Jdi na obsah Jdi na menu
 


8. 9. 2012

Voda a její úžasné vlastnosti a síla lidské mysli.


       VODA - JEJÍ ÚŽASNÉ VLASTNOSTI A SÍLA LIDSKÉ MYSLI.

  Tak už jsem tu znovu s novými úžasnými informacemi. Už jste na netu, konkrétně na You tube, narazili na tento film? (Bohužel tam píší, že film již není k dispozici, bylo to v roce 2012, kdy jsem začínala blog psát.) Je tak nádherný, že se musím s Vámi o něj podělit. Úplně to koresponduje se všemi informacemi, které mi Bůh posílá. Když jsem v mém "rozjímání" o Bohu na začátku letošního psaní přirovnala Boha k vodě, netušila jsem, jak se mi to vše teď v tom filmu potvrdí.
  Jako bývalá zdravotní sestra vím ze školy, že se člověk skládá z 80 % z vody a zbytek jsou pevné minerály. Všude v těle se nalézá kyslík, tedy vzduch dopravovaný do buněk krví, respektive červenými krvinkami. Psala jsem, že Bůh je jako voda, která na sebe může vzít pevnou podobu - led, nebo se může proměnit v páru - vzduch. Z toho vyplývá, že Bůh je voda, Pán Ježíš je led a Duch svatý je pára.
  Tento film natočili vědci, kteří jsou sami překvapeni, že voda má vlastnosti jako počítač, přijímá do sebe informace z okolí a může je zase zpětně předávat dál. Nafotili tam nádherné krystaly, na které se voda po zmrznutí přemění následkem ovlivnění svým okolím. To znamená, že když se nadáváním nebo láskou může měnit voda z vodovodu, takže stejně reaguje i voda v našem těle.
  Když se zamyslíme, proč nám Panna Maria neustále připomíná, abychom se modlili, děkovali za všechno Bohu, byli k sobě hodní, že budeme souzeni  za   k a ž d é   v y ř č e n é   s l o v o,  že už je mezi námi tolik zla a hříchu, že neohrožujeme jen naši zemi,  a l e   u ž   i   c e l ý   v e s m í r !  Už je mi jasné, jak je to možné, že ty negativní   d e s t r u k t i v n í   vlny , které kolem sebe šíříme, jdou až do vesmíru a tak se zavedený řád mění v neřád a chaos, proto na nás může spadnout hvězda, nebo se dvě ve vesmíru srazí a vytvoří velký zářící kříž na obloze, který tam má být týden viděn.
  Proto se v Čechách tak daří povodním, záplavám, bouřím, průtržím mračen. Asi jsou tam na sebe lidé méně hodní, jako my na Moravě a málo se tam modlí.

========================================================
  A UŽ I NA MORAVU DORAZILY TORNÁDA)

Pustošící a zabíjející větrný vír na jihu Moravy se dostal i do hlavních zpráv většiny zahraničních médií. Píší o obětech, které si tornádo vyžádalo, masivních škodách i výjimečnosti tohoto meteorologického jevu ve středu Evropy.

Apokalypsa v Lužicích, některými ulicemi se prohnalo ve čtvrtek večer tornádo. Zvětšit fotkuKliknutím zvětšíte

Apokalypsa v Lužicích, některými ulicemi se prohnalo ve čtvrtek večer tornádo. | Foto: Deník/Petr Turek

„Obyvatelé stojí před ruinami svých domů, jsou zoufalí,“ hlásil reportér rakouského Kronen Zeitung z tornádem postižené vesnice Moravská Nová ves. Britský deník The Guardian začal svůj článek o včerejších večerních událostech v okolí Břeclavi a Hodonína citací jihomoravského hejtmana Jana Grolicha po jeho návštěvě postižených oblastí: „ Je to peklo.“

===================================================

NENÍ VODA JAKO VODA – voda má paměť, voda je živá. Víte co pijete?

 

NENÍ VODA JAKO VODA

S vodou se setkáváme na každém kroku, je nezastupitelnou „surovinou“ k většině lidských činností a především k samotnému životu. V našich evropských podmínkách si mnohdy ani neuvědomujeme jaké bohatství taková voda znamená. Nejsme nuceni každý den přemýšlet kde se vlastně bere, jak se čistí, jaké nese informace či zda je vůbec dobrá a kvalitní. Je jakousi samozřejmou součástí našich životů, je to prostě „jen“ voda. Někteří z nás si poklad jménem voda uvědomí až když přijdou sucha, nebo je voda ve vodovodu závadná a nelze ji pít ani jinak používat. Co se ale nad vodou zamyslet trochu hlouběji?

Sami jsme z téměř 70% tvořeni vodou. Kvalita vody, kterou máme v těle – a kterou do těla běžně přijímáme – přímo ovlivňuje naše životy. Pokud bychom se na to podívali ze širšího zdravotního hlediska, pak je voda nepostradatelným pomocníkem v prevenci ucpávání arterií v srdci a mozku, dokáže zvýšit činnost imunitního systému, je nezbytná k vytváření spánkového regulátoru melotoninu, zajišťuje tělu přísun energie, podporuje pevné utváření kostí, podporuje paměť a sama takovou paměť má. Tedy podle toho, jakou vodu do těla dostaneme, takovou paměťovou informaci tělu předá.

Voda na kterou působila: pravda - děkuji - nenávidím
Voda na kterou působila: pravda – děkuji – nenávidím. Foto: Masaru Emoto

Celoživotně se tématu vody, a především její léčivé síle, věnoval japonský badatel Masaru Emoto (knihy Léčivá síla vody, Voda a léčivá síla modlitby – nakladatelství Eminent). Zabýval se pokusy s vodou a její ovlivnění emocemi, slovy, či myšlenkami. Emoto výsledky těchto pokusů fotografoval prostřednictvím krystalů zmrzlé vody. Když voda zmrzne, její molekuly se hned systematicky spojí a začnou tvořit krystalická jádra. Krystal se stabilizuje až v momentě, kdy má strukturu šestiúhelníku. Poté začne růst a stane se viditelným. Takto je popsán přirozený průběh. Pokud však vodě vnutíte jiné – nepřirozené – informace, šestiúhlý krystal nevznikne. Emoto zkoumal vodu také z různých zdrojů. Potvrdilo se tak jeho očekávání, že při porovnání například pramenité a kohoutkové vody jsou krystaly diametrálně odlišné. To samozřejmě běžného člověka až tolik nepřekvapí, sám na sobě během života poznává, že některá voda chutná lahodně, některá nechutná vůbec, byť vypadají na první pohled naprosto totožně. Platí tedy, že není voda jako voda a každá reaguje na to, jak  se s ní zachází. Tyto informace pak v sobě uchovává a nese je dál, často tedy do

Voda na kterou působila píseň Imagine od Johna Lennona, na druhém snímku působení heavy-metalové písně. Foto: Masaru Emoto
Voda na kterou působila píseň Imagine od Johna Lennona, na druhém snímku působení heavy-metalové písně. Foto: Masaru Emoto

našeho těla. Emoto tvrdí, že informace obsažené ve vodě díky její paměti vypitím přijímáme a ty se stávají součástí našeho těla. Pak je tedy logicky velmi důležité a žádoucí dostat do těla co nejlepší vodu s pozitivním nábojem a pamětí. Masaru Emoto však tuto myšlenku posunul ještě dále. Nejvíce se proslavil fotografiemi vody, kterou předtím ovlivnil negativně či pozitivně. V případě pozitivního ovlivnění, kdy vodě stačilo říkat vlídná slova vděčnosti jako „děkuji“ nebo „miluji tě“ vznikaly nádherné pravidelné krystaly. Stejně tak reagovala voda na krásnou hudbu či modlitby. V případě negativního ovlivnění pak byla vodě sdělována nehezká slova nenávisti, nenávistné myšlenky, nebo puštěna agresivní násilná hudba, byl vzhled krystalů odlišný. Krystaly byly neúplné,
nehezké, deformované a mnohdy bez základních šesti úhlů.  I přesto, že se mezi ostatními vědci najdou tací, kteří výsledky Emotových pokusů zpochybňují, Emoto dokázal, že lidská energie dokáže velmi zásadně ovlivnit molekulární strukturu vody. A pokud jsme my sami tvořeni z velké většiny právě vodou, potvrzuje se také, že pokud pozitivně přemýšlíme, naše vibrace a energie se vpisuje i do našeho těla a také tak pak naše tělo působí a funguje. A samozřejmě naopak.Často přemýšlíme nad tím, co sníme, abychom byli zdraví, měli energii, nebo byli štíhlí. Nad tím, co pijeme, se zamýšlí jen zlomek z nás. A přitom je to to nejdůležitější, co svému tělu můžeme dát. Bez jídla se dá vydržet až dva měsíce, bez vody tři dny..

TAKŽE MILÁČKOVÉ, KDO SE CHCE DOSTAT DO NEBE, MUSÍ MYSLET JEN LÁSKOU. LÁSKA JE BŮH. PROTO NÁS NEUSTÁLE VE VŠECH POSELSTVÍCH VARUJE PŘED HŘÍCHEM, NENÁVISTÍ, ZÁVISTÍ, POMLUVAMI, ZBYTEČNOU KRITIKOU DRUHÝCH, MÁME NA KAŽDÉM NAJÍT NĚCO DOBRÉHO A PŘIMLOUVAT SE ZA HŘÍŠNÍKY. BŮH ŘEKL SVATÉ CONSOLÁTĚ BETRONOVÉ, ŽE HO MÁ ZA HŘÍŠNÍKY PROSIT, ŽE NECHCE NIKOHO TRESTAT A KDYŽ SE ZA NĚ PŘIMLOUVÁ A HLEDÁ NA NICH NĚCO DOBRÉHO, ŽE JE ŠŤASTNÝ, PROTOŽE JIM MŮŽE ODPUSTIT A ZACHRÁNIT JE PŘED PEKLEM A TRESTEM. TAK JAK JE TO V PŘÍBĚHU O SODOMĚ, KDY SE LOT ZA MĚSTO U BOHA PŘIMLOUVAL A BŮH SLEVOVAL Z POŽADAVKU NA POČET SPRAVEDLIVÝCH LIDÍ, ALE LOT NENAŠEL ANI DESET SPRAVEDLIVÝCH V CELÉM MĚSTĚ A BŮH JE PROTO ZNIČIL.

        /Cmd+VZkáza Sodomy a Gomory

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář