, protože  TO  OVLIVNÍ  CELÝ  SVĚT!
VŮDCE  AMERIKY  BUDE  NAHRAZEN  JEDNÍM,  JEHOŽ  SRDCE  JE  JEN  TRVALÉ  ZLO!   Tento (nový) vůdce  NENÁVIDÍ  MŮJ  LID  A  BUDE  SE  SNAŽIT  VÁS  VYHLADIT. (Viděla jsem, že míní jak křesťany, tak i židy). Bude se snažit  ODSTRANIT  VŠECHNY  z povrchu země  KDO  VĚŘÍ  V  MÉ  JMÉNO.   Zničí a vyhladí mé svaté Slovo, mé cesty a všechno, co připomíná Mne. Až to vyjde najevo, mnoho utrpení přijde k mému lidu.
    Vydržte až do konce, mé děti, neboť vaše odměna v nebi bude velmi velká a Já budu k vám velmi milosrdný.
         Bůh Otec

  741. Poselství Ježíše ze dne 12. března 2016.
     Nástroj: Mária Julianna (Maďarsko).                           
       NEBOJTE SE SVÝCH PRONÁSLEDOVATELŮ
   Moje drahé děti,
ohlašujte evangelium svými životními příklady, skutky a slovy bez rozdílu, bez toho, zda je to vhodné či ne, dokud k tomu máte ještě čas, neboť brzy se uzavře čas milosti a budete trpět velkým pronásledováním kvůli evangeliu a mému následování. Využijte každou minutu, kterou ještě dostanete, neboť pravím vám, pronásledování vás zastihne náhle, protivník už všechno připravil. KOMORY  NA  ZPOPELŇOVÁNÍ  JSOU  JIŽ  PŘIPRAVENY,  aby vás tam, jako ovce zahnané na jatka, zpopelnili, a nezůstane z vás nic než dým a energie. Ale nepočítají s tím, že Mi ze svých činů budou muset vydat zúčtování před mou soudnou stolicí.
   Budou navždy zatraceni a dostanou se do hlubin pekla, kde se navěky budou dívat na své skutky a dostávat zpět, co dali vám. Vy ale, co dáte za Mne svůj život, jediný život, jejž jste dostali a nemáte jiný, budete za odměnu žít navěky v pokoji, radosti a těšit se na věčnost z pohledu na Světlo oslaveného Boha, kterého uctíváte, milujete a velebíte.
   MOJE  DRAHÉ  DĚTI,  ŽIJTE  PŘIPRAVENÉ  NA  SMRT,  NEBOŤ  VŠE  SE  BRZY  USKUTEČNÍ!   Teď jste před mým Světlem jako v tichu před bouří. Zatím nemyslíte na nic, bez podezření, jako beran, kterého ženou na jatka.
   Mé děti,  PROSTE  PRO  SEBE  O  MILOST  SILNÉ  VÍRY,  O  SÍLU  DUCHA  SVATÉHO,  JASNÉ  VIDĚNÍ,  OSVĚTLUJÍCÍ  MILOST,   abyste vždy vyhověly mým požadavkům, to jest,  ABYSTE  SE ŘÍDILY  MÝMI  ZÁKONY  A  ŽILY  VE  SVATOSTI  ŽIVOTA.   Žijete-li takto, nemáte se čeho bát, byť by vás smrt zastihla v kterémkoli okamžiku. Ten však bude znamenat začátek vašeho věčného života. Když budete takto žít, nemusíte se bát vašich pronásledovatelů, ba velebit, oslavovat a zbožňovat budete mé jméno.
   Já, který dopustím pronásledování a budu mít v úctě svobodnou vůli vašich pronásledovatelů, vám zase  DÁM  VÁM  VĚČNOU  ODMĚNU  ZA  VAŠI  VĚRNOST  A  VYTRVALOST   v této vážné a těžké zkoušce. Budete sjednocené v nebi s mými svatými serafíny, budete Mě navždy milovat a na věky věků Mi zpívat díkůvzdání, neboť nikdo nemá větší lásku než ten, kdo za Boha dá svůj život.
   Proto mé malé dětičky, už teď vám říkám, už nyní zpívejte každý den Te Deum, vzdávajíce Mi díky, že to všechno dopustím, neboť v jaké míře se sjednotíte se Mnou v mém utrpení a ponížení, v té míře se s vámi rozdělím v mé slávě. Sluha není větší než jeho pán. Jak Mě nenáviděli, tak i vás budou nenávidět, jak Mě pronásledovali, i vás budou pronásledovat. Přijměte svůj osud s pokojem a vzdejte Mi díky stejně za dobro, i za zlo.
   Tento svět brzy pomine, zahubí sám sebe, teď  PŘIJDE  VELKÉ  KRVAVÉ  PRONÁSLEDOVÁNÍ  KŘESŤANŮ,  teď  ROZPOUTAJÍ  TŘETÍ  SVĚTOVOU  VÁLKU  A   teď   VYSTOUPÍ  MÍROTVŮRCE,   jehož krutá vláda bude stokrát horší než světová válka, neboť ve válce vám zahubí jen tělo, ale  ANTIKRIST,  KTERÝ  JE  SÁM  ZTĚLESNĚNÝM  SATANEM,  PŘIJDE  přímo  PRO  ZÁHUBU  DUŠÍ  A  VELMI  MNOHO  SI  JICH  ODNESE  DO  HLUBIN  PEKLA!
   Moji drazí maličcí, nebojte se svých pronásledovatelů, neboť to vše se musí naplnit. To je Písmo svaté. Zanedlouho nepoznáte tento svět. TEN  SVĚT  BUDE  ZNIČEN  K  NEPOZNÁNÍ.  BUDE  VELMI  MNOHO  MRTVÝCH.  ŽIJTE  STÁLE  PŘIPRAVENI  NA  SMRT,   proste u Mne o milost víry a odpuštění, abyste dokázali vypít můj kalich.
K tomu vám žehnám mým srdcem překypujícím láskou, mým posilňujícím požehnáním ve jménu Otce i Syna i Ducha Svatého.
   Váš Ježíš


     669. Poselství Ježíše ze dne 3. ledna 2019.
          Nástroj: Luz de Maria (Argentina).                                      
     MÁ CÍRKEV BUDE TRPĚT AŽ NA DŘEŇ                           
   Moji milovaní lidé:
Držím vás v dlani mých rukou, v útočišti mé Lásky, kam se můžete uchýlit. Vaše cesty nejsou mými cestami [Iz 55, 8-9], nechápete základní důvod mého volání, protože si neuvědomujete realitu, ve které žije lidstvo. Sobectví si přivlastnilo člověka a způsobilo, že jeho schopnost úsudku, myšlení a srdce zakrněly, a tak se už nedívá za vlastní zájmy.
   Moji milovaní lidé:
MÁ  CÍRKEV  BUDE  TRPĚT  AŽ  NA  DŘEŇ  kvůli bagatelizování účinku hříchu na lidské stvoření. Rozdělení se zvětšuje, moderní trendy – ovoce  TOLERANCE  HŘÍCHU - NASTOLILY  NEVÁZANOST,  KTERÁ  VEDE  MÉ  DĚTI  daleko od mé vůle,  K  ZATRACENÍ!!!  SVATOKRÁDEŽE,  KTERÉ  SE  PÁCHAJÍ  V  některých  MÝCH  CHRÁMECH,   kde se přechovávají relikvie svatých a mučedníků, kteří dali svůj život za stejnou církev,  MI  PŮSOBÍ  VELKOU  BOLEST,   a vy Mě bičujete a znovu Mě korunujete trním, když  SE  DÍVÁM  NA  ROCKOVÉ  SKUPINY  A  MLADÉ,  KTEŘÍ  PROMĚŇUJÍ  MÉ  CHRÁMY  NA  MÍSTA  ZATRACENÍ!  CÍTÍM  velký smutek a  OHROMENÍ  Z  POVOLENÍ  TĚCHTO  ČINŮ  mými posvěcenými syny.
   Má církev bude očištěna samotným člověkem, který se snaží vyvyšovat lidskou moc nad mé božství. Rozdělení v mé církvi bude vzrůstat, dokud tíha omylů nezastaví zlo, které se v ní rozvíjí. Lidstvo bude toho svědkem a s údivem bude pozorovat, že moji lidé to ignorují.
   MÁ  SKUTEČNÁ  PŘÍTOMNOST  V  EUCHARISTII  BUDE  POPŘENA  těmi, kdo  NEVĚŘÍ  V  ZÁZRAK  PROMĚNĚNÍ  [Mt 26, 26-27; 1Kor 11, 24]  A  MÝM  DĚTEM  BUDE  ZABRÁNĚNO,  ABY  MĚ  PŘIJÍMALY.  To se stane, až moji vlastní se setkají v mém jménu, shromáždění těmi, kdo budou plnit své kněžské sliby a budou je volat, aby Mě přijali.
    Čekání bylo dlouhé kvůli prosbám mé Matky a mých dětí, které se modlí za celé lidstvo. OBLOHA  BUDE  KRÁTCE  ZTEMNĚLÁ,  nebojte se, mé děti, nebojte se.
   Moji lidé, Satan se vás dotýká, abyste ztratili váš pokoj, MUSÍTE  SE  MODLIT,  abyste zůstali pevní v tom, o co jsem vás žádal, a to je:  SLOUŽIT  MÉ  VŮLI   a ne úzkoprsým zájmům těch, kteří si někdy chtějí koupit svědomí penězi.
   V této chvíli lidstvo vyniká pýchou, která popírá, že jste Božím stvořením. Člověk na svých bedrech nese "ego", jímž se sám vyvyšuje a rád pošlapává své bratry, zejména pokorné a ty, kdo jsou mé pravé a věrné nástroje,  KTERÉ  ĎÁBEL  S  POTĚŠENÍM  NIČÍ  skrze člověka. Proto vy, děti, se musíte chovat k těm, kdo Mi slouží, spravedlivě a ohleduplně,  ABYSTE  MODLITBAMI  A  BRATRSTVÍM  PODPOŘILY  TY,  KDO  MAJÍ  VELKOU  ZODPOVĚDNOST   před naší Nejsvětější Trojicí a jsou přenašeči naší vůle.
   Mějte na paměti, že nástroj je nástrojem, pokud je věrný Mně, jinak není nic víc, je to lidské stvoření jako každé jiné. Já jsem Majitelem všeho, co vám dávají, oni nejsou vlastníci Pravdy, ale  JÁ  JSEM,  KTERÝ  JSEM [Ex 3, 14].
    Moji lidé, neprocházejte životem, aniž byste přinášeli plody, nebuďte jako fíkový strom. Obrácení je naléhavé, když si ďábel přivlastňuje, co je moje.
   Zůstaňte bdělí: vážné epidemie se blíží k lidstvu a napadnou dýchací ústrojí. Pro jejich léčbu vás vyzývám, abyste použili jehličí borovice (*) s mimořádnou opatrností, ve formě čaje a v dávkách ne větších než dvakrát denně jeden šálek.
   Moji milovaní lidé, zůstaňte bdělí, ekonomika je křehká a bez boha peněz člověk zapomene, že je člověk a stává se zvířetem. Proto nebuďte mezi těmi, kteří se tím trápí a těmi, jejichž chamtivost je při zprávách ze světa o ekonomice přivede k šílenství a beznaději. Všechno se může zhroutit, kromě víry mého lidu.
   Nepouštějte ze zřetele  SVĚTOVÉ  MOCNOSTI!  Nejmenší jiskra může vyvolat  ZAČÁTEK  VÁLKY,   protože před očima světa se žádná mocnost neukáže, jaká opravdu je. Musíte se připravit duchovně, být oddaní, modlit se a jednat tak, aby vaši bratři byli vykonavateli Božího Zákona, byli misionáři mé lásky. Žehnám vám a pokrývám vás mou drahou Krví.
     Váš Ježíš

(*) Pinus: Kristus se mi zmínil o tom, že Pinus je strom, známý jako Skotská borovice (sosna), rudá borovice, bílá borovice. Borovice existují téměř po celém světě. Přírodopisné jméno je Pinus sylvestris, z čeledi Pinaceae. Uvařte tři polévkové lžíce sušených borovicových jehliček v 1 litru vody (4, 22 šálků), vypijte 1 šálek dvakrát denně. Děti a těhotné ženy nemají tuto léčbu používat.
   
      Poselství Boha Otce ze dne 25. října 2016.
                 PŘICHÁZÍ POHROMA                                   

   PŘICHÁZÍ  POHROMA,  KTERÁ  JE  OBROVSKÁ,   tak rozsáhlá ve svém dopadu, že  CELÝ  SVĚT  BUDE  TRUCHLIT  S  AMERIKOU!  Tato pohroma přinese finanční krizi, nepodobající se žádné jiné před ní. Otřes způsobí, že všichni si provedou přehled svého života. Mnoho ztracených se vrátí ke Mně, aby se o Mně více dověděli, a vy musíte být připraveni na tento čas. Musíte být připraveni odpovědět na jejich dotazy o Mně. Musíte jít v mých cestách, abyste před nimi tvořili příklad Mne samého.
   Rozsah tohoto neštěstí bude ohromující. Mnoho duší bude ztraceno v tom, co se chystá stát. Je to mé poslední soudní předvolání světu, aby se odvrátil od svých hříchů a obrátil se ke Mně a dal Mi své srdce. Současně mnozí, kteří Mě znají, se odvrátí a budou Mi tuto tragedii vyčítat a odloží svou víru. Pak Satan vstoupí do jejich srdce a jejich konec bude daleko horší než jejich začátek.
   DRŽTE  SE  PEVNĚ  SVÉ  VÍRY,  mé drahé děti,  NENECHEJTE  NEPŘÍTELE  ZMOCNIT  SE  VAŠÍ  DUŠE.  Zůstaňte neochvějné, neboť jsem vás neopustil, a  KONEC  VŠECH  VĚCÍ  JE  BLÍZKO!
   Brzy začnu volat více mých stárnoucích svatých ke Mně domů. Nechci, aby tuto pohromu viděli. Jsou to ti, kteří Mi dlouho a dobře sloužili a jejich odměna v nebi je velká.
    VÁŠ JEŽÍŠ

    POSELSTVÍ PANNY MARIE JAKOVI ČOLOVI
              Medžugorje - 25.2.2017
                                                                                
      "Drahé děti! Dnes, v tento milostiplný den, vás vyzývám, abyste žádaly od Pána  DAR  VÍRY. Děti moje, rozhodněte se pro Boha a začněte žít a věřit v to, k čemu vás Bůh vyzývá. Věřit, děti moje, znamená  ODEVZDAT  SVŮJ  ŽIVOT  DO  BOŽÍCH  RUKOU, DO RUKOU PÁNA,  KTERÝ  VÁS  STVOŘIL  A  KTERÝ  VÁS  NESMÍRNĚ  MILUJE!
      Nebuďte věřícími jenom slovy, ale žijte a dosvědčujte svou víru skutky a svým osobním příkladem. Hovořte s Bohem jako se svým Otcem. Otevřete a odevzdejte Mu svá srdce a uvidíte, jak se vaše rdce mění a jak se váš život bude obdivovat Božím skutkům ve vašem životě.
     DĚTI  MOJE,  NENÍ  ŽIVOTA  BEZ  BOHA,  a proto jako vaše Matka se přimlouvám a prosím svého Syna, aby obnovil vaše srdce a aby váš život naplnil nesmírnou láskou.
     Děkuji vám, že jste přijali mou výzvu."

       VĚŘÍŠ, ŽE EXISTUJE ĎÁBEL?

  Satan je padlý anděl. Jeho biblické jméno je Lucifer, což znamená Světlonoš. V dřívějších dobách byl v křesťanském umění zobrazován jako mladý, krásný, okřídlený mládenec se zdůrazněním jeho oslňující andělské krásy a z něho vyzařujícího jasu.
  Někteří lidé, by rádi pokládali ďábla za "nějaký symbol zlých vlastností". Pro mnoho křesťanů ďábel jakoby skutečně "ani neexistoval". Zvykli jsme si brát na lehkou váhu historky ze života světců, ve kterých  SE  ĎÁBEL  PROJEVUJE  JAKO  OSOBA.   Otázka však nadále trvá: Byl Boží Syn pokoušen na poušti přímo a osobně na začátku svého veřejného působení andělem smrti - Satanem?
  Křesťanství ve svém jádru věří, že  SATAN  JE  MOCNÝ  A  ZLÝ!  JE  NÁM  NABLÍZKU  A  POKOUŠÍ  SE  NÁS  ZNIČIT!!!   Neudivuje nás, že nás Ježíš učil modlit se:"...a neuveď nás v pokušení,  ale   ZBAV  NÁS  OD  ZLÉHO!"
  Někteří mají sklony popisovat hřích jako "asociální chování", které je "vrozené", nebo je získané "špatnou výchovou". Ježíš však nestál na poušti tváří v tvář nějakým "sociálním přestupkům". Byl vystaven třem nejnebezpečnějším pokušením, která ďábel může uvrhnout na každou lidskou bytost: TOUZE  PO  TĚLESNÝCH  ROZKOŠÍCH,  CHAMTIVOSTI  A  CTIŽÁDOSTIVOSTI!
  TYTO  POHNUTKY   pramenící z naší padlé přirozenosti,  PŮSOBÍ   však pouze  JAKO  PROSTŘEDKY  SLOUŽÍCÍ  K  TRANSPORTU  ZLA  Z  PEKEL  NA  NAŠI  ZEMI!!!   Otevřme jen oči a podívejme se kolem sebe!
   CELÝ  SVĚT  JE   nemocen a   ZNETVOŘEN  TEMNÝMI  SILAMI  A  MOCNOSTMI  ZLA,   které vytvářejí, mučírny, plynové komory a koncentrační tábory...
   MILIONY   nevinných   DĚTÍ  JSOU  ZABÍJENY  V  LŮNĚ  SVÝCH  MATEK,   a to s jejich souhlasem, i když by právě  matky měly nejvíce chránit své potomstvo!
  SKUPINA   jedněch  LIDÍ  VRAŽDÍ  A  VYHÁNÍ   ze svých domovů  JINOU  SKUPINU  LIDÍ   jen proto,  že mají odlišnou řeč, barvu kůže nebo kulturu přesvědčení!
   Pohleďme na zlobu, krutost a sílu zla, které jsou příčinou smrti mnoha milionů lidí.   MNOHO  NEMOCÍ  A  HLADU  STÁLE  PŘETRVÁVÁ   a to jen pro lidskou neschopnost shromáždit světový mozkový kapitál a hmotné zdroje k odstranění takového hrozného utrpení.
  Honosné stavby, které by mohly člověku sloužit, jsou ničeny těmi nejmodernějšími zbraněmi.
  TO  VŠE  PŮSOBÍ  ČLOVĚK,  KTERÝ    se nechal  o b e l s t í t   satanovou lží natolik, že   V  TOM  ZLU,   které páchá,   SÁM  VIDÍ  DOBRO   a  navíc si své počínání dovede i "logicky" zdůvodnit. Udivuje nás, že Ježíš měl rád kolem sebe děti? Takovým přece patří nebeské království. Jejich  NEVINNOST  A  BEZELSTNOST   je v ostrém kontrastu k tomu,  CO  SATAN  PŮSOBÍ  na povrchu země  PROSTŘEDNICTVÍM  DOSPĚLÝCH!
   VŠECHNO  ZLO  MÁ  SATANSKÝ  PŮVOD!   Ježíš se setkal na poušti tváří v tvář s původcem zla. Mohutný duchovní boj se odehrál mimo možnosti našeho chápání. Definitivně byla Satanova moc zlomena na kříži.
  NYNÍ  SATAN  PŮSOBÍ  ZLO  JEDINĚ  TEHDY,  KDYŽ  SVÝMI  HŘÍCHY  BRÁNÍME  JEŽÍŠOVI,  ABY  NÁS  OCHRÁNIL!
  Uprostřed temnot zla volejme k našemu Pánu, jak to učinil svatý Petr uprostřed prudké bouře:"Pane, zachraň mne!" Ježíš uchopil mocně Petrovu ruku a zachránil ho před utonutím v mořských vlnách.   VE  CHVÍLÍCH  STRACHU,  KDY  CÍTÍME  BLÍZKOST  ĎÁBLOVA  POKUŠENÍ  A  NEBEZPEČÍ,  MÁME  SE  OBRACET  S  VELKOU  DŮVĚROU  K  JEŽÍŠOVI  A  PANNĚ  MARII.   Žádný hřích, ani žádné zlo se jí nikdy nedotklo. Proto se satan nemůže k Marii ani přiblížit. Boží mocná síla a spasitelná láska k tvorům může ďábla zstavit v jeho ničitelském díle.
   V  MODLITBĚ  RŮŽENCE  VZÝVÁME  BOHA  I  PŘESVATOU  PANNU,  ABY  NÁM  PŘIŠLI  NA  POMOC.   Proto má modlitba růžence takovou sílu a Panna Maria nás všude po světě žádá, abychom se ji modlili za svět.
  (Podle Crusadera zpracoval BS)

      ÚTOKY  ĎÁBLA - A JAK SE JIM BRÁNIT:
 Hlavní důvod podala s.Faustyna v "Deníčku", kde psala slova Pána Ježíše:..."MLUV  SVĚTU  O  MÉM  MILOSRDENSTVÍ, AŤ  POZNÁ  VEŠKERÉ  LIDSTVO  MÉ  BEZEDNÉ  MILOSRDENSTVÍ.
 J E   T O   Z N A M E N Í   P O S L E D N Í C H   Č A S Ů,  PO  NĚM  PŘIJDE  DEN  SPRAVEDLNOSTI!!!  DOKUD  JE  ČAS,  AŤ  SE  UTÍKAJÍ  KE  ZDROJI  MÉHO  MILOSRDENSTVÍ,  AŤ   ČERPAJÍ  Z  KRVE  A  VODY,  KTERÁ  PRO  NĚ  VYTRYSKLA."
 (Immaculata 2/2016)  

       PŮSOBENÍ  ĎÁBLA  NA  ČLOVĚKA:
      Svědectví pana Bruna Corrnaciolla z True la Fonté
 
   Z DENÍKU: Neustálé opakování událostí bylo pak něčím charakteristickým pro ďábelské útoky, kterým byl Corrnacchiolla stále vystaven, samozřejmě s Božím dovolením. Jeden z prvních střetů připadá již na rok 1950:
   Jeden den jdu, jak jsem to vždy dělával ve volných dnech, sloužit při mši svaté otci Misserviellovi, který byl nyní mým zpovědníkem, do kostela Il Gesú. Předtím, než jdu do sakristie, se jdu vyzpovídat. Viděl jsem světlo ve zpovědnici, přišel jsem, světlo se zhasne a říkám:"Otče, jsem to já", a zpovídám se... Nad každým hříchem, který jsem říkal, se smál a říkal: "TO  NIC  NENÍ,  to nic není..." V tichosti mě rozhřešuje:"Můžeš jít." Jdu do sakristie a vidím otce Misserviella vycházet ze sakristie: "Otče, vy jste nebyl ve zpovědnici?" - "Ne," a vyprávím mu, co se stalo. Drahá Matko, toho dne  TO BYL ĎÁBEL!
   Dne 7.dubna 1951 během cesty vlakem do Benveneta došlo k další schválnosti, jak to definuje Bruno: „Protože tuto noc nemohl dělat nic proti mně vzhledem k mému tělu (tj.skrze sexuální pokušení), které často hrozným způsobem napadá, a protože nezvítězil, působí mi utrpení: bere má varlata do svěráku a svírá je tak silně, že se nemohu hýbat. Obětuji vše Pánu skrze Marii, přijďte mi na pomoc. On mě svírá ještě více, že mi od bolesti vyhrknou slzy. Říkám mu s pláčem:'Ano, svírej, svírej, chci vidět, kam až chceš dospět. Ty jsi pro mě velkou pomocí k získání nebe. Jen dělej, chudáku, věříš, že jsi silnější než Ježíš a Maria? Byl jsi silný jen s Adamem a Evou a nemůžeš být s Ježíšem a Marií, kteří jsou se mnou a pomáhají mi.' A nechá mě na pokoji....
   V následujících dnech během cesty kvůli některým přednáškám v Puglie psal v pokojíku farnosti v obci Corato: "Slyším hluk, jako by se dům měl od základu zřítit, mám dojem, jako by mi ďábel chtěl nahnat strach, ale nechávám ho konat, neberu na něj vůbec ohled a pokračuji v psaní.
   Znenadání vidím, jak jsem obklopen psy, velkými a vysokými, kteří na mne hrozivě vrčí, jako by mi chtěli ukousnout nohy, ruce a tvář. Pokračuji v psaní a modlím se, myslím na Ježíše, který je tam sám a sám a očekává, že přijdu: nyní tedy jdu. Zdrávas Maria říkám silně. Když vyslovuji toto jméno, celé mé tělo, od vlasů až po nehty na nohou, proniká chvění. Vidím, jak vrčící psi běží pryč a nechávají mě v pokoji. Sestupuji a jdu do kostela před Ježíše, slyším zvonit zvonek na mši svatou, pak je ticho. Nevidím nikoho, jsem sám. Kdo tedy zvonil?“
   Ďábelské útoky se také týkaly duchovní oblasti. Dne 6. srpna 1964 napsal: “Satan se snaží, abych upadl do beznaděje, říká mi, že mě Pán nespasí, protože mám v sobě příliš hříchů. Odpovídám, že Pán prolil svou krev také za mě, který jsem velmi zhřešil, a že důvěřuji ve velké milosrdenství Otce, který nám dal svého Syna skrze Marii, již tolik miluji, a je to ona, jež mě obklopuje mocí, která odhaluje zlo: tato moc se nazývá Matka!“
    A dne 17. září 1970 napsal: “Zatímco jsem čekal na to, jak v pět hodin zazvoní budík, hle, přede mnou je dobře namalovaný obraz. Viděl jsem – nemohu říci jak, protože to nevím ani já -, ale viděl jsem plány Boží, člověka stvořeného k tomu, aby bojoval proti satanovi a padlým andělům spojeným s ním. Bylo to velké vidění, z kterého se ještě třesu hrůzou, a to kvůli ničemu jinému než, že bych nevěřil v Boha a nežli podle jeho učení. Právě o to satan usiloval: přesvědčit svět, že on neexistuje a Bůh že je výmysl.“
   Dne 3. prosince 1980 dodal:  "Tuto noc byl hrozný boj. Satan se na mě vrhl se vší svou silou, abych upadl do beznaděje, neboť mi říkal, že vše, to co konám k slávě Boží, nemá žádnou cenu a budu zavržen."
   Fyzický vzhled těchto setkání je překvapující:
   28. července 1971: "Sotva jsem ulehl na lože, satan začíná svou práci. Nekonečná pokušení všeho druhu a charakteru, a to po celou noc. Jelikož nemůže ničeho dosáhnout, dává se se mnou do boje a dělá na mě grimasy a svým jazykem ohlušující hluk."
     3. dubna 1972: "Je to hrozné, celou noc jsem měl u sebe ďábla, který mi působil mnohá utrpení. Svíral mi plíce, abych nemohl dýchat, zastavoval mi srdce, takže jsem upadal do kómatu, pak mě bral za krk a tloukl mou hlavou o polštář ."
    26. března 1973: "Uprostřed noci cítím znenadání na zádech bolesti jako popáleniny. Vstávám, svlékám košili, dotýkám se a cítím bolest: jsou to rány, které mi dal satan, abych trpěl, ale já to obětuji a jsem šťastný."
   15. ledna 1976: "Tuto noc šlo všechno dobře, když najednou přichází satan a snaží se zmást má ústa vzhledem k modlitbě. Byl to velký boj a poté, co mi způsobil škrábance, rány a skutečnou bolest na ramenou a nohách, se zasvěcuji a ďábla vyháním. Když jsem se vzbudil, vidím na sobě samém znamení a modlím se."
   Aby přesvědčil ty, co ho poslouchali, aby se neobraceli na mágy a věštce, Cornacchiola vysvětloval, že jsou často mágové inspirováni ďáblem. Dne 9. listopadu 1991, zatímco zapisoval některé poznámky, píše: "Slyším, jak někdo buší na mé dveře. Volám dále, ale nikoho nevidím. A znovu hrubým způsobem buší.Zvedám se a nevidím nikoho, pokračuji v psaní a vidím, že můj levý palec je z jedné strany popálený."
   A ještě dne 26. srpna 1999, takřka na prahu své smrti, zapisuje do svého deníku: "Pane,  PROČ  MÁM   často  TAK  OŠKLIVÉ  SNY,   že mě děsí: ZEMĚTŘESENÍ,  VLNOBITÍ,  ÚTOKY  HORD  PROTI  POKOJNÝM  KŘESŤANŮM,  ZNÁSILNĚNÍ,  ROUHÁNÍ  A  HŘÍCHY  VŠEHO DRUHU?  Já křičím "pomóc" a satan si ze mě dělá legraci."
   (Světlo č.52/2018)

   745. Poselství Boha Otce ze dne 13. března 2019.
         Nástroj: Glynda Linkous (USA).                                                              
            SNY A VIZE

    Dostávám na vyšší úroveň osoby, které v těchto časech konce budou informovat mé lidi o tom, co přichází.   UKÁŽU  JIM  VE  SNECH  A  VIZÍCH,  CO  PŘICHÁZÍ,  aby moji lidé mohli být varováni a jejich duše zachráněny. Pamatujte si své sny, moji lidé, a neberte na lehkou váhu vaše vize,  NEBOŤ  POSÍLÁM  POSELSTVÍ  skrze mé lidi, proroky, syny a dcery,   ABY  VÁS  PŘIPRAVILI  NA  KONEC  VŠECH  VĚCÍ.   Řekl jsem vám, že tento den přichází.

         VIZE  BUDOUCNOSTI  VE  SNECH!
    Roku 1937 spadl jistý Američan jménem Joe Brandt z koně a utrpěl slabý otřes mozku. V nemocnici si pobyl 4 dny. Byly to nejhorší dny v jeho životě, protože v noci se mu zdál děsivý sen. Tam, kde sen jednu noc skončil, tam pokračoval další noc. Joe Brandt byl ve svých snech svědkem toho, jak  SE  V  BUDOUCNOSTI  POLOVINA  KALIFORNIE  PROPADNE  DO  OCEÁNU.
   "Sen, který jsem měl, byla jakási vize. Byl jsem žíznivý, byl jsem vystrašený a schovával jsem se v lese. Určitě to bylo v Americe. Schovával jsem se před cizí armádou, která nás napadla. Byl jsem hluboko v lesích mého rodného státu New Jersey. V tom snu jsem věděl, že utíkám už celé dny. Neměl jsem žádný kontakt se svojí rodinou, protože se to stalo tak rychle, že jste prostě museli utéct. Museli jste utéct s tím, co jste měli jen na sobě. Takové byly ty pobyty v tom mém snu.
   Potom jsem si všiml, že někde přejíždělo jakési vozidlo  S  ČÍNSKÝMI  VOJÁKY,   kteří šli při něm. Podíval jsem se na znak na tom vozidle, byla to velká červená hvězda. Když jsem se vzbudil, začal jsem se o to zajímat, přitom jsem si myslel, že to byl ruský symbol, zjistil jsem ale, že  TO  BYL  ČÍNSKÝ  SYMBOL!!!
   Potom přicházely vlny, velké vlny. Děsivé vlny! Boulder Dam se přelomil a šel dolů. Stále bylo denní světlo. A slyšel jsem nouzové vysílání, které hlásilo: 'Tady je Californie, potápíme se do moře. Jděte na vyvýšená místa, běžte do hor! Všem státům na západě - tady California....' Opakovalo se to stále dokola, zdálo se mi, že celé hodiny! Ta slova budu slyšet do konce svého života!"
   (Joe Davis, thestrongwatchman.com, 1937)


                                                                                                                           703. Poselství Ježíše ze dne 4. prosince 2018.                  
         Nástroj: Mária Julianna (Maďarsko).
  KAŽDOU SVOU MODLITBU OBĚTUJTE ZA HŘÍŠNÍKY                       
   Moje drahé děti:
Teď k vám mluvím proto, abych vás varoval. Zanedlouho propukne v církvi velké pronásledování a moji nehodní služebníci se rozhodli vás zahubit. Všechno se to musí stát, protože musím očistit svou církev. Neboť kdybych to neučinil, byli byste všichni ztracení. Už dávno zaměnili hodnoty: o dobru říkají, že je zlé a o zlu, že je dobré a do mých kostelů, do církve, zavedli nemorálnost a hřích, zejména chlípnost, i když tam nemají co hledat.
   Moje děti! NECHAL  JSEM  PŘIJÍT  ISLÁM  DO  EVROPY,  PROTOŽE  NA  MNE  LIDÉ  ZAPOMNĚLI   a obrátili se ke Mně zády. Zbožňování jediného pravdivého Boha vyměnili za své vášně, jim vzdávají hold, zbožňují sebe samé, avšak to není nic jiného než obyčejné modlářství.   TEĎ  JIM  UKÁŽU,  CO  SI  ZASLOUŽÍ!   Dostanou, co hledali. DÉMONI  JE  BUDOU  MUČIT  OSOBNĚ  A  TRÝZNIT  TAK,  JAK  SI  ZASLUHUJÍ,   a to je jen začátek. Potom budou muset v pekle trpět stokrát, milionkrát víc, navěky věků.
   Mé děti, tak už to nemůže jít dál. Já nejsem slaboch, vetchý, starý děda.  JÁ  JSEM  BŮH,  JENŽ  VŠECHNO  VIDÍ  A  SLYŠÍ.   ZAPLATÍM  KAŽDÉMU  PODLE  JEHO  SKUTKŮ – dobré odměním, ale hříšníky potrestám. A kdybych tak nečinil, byl by zde někdo mimo Mne, kdo by bránil žalované, vykořisťované, zbavené práva na podíl, a před trýzniteli?
    Pravím vám, že i dnes a navěky je platné podobenství o lakomém boháči a žebráku Lazarovi. Strpěl jsem, aby boháč nepřispíval chudému žebrákovi Lazarovi a nepomohl mu. Ale když pro oba přišel konec, zaplatil jsem jim podle jejich skutků, podle jejich zásluh. Lazar, který trpělivě snášel svůj těžký osud, je navěky šťastný v mém království. Avšak lakomý boháč, který se s ním nerozdělil o své statky, které přijal ode Mne, se navěky trápí v ohni.
    Mé děti, to je Písmo svaté, z něhož se nemůže ztratit ani jedno písmeno, jediná čárka, dokud se nenaplní.  JEDNÁTE  DOBŘE,  KDYŽ  EVANGELIUM  POZNÁVÁTE  A  OBRACÍTE  JE  V ČINY.  PÍSMO  by se mělo všude vyučovat, neboť je nejvznešenější vědou, která vás   VEDE  K  VĚČNÉMU  ŽIVOTU!  Vše ostatní je marnost, která uplyne a zmizí. Duše je tím, co vás živí, tělo duši neprospívá. Svou pozornost byste měly soustředit na to, co slouží spáse a prospěchu duše. Mé učení byste měly obracet v činy a tehdy budete šťastné na zemi a navěky i v nebi.
   Buďte ostražité a pozorujte znamení časů! Všímejte si naplňování mých proroctví! Připravte se, neboť se naplní i ostatní!   V  KAŽDÉM  OKAMŽIKU  SVÉHO  ŽIVOTA  SE  ODEVZDÁVEJTE  MNĚ,  znovu a znovu.  JÁ  JSEM  STŘEDEM  A  PODSTATOU  VAŠEHO  ŽIVOTA!!!   Budu pro vás nejdůležitější ze všech,   AŤ  JÁ  JSEM  NA  PRVNÍM  MÍSTĚ  VE  VAŠEM  SRDCI,  VAŠÍ  MYSLI  A  VE  VAŠEM  ČASE,   protože  JÁ  JSEM  VÁŠ  VYKUPITEL!!!
    DÍVEJTE  SE   na Mne na kříži,  JAK  MÁ  KREV  POKRÝVÁ  MÉ  TĚLO!  POZORUJTE,  neustále,   JAKÁ  BYLA  CENA  ZA  VAŠI  DUŠI!   Volám k vám: "Moje děti, žízním!"   ZACHRAŇUJTE  DUŠE!  PŘINESTE  JE  POD  MŮJ  KŘÍŽ,   aby na ně kapala má Krev – tak zmírníte mou žízeň po spáse duší. Velmi jsem trpěl. Prosím vás,   NECHŤ  JE  VAŠÍM  HLAVNÍM  ÚKOLEM ÁCHRANA  DUŠÍ!!!   ČIŇTE  DROBNÁ  SEBEZAPŘENÍ,   která sjednoťte s mou prolitou nejvzácnější Krví a mou smrtí na kříži,  A  OBĚTUJTE  JE  MÉMU  OTCI   skrze slzy a Neposkvrněné Srdce Panny Marie pro záchranu duší.  TAKTO  ZÚROČUJTE každou svou horlivost, nejlepší část svých vědomostí,   VÁŠ  ČAS  A  VAŠE  ÚSILÍ,   které jste ode Mne dostaly. Tak zmírňujete moji žízeň. Chřadnu kvůli duším. Zejména teď, v těchto chaotických časech, kdy duch zloby chce každého zmýlit, kdy nastal tak velký zmatek, že už nebude nikdo, kdo by se v něm orientoval.   PROSTE  DUCHA  SVATÉHO - ON  VÁS  POTOM  OSVÍTÍ,  POVEDE  VÁS  A  DÁ  VÁM  MOUDROST.   Proto jsem vám Ho dal, abyste Ho volali, neboť On dokončí velké dílo mého Vykoupení.
   Každou svou modlitbu obětujte za hříšníky, aby se z nich, pokud je to možné, nezatratil ani jeden. Poproste své anděly strážné, aby se modlili za mé úmysly i tehdy, kdy už splníte své každodenní povinnosti. Čas je konečný, rychle uplyne – zúročujte své talenty, které jste dostaly, neboť budete z nich brány v potaz.
    Moje děti, čas už nadešel, přišla ta hodina.  HŘÍŠNÍCI  BUDOU  DEPTAT  MOU  CÍRKEV,   dokud neuplyne jejich čas. PŘICHÁZEJTE  KE  MNĚ,  DOKUD  MOHU  ZŮSTAT  MEZI  VÁMI.   Už naplánovali způsob jak vás zničit a jak Mě ukrást z materiálu, který jsem posvětil a o němž jsem řekl:   "TOTO  JE  MÉ  TĚLO,  TOTO  JE  MÁ  KREV."   CHLÉB  UŽ  NEBUDE  VÍC  MÝM  TĚLEM  A  ANI  VÍNO  MOU  KRVÍ:   zůstanou jen znesvěceným materiálem, jakým jsem jej stvořil.
   To znamená, že  ZANIKNE  MŠE  SVATÁ  A  NEBUDE  NIC,  CO  BY  UDRŽOVALO  SVĚT.  UŽ  NEBUDU  VÍC  V  OPLATCE,  NEDOKÁŽETE  MĚ  K  SOBĚ  VZÍT  JAKO  OCHRANNÝ  ŠTÍT  PROTI  SATANOVI.   Jediným vaším útočištěm bude modlitba ke Mně, plná víry a orodování mé svaté Matky.
   Ale v úkrytu zůstanu s vámi. Já sám ukryji mé opravdové a věrné kněze, kteří i tam budou sloužit mši svatou, a nezáleží na tom, že ji kněz bude sloužit sám. I to je velká milost, neboť Mě zobrazí pod svatými barvami, a proto se úplně nezničí svět. Ukryji i společenství, která Mi důvěřují a modlí se ke Mně modlitbami plnými víry.
   Petrovi jsem slíbil: "Ty jsi Petr - Skála - a na této skále postavím svou církev a pekelné mocnosti ji nepřemohou." Nyní se zdá, jakoby se můj slib nevyplnil, ale Já jsem v úkrytech přítomen, a až uvidím, že nadešel čas, odhalím Zlého a zničím ho dechem mých úst. Obnovím svou církev a celý tento stvořený svět.
    Vy, kteří patříte ke Mně,   NEBOJTE  SE!  DŮVĚŘUJTE  MI!  UVIDÍTE  MÉ  ZÁZRAKY.   Přijměte ze srdce vycházející, láskyplné, posilňující požehnání ve jménu Otce i Syna I Ducha Svatého.
   Váš Ježíš


     693. Poselství Matky Spásy ze dne 14. ledna 2019.   
            Nástroj: Luz de Maria (Argentina).                                               LIDSTVO BUDE ŽÍT OČISTOU, V NÍŽ BUDE TĚŽCE ZKOUŠENO ZLEM                       
   Milované děti mého Neposkvrněného Srdce:
Žehnám všechny lidi dobré vůle, kteří žijí v Boží vůli. Milované děti, mé Neposkvrněné Srdce tluče pro každé z mých dětí, které zasvěcují každý okamžik k růstu v lásce k Bohu a bližnímu s nadějí předat Zemi Bohu ve stavu, v kterém ji ponechal člověku.
Lidstvo bude žít očistu, v níž bude těžce zkoušeno zlem. Zlo je bude  svádět jako nikdy dříve a to povede ke krutým chvílím, kdy  vás bude pokoušet, abyste popřeli, že jste děti Boha. Snaha Zlého dosáhne svého vrcholu s cílem donutit mé děti vyhnout se bolesti této kruté doby tím, že se nabídnou být označeny (*), aby obdržely výhody těch, kteří budou mít vše, co je nezbytné k životu, aniž by něco dalšího potřebovali.
   Milované děti mého Neposkvrněného Srdce: Být aktivní v Lásce mého Syna znamená duchovně růst a bezvýhradně se odevzdat Boží vůli. Svědectví se naplňuje prací a jednáním, jak nařizuje Bůh, a to je splněno těmi, kdo žijí promyšleně a rozhodnuti být stoupenci mého Syna. Člověk sám nemůže dát, co nemá. Nemůže tvrdit, že je opravdový, aniž by nejdřív rostl v duchu, aniž by byl formován a posilován ve víře. Lidské stvoření potřebuje cítit sílu, jistotu, stálost a nepřekonatelnou lásku Nejsvětější Trojice k stoupencům konce časů, která je naplňuje stejnou vírou, aby obavy, hrůzy a pronásledování tohoto času a toho, který má přijít, je nezdrtily.
   Mé děti, velké národy budou zapojeny do velkých povstání a nekonečných revolucí, lidé nebudou vědět kam jít, a pak budou ještě zmatenější. Vyvstane síla lidí, kteří s moderními a povzbuzujícími myšlenkami ve světském smyslu, budou chtít zaplnit vnitřní prázdnotu extrémním modernismem, který není Boží vůlí, a mé děti půjdou z jedné země do druhé hledajíce to, co nenajdou.
   VÝRONY  Z  ERUPCÍ  SUPERVULKÁNU  VYTVOŘÍ  MRAK  PLYNŮ,  který zabrání paprskům Slunce proniknout až k zemi, a to vytvoří skleníkový efekt: Teplota klesne natolik, že v tropických zemích způsobí chlad mnoho úmrtí. Stěhování z jedné země do druhé už nebude možné a  LIDSTVO  POCÍTÍ,  ŽE  JEHO  POKROK  JE  K  NIČEMU.  Vy, mé děti, neztrácejte víru. Co člověk není schopen udělat, učiní Boží všemohoucnost.
   VOLÁM  VÁS,  ABYSTE  SE  MODLILI  ZA  ČÍNU  DŘÍV,  NEŽ  SE  JEJÍ  MOC  ROZŠÍŘÍ  NA  CELÉ  LIDSTVO!
Vyzývám vás, abyste se modlili  ZA  SEBE  NAVZÁJEM – nesmíte dovolit mít v sobě pocity, které jsou proti lásce k Bohu a člověku. Má slova: "NAKONEC MÉ NEPOSKVRNĚNÉ SRDCE ZVÍTĚZÍ", nebyla pochopena…
   Lidstvo si bude muset uvědomit, že  NAZÝVAT  SE  KŘESŤANEM  JE  VÍC  NEŽ  OZNAČENÍ,   je to věčná spása, když člověk vědomě pracuje a jedná v rámci Božího Zákona, který  VYZÝVÁ  VŠECHNY  MÉ  DĚTI  BÝT  LÁSKOU  UPROSTŘED  POHROM,   do nichž uvidíte ponořenou církev mého Syna kvůli zradám, jimž byla vystavena. To ji povede být zcela obnovenou podle Boží vůle a nikoli té lidské.
    Z bolesti a pronásledování vyjde církev mého Syna, aby našla dveře slávy, zcela oddaná Boží Lásce, a ne té, kterou v tomto čase nazýváte láskou k Bohu. Někteří říkají, že milují Boha a přesto Boží Láska je od ní velmi rozdílná – je to spojení člověka s jeho Stvořitelem. Boží vůle zvítězí a všechna stvoření budou v ní žít a pokoj bude panovat ve všech národech. Boží království zvítězí "na zemi jako i v nebi" [Mt 6, 10] a mé děti budou radostně žít v opravdové lásce. Ale  NYNÍ,  mé děti,  SE  MUSÍTE  MODLIT  A  JEDNAT,   neboť jste nebyly úplně očištěny.
    Nabílené hroby (**) kují pikle proti mým dětem. Učení věří, že vlastní Boží Pravdu a kvůli tomu vezmou spravedlnost do svých rukou. Nebojte se, děti, protože tato Matka vás udrží ve stálé pohotovosti a obraně, aby vás Zlý nezastihl nepřipravené.
   Milované děti, nezastavujte se.  NEBE  VÁS   s předstihem  UPOZORŇUJE  O  UDÁLOSTECH,  ABYSTE  SE  PŘIPRAVILY  A  PŘIŠLY  K  BOHU  V  POKOŘE.  Neznevažujte má odhalení, naopak, modlete se a jednejte ve prospěch svých bratrů. Nebudete pokračovat v životě stejným způsobem, učte se bratrsky sdílet, protože budete žít v komunitě, abyste se chránily před zlem, které se zmocní mnoha mých dětí, a mé srdce kvůli nim krvácí.
    Nebuďte mezi těmi, kteří čekají, ale  TĚMI,  KTEŘÍ   přijdou k Boží Lásce Nejsvětější Trojice a  NABÍDNOU  SVOU  SLUŽBU  BOHU  PRO  VÍTĚZSTVÍ  BOŽÍ  VŮLE  NA  ZEMI!  Má Láska je před všemi mými dětmi, jste těmi, kteří ji přijmou, nebo odmítnou. Volám vás ve jménu mého Syna. Mé požehnání je pro vás.
    Matka Maria

Poznámky překladatele:(*) značkou šelmy, (**) Pokrytci
                                           
    
   673. Poselství Ježíše ze dne 13. listopadu 2018.                               
        Nástroj: Mária Julianna (Maďarsko).
   MILUJTE BEZ PŘEDSTÍRÁNÍ, OPĚTOVÁNÍ NEČEKEJTE              

   Pán Ježíš přikázal: "Otevři Písmo svaté." Otevřelo se na stránce s textem sv. Marka 12, 19-20 a 13, 5: Ježíš jim řekl: 'Vydá na smrt bratr bratra a otec syna, povstanou děti proti rodičům a způsobí jim smrt. Neboť v ty dny bude takové soužení, jakého nebylo od počátku, kdy Bůh stvořil svět, až do nynějška, a jakého nikdy už nebude, a kdyby Pán ty dny nezkrátil, nebyl by zachráněn žádný člověk. Ale kvůli vyvoleným, které on vyvolil, ty dny zkrátí.'
   "Moje drahé děti, není náhoda, že už mnoho měsíců se Písmo svaté otevírá v této části textu jako dnes. Soužení bude tak velké, jaké ještě nebylo od počátku světa. Kdyby Pán ty dny nezkrátil, nezachránila by se ani jediná duše.
   Moje drahé děti, toto soužení není třeba vnímat jen ve smyslu fyzického soužení, ale ještě víc ve smyslu duchovním. Obloha je démony zčernalá. Kdyby byli viditelní za bílého dne, byla by i přes poledne úplná tma. Každým způsobem  SE  SNAŽÍ  ZÍSKAT  DUŠE  A  UVRHNOUT  JE  DO  ZATRACENÍ!
   Dnes je ve světě velmi mnoho domněnek a falešných učení. Ve vaší křesťanské zemi, na svátek Všech svatých, svítí ve dvorech domů zevnitř osvětlené dýně.  NEVINNÉ  DĚTI  SE  KAZÍ  POHANSKÝMI  HLOUPOSTMI.  Církev to tiše toleruje a viditelně setrvává ve zdech kostela. Občas zazní zpráva z rozhlasu, aby uvedla pravdu zpět na pravou míru. Ale všude se prodávají dýně a svět ovládá hodně hloupých reklam. Přitom seberealizace, chlípnost, hanebná móda – to vše slouží k ničení duší.
   Pozadu nezůstane ani  PLÁN  SMĚŘUJÍCÍ  K  FYZICKÉMU  NIČENÍ!  V mnoha zemích už teče krev, protože vedou války. To všechno způsobují velmoci, aby prodaly své zbraně, testovaly je, a pak kvůli nové výstavbě mohly dosáhnout velkého zisku. Pravím vám: Tito lidé nikdy neuvidí moji slavnou tvář a zázračné království, které Bůh připravil pro ty, kdo Ho milují.
   Mé děti, připravte se na mohutné,  ROZSÁHLÉ  NIČENÍ  a  pronásledování  KŘESŤANŮ,  NEBOŤ  SATAN  MĚ  CHCE  nejen  VYTRHNOUT  ZE  SRDCE  LIDÍ,  ALE  I  VYMAZAT   každou  VZPOMÍNKU  NA  MNE   z povrchu země. On ví, že  UŽ  MÁ  JEN  MÁLO  ČASU,  proto použije každý způsob,  ABY  ZÍSKAL  VÍCE  DUŠÍ  A  UVRHL  JE  DO  VĚČNÉHO  OHNĚ!   Přitom  TŘETÍ  SVĚTOVÁ  VÁLKA  SMETE  z povrchu země  MNOHO  NÁRODŮ!   V její stopě  BUDE  JEN  HOLÁ  POUŠŤ,  PRÁZDNOTA. Ti, kteří navzdory tomu zůstanou v nějakém skrytém koutě, se budou trápit ve velké bídě, mukách a bolestech. Ale má spravedlnost to samé vrátí všem, kteří válku vyvolají a způsobí její propuknutí:  NA  VĚKY  BUDOU  HOŘET  V  PEKELNÉM  OHNI,  v pachu dýmu síry a budou je hryzat červi, jak jsem už o něm řekl – oheň neuhasne a červ neumírá.
   MOJE  DĚTI,  PEKLO  JE  HROZNÉ !!!   Všechny poklady světa a hmotné požitky nestojí za to, aby se tam kdokoli dostal. Pochopte: Nazí jste přišli na svět z lůna vaší matky a všichni odejdete z této země s holýma rukama. Nikdo nebude výjimkou,  VŠICHNI  SE  MUSÍ  POSTAVIT  PŘED  MOU  SOUDNOU  STOLICI  A  VYDAT  POČET  Z  KAŽDÉ  MINUTY,  KTEROU  JSTE  DOSTALI,  Z  KAŽDÉ  VAŠÍ  MYŠLENKY,  SLOVA  A  ČINU.
    Život jste dostali od Boha a Jemu musíte skládat účty, jak jste s ním hospodařili. O tom mluví podobenství o králi, který dal svým sluhům talenty a odešel. Talenty jsou schopnosti a duchovní poklady, které rozsévač sype na cestu, do lidských srdcí. Je to Boží vyučování, aby každý zúročil své vědomosti a rozdělil se se všemi, které před něho postavím a kteří trpí duchovní nouzí.
   Moje děti, o tom budete přede Mnou vydávat účet. Nadarmo se namáháte honbou za materiálními požitky, všechno musíte nechat tady.  KDYŽ  SE  VŠAK  NESTARÁTE  O  SVOU  DUŠI,  BUDETE  STÁT  PŘEDE MNOU  S  PRÁZDNÝMA  RUKAMA.  Pochopte, že  VÁŠ  ŽIVOT,  ČAS  A  VYUČOVÁNÍ  JSTE  DOSTALI  K  TOMU,  ABYSTE  DOSPĚLI  K  VĚČNÉMU  ŠTĚSTÍ  A  PŘIVEDLI  KE  MNĚ  I  JINÉ.  Jedině  TO  JE  SMYSLEM  ŽIVOTA  každého  ČLOVĚKA.  Jen  SLUŽBA  BOHU  dává smysl a cíl lidskému bytí.  JÁ  ŘÍDÍM  VŠECHNO:  vědění, možnost, čas, zdraví, nebo nemoc, každému podle jeho potřeby.
   Potřebujete kříž, abych zachránil duši. Potřebujete oběť,  ABY  ZACHRÁNĚNÁ  DUŠE  KONALA  POKÁNÍ,  napravovala hříchy jiných, a tím  ZACHRAŇOVALA  DALŠÍ  DUŠE.  TO  JE  SMYSLEM  UTRPENÍ  A  CHOROB!
    Těm, které jsem určil být učiteli, jsem dal nezměrné množství semene, aby je rozsévali do lidských srdcí: oni Mi z toho vydají počet. Neboť všechno je moje, každá milost, a vy sami jste ničím – prachem a popelem, ničím jiným. Já jsem vás oděl vědomostmi, silou a mocí. Já jsem vám dal čas, váš život, příležitosti, možnosti, Já jsem před vás postavil různé osoby.
   Při posledním soudu budete z toho vydávat počet: O všem, o každém okamžiku,  O  každém vašem  VYSLOVENÉM  SLOVĚ,  MYŠLENCE,  O  VAŠICH  SKUTCÍCH,  o každém  ZANEDBÁNÍ,   nebo o  DOBRÉM  SKUTKU.   Také vám řeknu, co už jsem jednou pověděl v podobenství: Cokoli jste neučinili jedinému z těchto nejmenších, ani Mně jste to neučinili – neboť Já se ztotožňuji s každým závislým, chudobným, žíznivým, a zde v první řadě žízeň značí žízeň po vědomostech.
   Avšak druhé skupině potom řeknu toto: Cokoli jste učinili jedinému z těchto nejmenších, Mně jste učinili. U proroka Daniela můžete číst: Ti, co mnohé přivedli k spravedlnosti, budou zářit v Božím království jako slunce. Berte jako velkou milost, že i dnes vám dávám učitele, kteří zprostředkují moje slova, o něž se starám Já sám, aby svůj čas a sílu věnovali mé službě a učili nevědomé a přivedli ke Mně žíznivé, hledající. Ctěte je, a pomáhejte takovým lidem, které jsem určil, aby vás učili v mém jménu. Oni hlásají mé Slovo a reprezentují Mě mezi vámi.
   Moje drahé děti,  VZDÁVEJTE  MI  DÍKY  ZA  KAŽDOU  MILOST,  že se o vás starám, že k vám posílám učitele, kteří vám předávají má slova. Má poselství obracejte v činy,  VEZMĚTE  SI  K  SRDCI  MÉ  UČENÍ,  VYSTŘÍHEJTE  SE  KACÍŘSTVÍ    A   každého   FALEŠNÉHO  UČITELE.  PIJTE  JEN  Z  ČISTÉHO  PRAMENE,  ČTĚTE  EVANGELIUM  A  OBRACEJTE  JE V ČINY!   SVOU  DUŠI  UDRŽUJTE   v ustavičné připravenosti a žijte  TAK,  JAKO  BYSTE  SE  V   kterémkoli  OKAMŽIKU  MUSELI  POSTAVIT  PŘED  MOU  BOŽÍ  SOUDNÍ  STOLICI.  Obracejte v činy mé učení,  ČIŇTE  DOBRO  KAŽDÉMU,   i vašim nepřátelům.
   Milujte bez předstírání, opětování nečekejte. Pro Mne pomáhejte utiskovaným. Pro Mne odpusťte každému vašemu nepříteli. Říkám vám, každý hříšník musí vypít kalich Božího hněvu, je třeba jej vypít až do dna. To však znamená, že  KAŽDÝ  HŘÍŠNÍK  MUSÍ  KRUTĚ  ODPYKAT  KAŽDÝ  SVŮJ  HŘÍCH!
   Moje drahé děti, učím vás s žárlivou láskou, abych vás uchránil od zlého ducha tohoto světa a přivedl vás ke spáse. Přijměte mé požehnání plné lásky ve jménu Otce i Syna i Ducha Svatého.
   Váš Ježíš

  POSELSTVÍ PANNY MARIE  Z   I R S K A   ze dne 7. října 2012.
      PLÁČU KVŮLI NIM KRVAVÉ SLZY A JE MI TĚŽKO U SRDCE.
   "Mé dítě, prosím, modli se za mé ztracené děti. Jejich počet vzrůstá každým dnem. Ony nevěří, nebo nemohou uvěřit v mého Syna a ubírají se jinými cestami.
  Pláču kvůli nim krvavé slzy a je mi těžko u Srdce. Jak jsou ztracené a jakou cítí prázdnotu.
Oroduji u Boha, aby ve svém milosrdenství brzy otevřel jejich zatvrzelá srdce.
  VAROVÁNÍ  JE  BLÍZKO,  mé dítě.  MÉ  DĚTI  SE  POTŘEBUJÍ  PŘIPRAVIT!  Ty, které se vyhýbají těmto svatým poselstvím mého Syna a mého Věčného Otce, se budou muset zodpovídat Bohu.
   Mnohé z nich této misi uškodily a podněcovaly jiné duše, aby ji odmítly. Mnohé takové duše od té doby zemřely ve smrtelném hříchu. Kdyby bývaly přijaly modlitby, dané lidem modlitební kampaní, mohly být zachráněny.
   Ty duše, které nepřijmou tato poselství, nesmí pracovat se Zlým, aby podrývaly Boží Slovo. Modlete se za ně o pomoc, kterou potřebují, a to celým srdcem, aby našly mír ve svém nitru.
Bylo předpověděno, že prorok posledních časů nebude přijat, i když bude dosaženo mnohých obrácení šířením Božího Slova.
Když odmítnete pomoc,  KTERÁ  JE  V  TOMTO  ČASE  SESÍLÁNA  Z  NEBE,   aby  vám  pomohla   zachránit vaše duše,  vězte, že to bude na vaše vlastní nebezpečí!
  NEURÁŽEJTE  MÉHO  SYNA  TÍM,  ŽE  NECHCETE  NASLOUCHAT!  Když jste tato poselství z nebe přečetli, můžete předstírat, že je neslyšíte, ale nejdříve jim bedlivě naslouchejte.
  Vaší   s v o b o d n o u   v ů l í   si můžete vybrat, jakou  c e s t o u   chcete jít.
Nezapomeňte však, že vaše svobodná vůle vás neopravňuje k tomu, abyste se úmyslně rouhali proti Duchu Svatému.
Až se  V A R O V Á N Í  uskuteční, budete naplněni světlem Pravdy.
  Vaše  DUŠE  BUDE  OSVÍCENA  a  vy  UVIDÍTE  jak dobré, tak i špatné skutky, které  JSTE  VYKONALI  v  průběhu vašich životů. V tomto okamžiku mnozí přijmou Boží lásku. Žel, mnozí budou příliš tvrdohlaví, než aby uznali svá provinění. Budou zavrženi a budou strašně trpět.
Buďte vždy připraveni. Času je málo.
Vaše milovaná Matka, Matka Boží, Matka Spásy."    

       POSELSTVÍ  VASSULY  RYDEN  LIDEM  z  24.4.201

   Mnoho duchovních  ZAKAZUJE  Bohu mluvit s Jeho lidem, jak to On dnes činí, radí věřícím nás neposlouchat a zakazují jim účast na setkáních Opravdového života v Bohu, a tím jim brání znát Boží vůli. Pán jim bude vyčítat jejich ztvrdlá srdce a nevíru, jak to učinil svým učedníkům, kteří nevěřili těm, co první viděli vzkříšeného Krista.
   Jak jsme všichni slyšeli sopka na Novém Zélandu vybuchla 14.dubna 2010 a vychrlila velká mračna sopečného popela. Oblast v okolí sopky byla evakuována a na videu natočeném nedaleko jste viděli kvůli mračnům popela sotva na pár metrů. Vše bylo pokryté popelem. Cestující uvázli na letištích po celém světě - zůstali bezmocní.
   Další varování nám bylo dáno 18.února 1993: "Hleďte, přicházejí dny, kdy  K  VÁM  PŘIJDU  S  RACHOTEM  HROMU  A  OHNĚM,   ale najdu ke svému žalu mnohé z vás nevědomé a v hlubokém spánku! Tvorstvo,  POSÍLÁM  VÁM  POSLA  ZA  POSLEM,  ABY  PROLOMILI  VAŠI  HLUCHOTU,  ale už Mě unavuje vaše odmítání a vaše lhostejnost. Stejně tak Mě unavuje  VÁŠ  CHLAD,  VAŠE  AROGANCE  A  VAŠE  NEPODDAJNOST,  když se máte shromáždit kvůli jednotě - naplnili jste Pohár Tuposti, až přetéká. Opojeni svým vlastním hlasem jste oponovali Mému Hlasu, ale to nebude trvat na věky - už brzy padnete, protože jste oponovali Mému Hlasu svým hlasem, uvádějícím v omyl! Přirozeně  JE  MÁ  CÍRKEV  V  TROSKÁCH,  kvůli vašemu   rozdělení!
  ZEMĚ  SE  BUDE  TŘÁST  A  JAKO  PADAJÍCÍ  HVĚZDA  SE  POHNE  ZE  SVÉHO  MÍSTA,  VYTRHNE  HORY  A  OSTROVY,  CELÉ  NÁRODY  BUDOU  ZNIČENY!   Nebesa zmizí jak srolovaný svitek, jak jsi to viděla ve své vizi, dcero. Velká úzkost padne na všechny obyvatele  
      A   BĚDA  NEVĚŘÍCÍM !
  Slyš Mě: kdyby ti lidé dnes říkali: 'Ach Živý bude mít s námi soucit,  TVÉ  PROROCTVÍ  NENÍ  OD  BOHA,  ale  z tvého vlastního ducha',  řekni jim: "I když jste považováni za živé,  JSTE  MRTVÍ!   Vaše nevěřícnost vás odsuzuje, PROTOŽE  JSTE  ODMÍTLI  VĚŘIT  V  MÉM  ČASE  MILOSTI   a  bránili Mému Hlasu, aby se rozléhal z úst Mých mluvčích,  VAROVAL  A  ZACHRAŇOVAL  Mé tvory.."
  Když se stalo to zemětřesení pod mořem, tak se podle vědců celá země zatřásla, na setinu sekundy se zastavila a vychýlila ze své osy. Ostrov Sumatry a další ostrovy se pohnuly o několik metrů ze svého původního místa. O jednom se myslelo, že úplně zmizel, ale objevil se na úplně jiném místě.
   7.2.2002 přišlo znovu  od Boha varování, zde je úryvek: "Má neomezená vláda už už přichází. Ale  JSTE  PŘIPRAVENI  MNE  PŘIJMOUT?   Se štědrostí a královskou marnotratností jsem vám předložil Kytici duchovní potravy, abych oživil vašeho ducha. Když jsem tam byl, čekal jsem na vás, abych vás svou vlastní rukou nakrmil  a  zachránil vás před smrtí.  Protože nyní vidím, že  odmítáte opravdové obrácení,  a  místo, abyste se obrátili, chováte se k Mým varováním nepřátelsky, jsou předchozí  OBRAZY  NÁŘKŮ,  které se odehrály, (11.září 2001 v USA) ničím ve srovnání s bolestnými  DNY,  KTERÉ  VÁS  ČEKAJÍ!!!
   TATO  JITRA,  PLNÁ  UTRPENÍ,  BUDOU  PŘIVOLÁNA  VAŠÍ  VLASTNÍ  RUKOU....OHROŽUJETE  NEJEN  ZEMI,  ALE  I  STABILITU  CELÉHO  VESMÍRU !!!
    Dnes s lítostí shlížím, jak se vaše plány obracejí proti vám samotným. Svět již zakouší ovoce tohoto směru (ničení přírody, nukleární zbraně), který vyvolává v přírodě křeče odporu.  PŘIVOLÁVÁTE  NA  SEBE  PŘÍRODNÍ  KATASTROFY,   vlastními machinacemi sami sebou otřásáte!"
    Náš Pán nás varuje, že kvůli našemu odpadlictví,  VEDENI  SATANEM,  OHROŽUJEME   celý vesmír -  NEJEN  ZEMI,  ALE  CELÝ  VESMÍR,   provokujeme přírodu, aby se stavěla proti nám.
    To ale není všechno, náš  PÁN  NÁS  VARUJE  před ještě daleko  HORŠÍMI  UDÁLOSTMI,  KTERÉ  MAJÍ  PŘIJÍT,   pokud neproměníme svá srdce a nevrátíme se k Bohu. Pán říká: "Vidíš, dcero, už brzy odhalím i   SVOU  SPRAVEDLNOST.  Můj plán má určený čas. I Mé soucitné volání má svůj vymezený čas.  JAKMILE  SKONČÍ  TENTO  ČAS  MILOSTI,   ukáži všem, dobrým i zlým, že  Má  přísnost  je stejně velká, jako Mé Slitování,  ŽE  MŮJ  HNĚV  JE  stejně  MOCNÝ   jako   Mé odpuštění.  VŠECHNY  VĚCI,  KTERÉ  JSEM  PŘEDPOVĚDĚL,  SE  TEĎ  rychle  STANOU,  NIC  z nich  NEMŮŽE  BÝT  VYNECHÁNO!"
    7.ledna mě Panna Maria probudila asi ve 3.10 ráno a dala mi porozumět, že v toto čase byl Kristus velice urážen. Poselství Panny Marie bylo o tom, že stojíme velice blízko událostem, které byly předpovězeny, kterým lidstvo čelí, a že  JSOU  ZA  DVEŘMI!  Události, které svět přivodil  SVOU  ZKAŽENOSTÍ,  SOBECTVÍM,  NEDOSTATKEM  LÁSKY,  události, které jsou výsledkem toho, že  SVĚT  ODMÍTL  BOŽÍ  SLOVO  jeho záští, pokrytectvím  a  BEZBOŽNOSTÍ.
   PANNA  MARIA  ŘEKLA,  ŽE  ZEMĚ  JE  V  NEBEZPEČÍ  A   Z A K U S Í   O H E Ň.  Boží hněv nemůže být už déle zadržován a dopadne na ně,  PROTOŽE  LIDÉ  ODMÍTAJÍ  SKONCOVAT  S  HŘÍCHEM.   Že Boží Milosrdenství přivedlo během těch let co nejvíce lidí k Němu,  když natahoval Svou ruku, aby je spasil,  ale  JEN  VELMI  MÁLO  JICH  porozumělo  a   NASLOUCHALO! Doba Božího Milosrdenství  nebude  již dlouho trvat  a  přichází čas, kdy  KAŽDÝ  BUDE  VYZKOUŠEN!  ZEMĚ  ZE  SEBE  VYPLIVNE  ŘEKY  OHNĚ (sopky)  a  LIDÉ  na zemi  POCHOPÍ  SVOU  NICOTNOST  A  SVOU  BEZMOC,  KDYŽ  NEBUDOU  MÍT  BOHA  VE  SVÝCH  SRDCÍCH!
   Bůh je nezlomný  a  pravdivý ve Svém Slově.   PŘIŠEL  ČAS,  KDY  DŮM  BOŽÍ  BUDE  ZKOUŠEN  A  TI,  KDO  ODMÍTALI  JEHO  MILOSRDENSTVÍ,  OKUSÍ  BOŽÍ  OHEŇ!  (Zde jsem se zeptala na lidi z Církve, kteří nás pronásledují a jsou slepí k Jeho Dílům Milosrdenství.) Maria řekla, že  I  TITO  PODSTOUPÍ, CO SI ZASLOUŽÍ.
  Potom Panna Maria pokračovala  o   OBĚTI.   Požádala mě, abych každému připomněla, že Bůh, náš Stvořitel, nás žádá, abychom se více odevzdali Jemu, a že  BÝT  OBRÁCENÝ,  NEMŮŽE  BÝT  BEZ  OBĚTI  A  STÁLÉ  MODLITBY.   Je několik způsobů, jak ukázat Bohu svou lásku a štědrost. Že ti,  KDO  SKUTEČNĚ  BOHA  MILUJÍ,  JSOU  POŽEHNÁNI  A  NEMUSÍ  SE  V  TĚCH  DNECH  BÁT.  Naše Matka řekla, že ji těší všichni ti kněží, kdo propagují tato Boží Díla, všechna poselství, která jsou otevřená Duchu a všichni, kdo vytrvají v těžkostech jsou požehnáni. Měli by důvěřovat, protože obdrželi zvláštní milost od Ducha Božího a že skrze Ducha rostli silněji v Pánu a v Jeho Plánu spásy a daruje jim pokoj.
   POKUD  NĚKDO  SLOUŽÍ  A  KONÁ  DOSTIUČINĚNÍ  JAKO  OBĚŤ,  SOUD,  který  má přijít v ohni,  PRO  NĚJ  NEBUDE  TAK  PŘÍSNÝ,   protože se ve svém duchu radují  z   B o ž í h o   v o l á n í,  které je přivedlo  k   životu.
   28.listopadu 2009 mě  PÁN  zavolal a  DAL  MI  MODLITBU,   kterou jsem měla rozšířit dál,  a  žádá nás,   ABYCHOM  SE  JI  MODLILI  A  PROSILI  O  JEHO  MILOSRDENSTVÍ.  Toto Pán řekl: "Vassulo, modli se ke Mně takto:
   'Něžný Otče, nenech dopadnout Svůj hněv na tuto generaci, aby zcela   n e z a n i k l a.  Neponech Své stádo napospas strachu a úzkosti, když vody vyschnou a příroda zpustne, vše zhyne ve tvém hněvu a zmizí beze stopy.  ŽÁR  TVÉHO  DECHU  SEŽEHNE  ZEMI  A  OBRÁTÍ  JI  V  PUSTINU!  NA  OBZORU  SE  OBJEVÍ  HVĚZDY....NOC  BUDE  NIČIVÁ  A  POPEL  BUDE  PADAT  JAKO  SNÍH  v zimě, přikrývaje tvůj lid jako přízraky.  SMILUJ  SE  NAD  NÁMI,  BOŽE  A  NEPOSUZUJ  NÁS  PŘÍSNĚ.  ROZPOMEŇ  SE  NA  SRDCE,  KTERÁ  SE  RADUJÍ  V  TOBĚ  A  TY  V  NICH.   Rozpomeň se na Své věrné  a  NENECH  NA  NÁS  DOPADNOUT  SVOU  MOCNOU  RUKU,   ale raději nás ve Svém Milosrdenství pozvedni a vepiš Svá nařízení do každého srdce. Amen.' "
                                                                                                                                  
       POSELSTVÍ  PANNY  MARIE
       z roku 1968 paní Rose Quatrini:
   "Nechť jsou vaše duše čisté a bílé jako sníh. A posvěcujte se !(zpovědi a svaté přijímání)! Toto jsou léta pro všechny, kdo se chtějí posvětit. Ve chvíli, kdy kněz obětuje, proste nebeského Otce, aby prostřednictvím svého Syna očistil a posvětil vaši duši a připravil ji pro nebe, neboť časy jsou bolestné!
    Modlete se za všechny!
  COPAK NETUŠÍTE, ŽE HODINA SMRTI JE STRAŠNÁ!? ŽE DÉMON DĚLÁ VŠECHNO MOŽNÉ, JEN ABY DUŠI UCHVÁTIL!?
  Odchází-li duše ve hříchu a rozrušena, když předstoupí před Boží tribunál, zbývá už jen oheň, zbývá už jen strašlivá úzkost a duše pláče v beznaději, protože rozsudek je tvrdý, je spravedlivý, je pravda sama!"
 

  Ježíš 22.ledna 1982: "Žijete poslední vteřiny před katastrofou. Pro mne to jsou pouhé vteřiny.  PRÁVĚ  PROTO  VÁM  VAŠE  MATKA  PŘINÁŠÍ  POSELSTVÍ,   vy ho však neberete na vědomí!  TREST  ZASÁHNE  A  ZNIČÍ  DVĚ  TŘETINY  LIDSTVA!!!   A  přesto,   p ř e s   v š e c h n y   v ý s t r a h y   TO  NEBERETE  NA  VĚDOMÍ!"

   Léon Bloy, který v roce 1914 lidstvu oznámil hlasem mocným,  p ř e s t o   n e s l y š e n ý m,  ŽE  STANULO  NA  PRAHU  APOKALYPSY !
                                                           

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář