Jdi na obsah Jdi na menu
 


3. 4. 2019

Č. 90 DÉMONI JE ZCELA POSEDNOU, AŽ PŘIJMOU ŽIVOT BEZ BOHA!


 
     Č. 90  DÉMONI  JE  ZCELA  POSEDNOU,  AŽ  PŘIJMOU  ŽIVOT  BEZ  BOHA!

        EZECHIEL 7,25: "HRŮZA  PŘICHÁZÍ;  BUDOU  HLEDAT  POKOJ,  
              A  TEN  NEBUDE.  PŘIJDE  POHROMA  ZA  POHROMOU!"

   750. Poselství Ježíše ze dne 1. září 2018.
         Nástroj: Mária Magdolna (Maďarsko).
     EUCHARISTIE JAKO PRAMEN NAŠEHO BYTÍ                            

   Mé děti, největším smutkem mého Nejsvětějšího Srdce je opuštění víry, které dnes panuje ve světě. Mnoho mých katolických dětí opustilo svou víru a ze svého srdce vypudilo vše, co jim připomínalo Boha. V katolických kostelech pomalu zmizí opravdová úcta k eucharistii.
   Až  PODRUHÉ  PŘIJDU  V  OBLACÍCH,   najdu ještě na zemi víru? Během chaosu a v naplnění událostí zůstane sotva věřící člověk ve světě. Satan útočí nejen na srdce člověka, ale i na jeho intelekt. Největším darem mého Otce po duši je intelekt, který dal člověku. Ale víra musí mít přednost před intelektem, ne však opačně! Moji apoštolové ve Mne věřili, protože Mě viděli a slyšeli, zatímco vy se můžete spolehnout výlučně na svou víru.
   Mé děti, uchovávejte si svou víru čistou!   NĚKTEŘÍ  OTEVŘOU  SVÉ  SRDCE  RŮZNÝM  FORMÁM  OKULTISMU,  ZA  NIMIŽ  VŠAK  VE  SKUTEČNOSTI  PŮSOBÍ  DÉMONSKÉ  SÍLY!   Svět a sdělovací prostředky se nakazily těmito silami, proto se nedivte, že člověk už bere hřích tak lehce. Lidé ztratili bázeň k Bohu a už nemyslí na to, že spáchané hříchy nezůstanou bez následků.
   Všichni, kdo kdysi praktikovali jakýkoli druh hnutí New Age, se jen po dlouhém čase mohou osvobodit od vlivu démonů, kteří silně ulpěli na jejich duších. Moje děti,  TI,  KDO  NEMAJÍ  VÍRU,  SE  ZTRATÍ  V  BEZNADĚJI!  Jen ti mohou přežít nastávající nepohodu, kdo se budou držet osob Nejsvětější Trojice a mé nejsvětější Matky.  NECHŤ  JE  EUCHARISTIE  VAŠÍM  JEDINÝM  ÚTOČIŠTĚM,  KTERÁ  ŽIVÝ   nejen  církev,  ale  i   CELÝ  SVĚT!  MÁ  SVATÁ  PŘÍTOMNOST  UDRŽUJE  VŠECHNO,
 neboť můj Otec stvořil člověka a svět pro Mne. Neboť v Něm bylo stvořeno všechno na zemi, viditelné i neviditelné, trůny i panstva, knížata a mocnosti. On byl dřív než všechno ostatní a všechno trvá dál jen skrze Něho [Kol 1, 16-17].
KDE  LIDÉ  ODMÍTNOU  TUTO  SVÁTOST   jako svůj poslední záchranný pás,  TAM  NEZŮSTANE  KÁMEN  NA  KAMENI !  Tam, kde Ďábel nenajde protivníka, dokáže se skutečně osvobodit. Má láska je největší zbraní k zastavení zlomyslnosti. Skrze mou přítomnost dám záštitu a ochranu těm, kteří ve Mne důvěřují. (Přijímat co nejčastěji svatou hostii do úst.)
   Ježíš


            SMRT  HŘÍŠNÍKOVA  1.část
                 Sv. Alfons Maria z Liguori:
   Teď zahánějí hříšníci vzpomínky a myšlenky na smrt, vypuzují je z mysli a pokoušejí se tak najít pokoj, i když jej,  POKUD  ŽIJÍ  V  HŘÍCHU,  NENAJDOU. - Nacházejí se však ve strachu ze smrti, a jsou-li zcela blízcí toho, aby odešli na věčnost, dolehne na ně tíseň. Pak budou také hledat pokoj a nenajdou jej. Nemohou uniknout trápení svého špatného svědomí. Budou hledat klid duše,  KTERÁ  JE  OBTÍŽENA  VINAMI,  která je rozežírána jako od mnoha zmijí!
   Jaký klid, když si pomyslí, že se zakrátko musí objevit před Ježíšem Kristem, jehož přikázáními a přátelstvím dosud pohrdala?  PAK  PŘIJDE  HRŮZA  A  DĚS!  Už přijaté ohlášení smrti; krátkost času;  PŘÍSNOST  BOŽÍHO  SOUDU;  nešťastná  VĚČNOST  čekající na hříšníka: toto všechno vyvolá strašnou bouři, rozmnoží nedůvěru, a tak bude umírající zmateně  a  BEZNADĚJNĚ  KRÁČET  DO  DRUHÉHO  ŽIVOTA.  Abrahám, ačkoliv neměl naději, věřil: „Doufaje tedy proti veškeré naději, uvěřil.“(Řím 4,18) Ale hříšníci doufají, že  UNIKNOU  SVÉMU  VELKÉMU  TRESTU  A  SVÉ  SKÁZE  nejenom proti naději, nýbrž také proti víře.  VŽDYŤ  POHRDAJÍ  TAKÉ  VŠEMI  HROZBAMI,  JIMIŽ  BŮH  HROZÍ  TVRDOŠÍJNÝM!  Mají strach ze smrti, ale nebojí se vést špatný život. Kdo jim dá záruku, že nebudou zasaženi bleskem nebo nezemřou náhle jedem nebo chrlením krve? A i kdyby měli čas k polepšení, kdo jim zaručí, že se opravdu obrátí? Svatý Augustin bojoval 12 let, než překonal své špatné návyky! Jak se doopravdy obrátí nějaký umírající, který měl vždycky nečisté svědomí, uprostřed svých bolestí, při pomatení smyslů a smrtelném zmatku? Říkám vpravdě: V té době to nebude stačit jen říkat a slibovat,  ALE  ČLOVĚK  TO  MUSÍ  ŘÍKAT  A  SLIBOVAT  SRDCEM!
   Ó Bože! Jaká hrůza zachvátí a zmate tehdy ubohého nemocného, který se nestaral o své svědomí, až  BUDE  TÍSNĚN  HŘÍCHY  A  STRACHEM  ZE  SOUDU,  Z  PEKLA  A  VĚČNOSTI!  Do jakého zmatku ho uvedou tyto myšlenky, až ztratí rozum a  ZAKALÍ   SE  MU  SMYSLY  BOLESTMI  BLÍZKÉ  SMRTI!  Bude se zpovídat, bude slibovat, bude plakat, bude prosit Boha o smilování, aniž by si toho byl opravdu vědom. A v této bouři zmatku, trýzni svědomí, strachu a hrůzy přejde do věčného života: „Umírají náhle v hluboké noci, mocní hynou a mizí.“(Job 34,20) Právem říká spisovatel: Pláč a slibování umírajícího hříšníka je stejné jako pláč a sliby toho, kdo je napaden nepřítelem, který mu přikládá dýku na hruď, aby ho připravil o život.

  

    POSELSTVÍ PANNY MARIE PRO MIRJANU SOLDO
           Medžugorje – 2.března 2019
   „Drahé děti, nazývám vás apoštoly mé lásky. Ukazuji vám svého Syna, který je pravý mír a pravá láska! Jako Matka, SKRZE MILOST BOŽÍ, vás chci vodit k němu. Proto vás vyzývám, děti moje, abyste hleděly na sebe, vycházejíce od mého Syna, abyste srdcem hleděly na něj a abyste srdcem viděly, kde jste vy  A  KAM  JDE  VÁŠ  ŽIVOT!  Děti moje, vyzývám vás, abyste pochopily, že díky mému Synu žijete – skrze jeho lásku a oběť.
   Vy žádáte od mého Syna, aby  K  VÁM  BYL  MILOSTIVÝ,  a já vás vybízím k milosrdenství. Žádáte od něj, aby k vám byl dobrý,  ABY  VÁM  ODPOUŠTĚL;  a jakou dobu já prosím vás, svoje děti,  ABYSTE  ODPOUŠTĚLY  A  MILOVALY  VŠECHNY  LIDI,  se kterými se setkáváte? Když srdcem pochopíte moje slova, pochopíte a poznáte pravou lásku a budete moci být apoštoly té lásky, moji apoštolové, moje drahé děti. Děkuji vám.“

       SMRT HŘÍŠNÍKOVA   Část 2.
   Umírající hříšník nebude mít jenom jeden strach, ale mnoho strachů. Na jedné straně HO BUDOU TRÁPIT ZLÍ DUCHOVÉ. Při smrti vyvinou tito děsní nepřátelé všechno úsilí,  ABY  UVEDLI  DUŠI  DO  ZÁHUBY,  protože ona se loučí s tímto životem. - Oni vědí, že jim zbývá málo času, aby ji získali, a že když ji teď ztratí, ztratí ji navždy. „Neboť k vám sestoupil ďábel a chvěje se hněvem, věda, že jeho dny jsou sečteny.“(Zj 12,12)
   A nejenom jeden jediný ďábel ho bude pokoušet, nýbrž bezpočet,  KTEŘÍ  HO  OBKLOPÍ,  ABY  HO  ZNIČILI!  „Budou tam křepčit chlupatí běsi.“(Iz 13,21) Jeden mu bude říkat: “Neboj se, budeš zase zdravý.“  Druhý řekne: „Jak to, tolik let jsi byl hluchý k hlasu Božímu, a teď by se měl nad tebou smilovat?“ Třetí řekne: „Jak to chceš udělat, abys tu škodu, kterou jsi jiným způsobil, dobré jméno, které jsi některým pokazil, jak to chceš napravit?“
   Na druhé straně se uvidí umírající obklopen svými hříchy. Svatý Bernard říká: “Jeho hříchy se ho chopí jako drábové, zadrží ho a budou mu říkat:'My jsme tvoje dílo, my tě neopustíme. My jsme tvůj úděl, nechceme tě opustit, budeme tě doprovázet do druhého života  a  CHCEME  SE  PŘEDSTAVIT  spolu s tebou  VĚČNÉMU  SOUDCI.'„  Umírající se bude chtít od těchto nepřátel odpojit. Ale aby se jich zbavil, bylo by zapotřebí, aby je nenáviděl a srdcem se obrátil k Bohu. Ale rozum bude zastřený, srdce bude zatvrzelé. „Zatvrzelé srdce se zatěžuje starostmi, a kdo miluje nebezpečí, upadne do něho.“(Sir 3,27)
   Svatý Bernard říká,  že  SRDCE,  KTERÉ  BYLO  V  ŽIVOTĚ  ZATVRZELÉ,  se bude snažit, aby vyšlo ze stavu zmatení. Ale nebude ho zbaveno a bude utlačeno svojí zlobou  a  VE  STEJNÉM  STAVU  TAKÉ  ŽIVOT  ZAKONČÍ!  Protože hříšník dosud miloval hřích, miloval současně nebezpečí svého zavržení. Oprávněně tedy Pán dopustí, aby zahynul v tom nebezpečí, ve kterém chtěl žít až do smrti.
   Ubohý je tedy ten hříšník, který  JE  TVRDOŠÍJNÝ  A  ODPORUJE  BOŽÍMU  VOLÁNÍ!  „Jeho srdce je tvrdé jako skála, odolné jako spodek mlýnského žernovu.(Job 41,16) On ten nevděčník, místo toho, aby se oddal Božímu hlasu a změkl, o to více se zatvrdil, jako ztvrdne kovadlina pod údery kladiva. Za trest bude takový i ve smrti, protože už má v představě, že  NEDBÁ  O  VĚČNOST!  Tvrdé srdce bude mít i v poslední den. „Ti hříšníci“, říká Pán, „se z lásky ke tvorům obrátili ke mně zády.“ (Jer 2,27-28): „Neboť oni se ke mně obracejí zády, a ne tváří; ale když je potká neštěstí, křičí:'Pane, povstaň! Zachraň nás!' Kde jsou ti bohové, co sis zhotovil? Ať povstanou, mohou-li tě zachránit, když tě potká neštěstí!“
   Ubožáci se budou ve smrti obracet k Bohu a Bůh jim řekne: „Přicházíte teď ke mně? Zavolejte na pomoc tvory, vždyť ti jsou vašimi bohy!“ Tak tedy bude Pán mluvit, protože budou u něho hledat útočiště, aniž by se vážně chtěli obrátit. Svatý Jeroným říká, že považuje téměř za jisté, a poučil se ze zkušenosti,  že  NIKDY  NEBUDE  MÍT  DOBRÝ  KONEC  TEN,  KTERÝ  VEDL  ŠPATNÝ   ŽIVOT  AŽ  DO  KONCE.

      MODLITBA  ZA  UMÍRAJÍCÍ,  KTEROU SE MÁME MODLIT:
  "Ježíši, Ty tolik miluješ duše, prosím a zapřísahám Tě pro smrtelný zápas Tvého Nejsvětějšího Srdce a pro bolesti Tvé Nejsvětější Matky, očisť svou Krví všechny hříšníky světa, kteří nyní bojují svůj poslední boj a ještě dnes zemřou.
   Božské Srdce Ježíšovo, které jsi vytrpělo smrtelnou úzkost,  SMILUJ  SE  NAD  VŠEMI  UMÍRAJÍCÍMI!  Amen.

                                                          
     698. Poselství Ježíše ze dne 16. ledna 2019.    
            Nástroj: Luz de Maria (Argentina). 1. část
   MOJI LIDÉ, KOLIK JEN VOLÁNÍ JSTE JIŽ OBDRŽELI!                   
   Moji milovaní lidé:       
Nesu vás v dlaních mých rukou [Iz 49, 16], abyste se neztratili, ale přesto někteří z vás je opouštějí a se Zlým odcházejí do bláta.
ŽÍT  V  MÉ  VŮLI  JE  NÁDHERNÉ!!!  NAUČTE  SE  najít potěšení ve správném životě,  NACHÁZET  PLODY  VEDOUCÍ  K  VĚČNÉMU  ŽIVOTU  A  POTĚŠENÍ  PRO  DUŠI,  když dobro zůstává v lidském stvoření.
   V ulicích některých měst, jakkoli se mohou zdát čistá, v nějaké chvíli najdete něco, co pro vás nebude příjemné. Vždy se stává, že nějaký bratr nedodržuje pravidla a učiní to místo ošklivým. Totéž se stane, když se vzdálíte od mé vůle. Zatímco jdete v ní, cítíte se dobře a všechno je velmi snadné, ale když se vynoří "ego", které nebylo nasměrováno na správnou cestu, zablátí dobré úmysly a vstoupí do bouře vyvolávající neštěstí a odstraní dokonce i to, o čem jste věřili, že má ve vás dobré základy.
   Moji milovaní lidé, v současných podmínkách nemůžete očekávat, že se vnitřně změníte.  ĎÁBEL  ČÍHÁ   v záloze víc než kdy jindy  A  SILNĚ  ÚTOČÍ  NA  MÉ  DĚTI,   aby je přesvědčil odvrátit se ode Mne a zřeknout se Mne.  POSEDLOST  ZLEM  JE   tudíž  ČASTĚJŠÍ,  ALE  MÉNĚ  SE  DÁ  POZNAT!
   Vyzývám vás, abyste toto odhalení nepustili z hlavy. Je to jídlo, které není prošlé, abyste vy, děti, viděly předzvěsti a znamení. Důrazně vás upozorňuji, abyste pochopily, porozuměly a uvedly do praxe svou schopnost chápání, a tím krotily svobodnou vůli, která vás vede k tomu, že  SI  MYSLÍTE,  ŽE  BEZE  MNE  SE  MŮŽETE  DOSTAT   bez újmy  Z  TOHO,  CO  SE  DĚJE  NA  ZEMI.
   Moji milovaní lidé: Zákon vám nebyl dán, abyste pokračovali v nevázanosti… ZÁKON  VÁM  BYL  DÁN,  ABYSTE  JEJ  DODRŽOVALI   a  nedělali, co chcete.  VYZÝVÁM  MÉ  LIDI,  ABY  ŽILI  V  DOBRU  a ne, aby se o něj připravovali. Vyzývám vás, abyste netoužili po nižších věcech kvůli zneužité lidské vůli… Vyzývám mé lidi, aby žili tím, co je vyšší, duchovním vzestupem, kterého se bojíte, protože jej nevidíte.  MÉ  KRÁLOVSTVÍ  JE   království slávy, ne království mrtvých, ale  KRÁLOVSTVÍ   ŽIVÝCH,  KTEŘÍ  NASLOUCHAJÍ,  DÍVAJÍ  SE,  VELEBÍ,  KDO  MĚ  UZNÁVAJÍ  A  VĚDÍ,  ŽE  JSOU  MOJE  DĚTI  A  JÁ  JSEM  JEJICH  OTEC."

               
  747. Poselství svatého archanděla Michaela ze dne 10. března 2019.
                Nástroj: Luz de Maria (Argentina).
   MNOHO LIDÍ NEBYLO NÁLEŽITĚ POUČENO A VAROVÁNO                   
   ARCHANDĚL:
   Boží děti! Jsem nositelem požehnání Nejsvětější Trojice, která si přeje, "aby všichni lidé byli zachráněni a došli k plnému poznání Pravdy" [1Tim 2, 4]. Jako princ nebeských legií vás žádám, abyste naplnili službu být misionáři Boží lásky a  ABY  TOUTO  LÁSKOU  JSTE  PŘITÁHLY  BRATRY,  KTEŘÍ  ŽIJÍ   rozptýlení v marnivostech, neřestech, kriticismu,  V  HONBĚ  ZA  VŠÍM,  CO  JE  JIM  NABÍZENO  JAKO  MODERNÍ  A  ŠKODLIVÉ  PRO  DUŠI!
   Pochopte, že jste povolány přijmout "VELKÉ BOŽÍ MILOSRDENSTVÍ" [Žid 4, 16] v tomto čase, který   PŘEDCHÁZÍ  ÚPLNÉMU  ROZVOJI  KATASTROFICKÝCH  SOUDŮ.  Proto na vás naléhám,  ABYSTE  PŘIJALY  nekonečné  BOŽÍ  MILOSRDENSTVÍ  DŘÍV,  NEŽ  se setmí a vy   NEBUDETE  SCHOPNY  VSTÁT!  Ano, sestoupí temnota, a  DÉMONI  přestanou znečišťovat  LIDSKÁ  STVOŘENÍ   a  ZCELA   je   POSEDNOU,  AŽ  P Ř I J M O U   Ž I V O T   B E Z   B O H A.
   Duchovní úpadek byl svobodně přijat většinou, bez toho, že by se setkal s odporem v lidském uvažování, v nitru člověka, v jeho srdci: Je to spíše děsivý souhlas, který je slyšet. Milujte Boha a bližního! Přestaňte stále zatemňovat dary, které by vás mohly probudit, kdybyste zůstaly ve společenství s Kristem. Chcete odpovědi, aniž byste namáhaly, aniž byste opustily svou každodenní rutinu a přestaly pohrdat tím, co vám připomíná Boží nadřazenost.  DOPOUŠTÍTE  SE  SVATOKRÁDEŽNÝCH  ČINŮ  A  VELKÉHO  KACÍŘSTVÍ,  ŠÍŘÍCÍ  SE   v každém okamžiku  PO  CELÉ  ZEMI!  Ach… ale uprostřed válek a katastrof slyšíme modlitby lidských bytostí, které se dříve nemodlily. Co pak?
   Probuďte se! Lidská pošetilost je nekonečná, musíte se sklonit a zvolat "Otče náš" a rozhodnout se obrátit.  K  TOMU  MUSÍTE  JÍT  DO  SEBE  A  POZNAT  KRISTA,  CHTÍT  HO  MILOVAT  A  DOVOLIT  BÝT  KRISTEM  MILOVÁNY.   Nemůžete milovat někoho, koho neznáte, nemůžete ctít někoho, koho neznáte, proto potřebujete Krista znát, abyste Ho milovali v "Duchu a Pravdě". Tímto způsobem budete schopné rozlišovat a nebýt oklamány, a pak  BUDETE  MILOVAT  BOHA  SVOU  DUŠÍ,  SILOU  A  SMYSLY.
   Lidé jsou slepí kvůli duševnímu nepořádku, ve kterém žijí, proto je člověk trýzněn a niterně vyčerpán. Tyto stavy nedovolují člověku potkat Toho, kdo je Bůh a jeho Pán, ale naopak, vedou ho k pádu do spárů nepřítele duše – Ďábla a jeho pekelných nohsledů, kteří jsou na Zemi.
   Milovaní Bohem, toto Slovo, které vám odhaluji z příkazu našeho i vašeho Krále, nemá u vás vyvolat strach, protože jako lidstvo žijete nenormálním způsobem ve stavu obav, v nichž člověk odpovídá svému Pánu a Stvořiteli. Žijete ve zděšení z bludařství, kterého se dopouští velká většina lidských bytostí, žijete ve stavu ohromení ze svatokrádeží a zpochybňování Boží vůle, ke kterému neustále dochází. Nebuďte znepokojeni tím, co vám oznamuji, ale spíše ze způsobu, jakým žijete, pracujete a jednáte, z hříšnosti lidských myšlenek, z lidských vztahů, z nedostatku upřímnosti, lásky, odpuštění, z potřeby srdce z masa, abyste mohli správně milovat, aby vaše úmysly nebyly pošetilostí, ale pravdou.
   Kolik lidských bytostí v každém okamžiku čelí zlu a nebojí se ho!… KOLIK  JICH  VÍ,  ŽE  HŘEŠÍ,  KDYŽ  SVÝMI  ČINY  SE  DOPOUŠTĚJÍ  CIZOLOŽSTVÍ,  ÚCHYLEK,  ZABÍJENÍ,  JEDNÁNÍ  PROTI  BOŽÍMU  ZÁKONU  A  NEJSOU  TÍM  ZDĚŠENI!…
Kolik jich není upřímných ve službě Králi Králů!… Kolik jich zná pravdu o tom co se děje a zachovávají odsuzující mlčení, dávajíce přednost světu a tělu a pohrdají tím, o čem vědí, že je to pravda!… Kolik se jich modlí: "Věřím v Boha všemohoucího, Stvořitele nebe a země…" a za okamžik Ho popřou nejstrašnějším způsobem, který lidské stvoření může udělat!…
   Děti nejvyššího, duchovní život velké části lidstva zdegeneroval: Tolik existujících zájmů chce odstranit evangelium a ponechat ho bez účinku na lidstvo, aby pokračovalo po cestě, kam je vede Satan a jeho legie!
Existuje tolik zájmů, které  CHTĚJÍ,  ABY  LIDSTVO  ZŮSTALO  V  PODROBENÍ,   ve sporu,  JAKO  MASA,  S  NÍŽ  LZE  SNADNO  MANIPULOVAT.  Existuje mnoho dětí Satana, které pracují proti dětem Krista a naší Královny a Matky, aby moc nad světem předaly ďáblu.  Mnoho lidí nebylo náležitě poučeno a varováno před očistou, kterou lidstvo prožije a před pronásledováním, kterým věrní lidé trpí a budou trpět. Ďábel líčí pasti na vás, kteří je nevnímáte a nepřijímáte jako nespornou realitu.
   Děti nejvyššího, mnoho z vašich bratrů bylo pronásledováno, je pronásledováno a  BUDE  PRONÁSLEDOVÁNO  nejen těmi, kdo pracují pro zlo, ale  ZEVNITŘ  SAMOTNÉ  CÍRKVE!  Proto vás vyzývám k růstu, abyste si udržely víru.  PROTO  KAŽDÝ  ČLOVĚK  MUSÍ  začít tvrdou práci, a bez ztráty času, aby mohl  ROZPOZNAT  BOŽÍ  PRAVDU !!!
   Boží Pravda se nemění, protože je to Pravda a zahrnuje pravdu všech dob. Kdyby se Pravda změnila, přestala by být Boží Pravdou a Bůh by nebyl Bohem [Jan 8, 31-32]. Proto jako hlava nebeských milic vás vyzývám, abyste zvolaly: KDO JE JAKO BŮH? [Zj 12, 7].
   Kristova církev se otřásá a vy, jeho děti, nesmíte zapřít víru. Musíte si být vědomé této víry, jejích základů, aby nezeslábla. Zůstaňte v Pravdě a buďte si vědomé, že  BOŽÍ  PRAVDA  BYLA  PŘEKRUCOVÁNA  PO  CELÉ  GENERACE!
   Modlete se za Pravdu a za lid našeho Krále....Modlete se za velké národy, dopustí se vážných chyb....Modlete se za Boží děti,   ABY  MOHLY  KLÁST  ODPOR  BUDOUCÍM  OZNÁMENÍM  CÍRKEVNÍ  HIERARCHIE!...Modlete se, země se třese, události v přírodě překvapí člověka.  KDO  JE  JAKO  BŮH?
   Svatý archanděl Michael

                                 SLOVO EVANGELIA:

Matouš 12,22-45: Tehdy k němu přivedli posedlého, který byl slepý a němý. Uzdravil ho, takže ten němý mluvil a viděl. Zástupy žasly a říkaly: „Není to snad syn Davidův?“ Když to uslyšeli farizeové, řekli: „Tenhle vyhání zlé duchy jen s pomocí Belzebuba, vládce zlých duchů.“ On však znal jejich myšlenky, a proto jim řekl: „Každé království proti sobě rozdvojené zpustne a žádné město nebo dům proti sobě rozdvojený neobstojí. Jestliže tedy vyhání satan satana, je sám v sobě rozdvojen. Jak obstojí jeho království? Jestliže však já vyháním zlé duchy s pomocí Belzebuba, kým je vyhánějí vaši synové? Proto oni budou vašimi soudci. Jestliže však vyháním zlé duchy s pomocí Ducha Božího, pak už k vám přišlo Boží království. Anebo jak může někdo vniknout do domu siláka a uloupit mu jeho věci, jestliže toho siláka napřed nespoutá? Teprve potom mu dům může vyloupit. Kdo není se mnou, je proti mně, a kdo neshromažďuje se mnou, rozptyluje. Proto vám říkám: Každý hřích i každé rouhání může být lidem odpuštěno, ale rouhání proti Duchu odpuštěno nebude. Řekne-li někdo slovo proti Synu člověka, může mu být odpuštěno, ale kdo by (ho) řekl proti Duchu svatému, tomu nebude odpuštěno ani v tomto věku, ani v budoucím.

 Buď  strom je dobrý, a pak je i jeho ovoce dobré, anebo (předpokládejte), že strom je špatný, a pak je i jeho ovoce špatné. Vždyť strom se pozná podle ovoce. Zmijí plemeno! Jak byste mohli mluvit dobře, když jste špatní? Ústa přece mluví to, čeho je srdce plné. Dobrý člověk vydává z dobré pokladnice věci dobré, a špatný člověk vydává ze špatné pokladnice věci špatné. Ale říkám vám:  z každého neužitečného slova, které lidé pronesou, musí v soudný den vydat účty, protože podle svých slov budeš prohlášen za spravedlivého a podle svých slov budeš odsouzen.“

 Když nečistý duch vyjde z člověka, potuluje se po pustinách a hledá odpočinutí, ale nenalézá. Tu si řekne: 'Vrátím se do svého domu, odkud jsem vyšel.' Přijde a nalezne ho prázdný, vyčištěný a vyzdobený. Tu jde, přibere si sedm jiných duchů, horších, než je sám, a vejdou a usadí se tam. Konce toho člověka jsou horší než začátky. Tak se to stane i tomuto zlému pokolení.

      POSELSTVÍ  PANNY  MARIE  PRO  MIRJANU  SOLDO
                 Medžugorje - 2. února 2019

  "Drahé  děti, vy, které můj Syn miluje, které já miluji nesmírnou láskou, nedovolte, aby sobectví, sebeláska vládly světem! Nedovolte, aby láska a dobrota byly skryté! Vy, kteří jste milovaní,  KTEŘÍ  JSTE  POZNALI  LÁSKU  MÉHO  SYNA,  VZPOMEŇTE  SI,  ŽE  BÝT  MILOVÁN  ZNAMENÁ  MILOVAT!
    Děti moje,  MĚJTE  VÍRU!  Když máte víru, jste šťastni a šíříte mír, duše se vám zachvívá radostí.  V  TÉ  DUŠI  JE  MŮJ  SYN.  Když se dáváte pro víru, když se dáváte pro lásku, když konáte dobro bližnímu,  MŮJ  SYN  SE  VE  VAŠÍ  DUŠI  USMÍVÁ.  Apoštolové moji, já se k vám jako Matka obracím, shromažďuji vás kolem sebe  a  CHCI  VÁS  VODIT  CESTOU  LÁSKY  A  VÍRY,  cestou, která vede ke světlu světa.
   Kvůli lásce,  kvůli  víře,  jsem tu, protože vám chci mateřským požehnáním dát naději a sílu na vaší cestě, protože cesta, která vede k mému Synu, není lehká:  JE  CESTOU  ODŘÍKÁNÍ,  DÁVÁNÍ,  OBĚTI,  ODPUŠTĚNÍ  A  MNOHA,  MNOHA  LÁSKY.  Ale ta cesta vede k míru a štěstí!
   Děti moje,  NEVĚŘTE  LŽIVÝM  HLASŮM,  KTERÉ  K  VÁM  MLUVÍ  O  FALEŠNÝCH  VĚCECH,  FALEŠNÉM  TŘPYTU!  Vy, děti moje,  SE  VRAŤTE  K  PÍSMU!  S nesmírnou láskou na vás hledím a z milosti Boží se vám zjevuji. Děti moje, pojďte se mnou,  AŤ  SE  VÁM  DUŠE  RADOSTÍ  ZACHVÍVÁ.  Děkuji vám."
                                                      
               HEDVIKA  CARBONI
                   Lumen de Lumine

       Hedvika Carboni bude blahořečena
   Šestašedesát let po její smrti je její jméno velmi málo známé. Žila pokorně a v ústraní. Stačí však přečíst si její deník, který psala v poslušnosti vůči svému zpovědníkovi, abychom pochopili bohatství nadpřirozených darů, jaké jí Pán udělil. Řeč je o ctihodné Hedvice Carboni, sardinské laičce s prostým srdcem a nesmírnou vírou, která bude brzy prohlášena za blahoslavenou. Papež František 7. listopadu autorizoval promulgaci dekretu, kterým byl uznán zázrak, uskutečněný na její přímluvu. Je to opravdová milost pro církev, protože  TATO  OMILOSTNĚNÁ  DUŠE  VYZÝVÁ  K  NÁSLEDOVÁNÍ  A  BUDE  VELKOU  POMOCÍ   při katechezi   O  POSLEDNÍCH  VĚCECH  ČLOVĚKA,   tedy  PŘI  OŽIVENÍ  VÍRY.
   Hedviku můžeme plným právem přiřadit  K  NEJVĚTŠÍM  MYSTIČKÁM  PRO  NESČETNÉ  EXTÁZE,  ZJEVENÍ  JEŽÍŠE  A  MARIE,  STIGMATA,  korunovaci trním,  PROROCKÁ  ZJEVENÍ   a  vidění z onoho světa a  PRO  ČETNÉ  SVĚTCE,   se kterými rozmlouvala  a  KTEŘÍ  JÍ  RADILI,  především sv. Jan Bosco a Terezička Ježíškova.(Z Lisieux)
   Narodila se v Pozzomagiore v provincii Sassari a již od narození se na ní objevil jako znamení nebes „malý kříž“, »znamení, že budeš muset na tomto světě mnoho vytrpět«, jak řekla její maminka, která jí předala živou křesťanskou zbožnost. Již jako pětiletá uslyšela výzvu svého anděla strážce, aby se zasvětila Bohu. Dítě složilo slib panenství (»pochopila jsem, že Ježíš to chce«, vzpomíná ve svém deníku), a pak několikrát slib obnovila. Vyrůstala jako mírná a poslušná, mezi obětmi mše svaté, svátostmi, často před svatostánkem.
   Ráda by se stala řeholnicí, ale vzdala se toho, aby mohla s oddaností sloužit nemocným příbuzným, nejdříve tetě, pak strýci, babičce, otci, bratru Jiřímu; v některých případech jako s babičkou a bratrem přijímala za to trpkosti. Jiří se oženil v 38 letech a zemřel náhle pět měsíců poté. Hedvika reagovala s bolestí slovy: »Pane, staň se tvá vůle« a usebrala se v modlitbě. Jednoho dne se jí bratr zjevil ponořený do utrpení a sdělil jí, že byl odsouzen k sedmi letům v očistci, a prosil o modlitbu, aby přiblížila čas jeho vysvobození. Když se s ní loučil, stiskl její ruku a spálil ji. Znamení tohoto zranění se zachovalo po celý její život. Nesmírná láska k duším zesnulých, nejen příbuzných, ale z celé církve trpící patří ke zvláštním rysům její svatosti. »Miluj duše v očistci a modli se za ně«, žádal ji Ježíš.
   Na pomoc těmto duším, které mohla spatřit díky Boží dobrotě, obětovala mše svaté, své oběti pokoření a bolesti přijímané s trpělivostí. Na tomto dobrém díle spolupracovala i její sestra Pavlína, šestá a poslední ze sourozenců, kterou matka zvláštním způsobem svěřila své nejstarší dceři. Hedvika opustila Sardinii a přestěhovala se do Lazia se sestrou, učitelkou na základní škole, která byla nucena často změnit své místo. Jednoho rána 1941 po svatém přijímání ucítila zaklepání na rameno a slyšela smutný hlas, jak jí říká:_»Jsem duše zemřelé před několika hodinami pod troskami. Jsem několik hodin v očistci, kde trpím muka. Zdá se mi, jako by to bylo století! Bůh je přísný, Bůh je spravedlivý! Bůh trestá. Modli se za mne a vyzvi k modlitbě monsignora Maxima, stejně jako Pavlu a Vitalii.«  (drahou přítelkyni Hedviky).
   Jednou se jí představila jedna osoba, dotkla se její ruky a zanechala na ní spáleninu. "Neznala jsem jej. Byl oblečen jako důstojník. 'Zemřel jsem ve válce', řekl mi. 'Chtěl bych mše svaté, ať je odslouží monsignore Vitali. Ty a Pavla přistupte k svatému přijímání.' Když splnila tuto prosbu, zjevil se důstojník celý zářící a plný vděčnosti: »Jdu do ráje, kde budu prosit za vás, zvláště za monsignora Vitaliho. Jsem Rus a jmenuji Višin. Moje matka mě vychovávala ve svatém náboženství, ale jak jsme vyrůstal, propadl jsem nedobrému životu. V hodině smrti jsem litoval a vzpomněl jsem si na krásná slova mé maminky.   DOBRÝ  JEŽÍŠ  MI  ODPUSTIL«.   Je z toho patrné, jak důležitá je křesťanská výchova jako cesta ke spáse, opakuje se několikrát v deníku Hedviky, napsaném převážně v době druhé světové války a uprostřed století, které s nacismem a ještě déle s komunismem odmítalo radikálně Boha.
   V květnu 1943 spařila trpícího Ježíše, jak říká: »Dcero moje, jsem smutný, protože vidím, jak většina lidí ve svých rodinách umístila ďábla, (televizi?) aby jim panoval a vyháněl mě, jejich Stvořitele a Boha «. Můžeme zde číst také velmi často o Božím rozhořčení pro ztrátu studu, nemravnou módu a pohoršující oděv,  ÚČAST  NA  NEMRAVNÉ  PODÍVANÉ,  dokonce v neděli v divadle a kině, kam nechodí jen dospělí, ale »vodí s sebou malé nevinné děti, aby je zkazili co nejdříve pohledem na nemravné scény. Jak Ježíš zjevil Hedvice v prosinci 1944, stěžoval si, že »je jen málo těch, kdo respektují sváteční den, Bohu zasvěcený.«
   O Velikonocích 1943 viděla anděla s mečem v ruce, který jí vysvětlil vidění o hříších těla: »Svět   VYHLEDÁVÁ  NEČISTÉ  ROZKOŠE;  TI,  KTEŘÍ  SE  NEOČISTÍ  SVÁTOSTÍ  POKÁNÍ,  BUDOU  TRESTÁNI  PO  CELOU  VĚČNOST,  PROTOŽE  PŘED  BOŽÍM  SOUDEM  JIŽ  NIKDO  NEMŮŽE  ZACHRÁNIT  SVOU  DUŠI,   jestliže ji dříve neočistil od špíny ve zpovědnici s lítostí a předsevzetím, že se již nikdy neponoří do špinavých bažin«.
   Hedvika   MĚLA   TAKÉ   VIDĚNÍ   PEKLA,   KAM   PADÁ   MNOHO   DUŠÍ,   PROTOŽE   ODMÍTAJÍ  až  do  konce   BOŽÍ  MILOSRDENSTVÍ,  a  nebe, kde jí anděl ukázal dva trůny připravené pro ni a její sestru a  ŽÁDAL  JE,  ABY  SE  UCHOVALY  VE  SVATÉ  NEVINNOSTI  A  LÁSCE  K  BOHU  A  K  BLIŽNÍMU«.  Dostalo se jí poučení, že věčná sláva je odměřena podle míry utrpení na světě obětovaného nebi v jednotě s Kristovou obětí za spásu duší: protože ty září tím více, čím jsou podobnější ukřižovanému Ježíši a objímají s pokorou vlastní kříž. Zvláště v den zemřelých, jak svědčila v jejím procesu její přítelkyně Flora Argendi, Hedvika viděla velké množství duší, které děkovaly osobám, které se za ně modlily, aby mohly odletět do ráje. Hedvika, která byla velmi skromná, prokazovala lásku v hmotných potřebách chudých, nezaměstnaných, zajatých ve válce.
   Satan ji nenáviděl obzvláštním způsobem a sahal až fyzickému týrání, nesnášel především, že se stále svěřovala do ochrany Panny Marie. »Modlíš se k mé nepřítelkyni – a ukazoval na svatou Pannu. Dokud se nepřestaneš modlit k mé věčné nepřítelkyni, nenechám tě nikdy na pokoji« řekl jí ďábel v lednu 1942. Ale svatá Panna ji podporovala v jejím duchovním boji a vylévala na ni hojné milosti ve viděních, jak rozdává růžence mnoha duším:  "Synáčkové a dcerušky,  S  TÍMTO  RŮŽENCEM  HASÍTE  OHEŇ,  KTERÝ  SE  ROZŠÍŘIL  takřka  PO  CELÉM  VESMÍRU!   Budete-li se modlit tento růženec, ten plamen brzy zhasne.  JE  TO  NEJMOCNĚJŠÍ  ZBRAŇ;  mocnější zbraň než je tato, člověk nemůže najít." Když řekla tato slova, celá zářící zmizela.
   Jako účastnice a svědek  projevů Božího milosrdenství chtěla, aby je i druzí objevili, a proto napsala: »Kdybych byla anděl, vzala bych troubu, letěla nad oceány a volala ke všem lidským bytostem:  "MILUJTE  JEŽÍŠE,  MILUJTE  HO  VŠICHNI  LIDÉ,   pamatujte, že zemřel na kříži za nás ubohé hříšníky!«
     (Ermes Dovico, Nuova Bussola quotidiani)

                


   748. Poselství Boha Otce ze dne 17. července 2017.
             Nástroj: Glynda Linkous (USA).
                    KLEPU NA DVEŘE                                                          

   Mé děti,   STOJÍM  U  DVEŘÍ  VAŠEHO  SRDCE  A  KLEPU,  ABYSTE  MĚ  NECHALY  VEJÍT.   Klepu neustále na oblasti vašeho srdce, které jste předaly nepříteli vašich duší.  PROSÍM  O  PŘIJETÍ,  ABYCH  VÁS  MOHL   osvobodit a   UDRŽET  VÁS  V  BEZPEČÍ  PŘED  JEHO  NIČENÍM   ve vašich životech,   ALE  NEMOHU  VSTOUPIT   do těchto oblastí a osvobodit vás,   ANIŽ  BYSTE  MI  OTEVŘELY  DVEŘE.   Musíte být ochotné odložit tyto hříchy. Musíte být ochotné uznat je jako hříchy. Musíte být ochotné dovolit Mi otevřít vaše oči, ukázat vám vaše hříchy a chtít, abych vás mohl od nich oprostit.
   Přišel jsem, abych osvobodil zajatce, a někdy  SE  SAMY  DRŽÍTE  ZAJATÉ  SVÝMI  TOUHAMI  PO  SVĚTSKÝCH  VĚCECH,  po tělesných rozkoších, po špinavých ziscích. Přeji si, abyste usilovaly po duchovních věcech, nikoli po těch pozemských, ale Já znám každé pokušení, kterému čelíte, protože chodím mezi vámi.
   Otevřete Mi dveře svého srdce dnes, abych vás mohl osvobodit? Jste svolné vidět vaše hříchy a být osvobozeny, nebo dáte přednost držet nepřítele uzavřeného ve svém srdci?   NEMŮŽETE  SLOUŽIT  DVĚMA  PÁNŮM!   Musíte si vybrat odejít z temnoty, abyste přijaly Světlo.
    Bůh Otec

          
                  POSELSTVÍ  KRÁLOVNY  MÍRU
                      Medžugorje, 25. října 2018
   "Drahé děti! Máte velikou milost, že  JSTE  POZVÁNY  K  NOVÉMU  ŽIVOTU  poselstvími, která vám dávám. TOTO  JE, dítka, MILOSTIPLNÝ  ČAS  A  VÝZVA  K  OBRÁCENÍ  PRO  VÁS  I  BUDOUCÍ  GENERACE.  Proto vás, dítka vyzývám, modlete se a  OTEVŘETE  SVÁ  SRDCE  MÉMU  SYNU  JEŽÍŠOVI.  Já jsem s vámi a všechny vás mám ráda a žehnám vám svým mateřským požehnáním. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu."
                                             

      SMRT  HŘÍŠNÍKOVA  Část 3.
   Důležitá věc!  BŮH  ČASTO  VARUJE  HŘÍŠNÍKA  PŘED  ŠPATNOU  SMRTÍ!  V celém Písmu nás varuje: "Pak mě budou volat, ale já neodpovím!"(Př 1,28) "Což Bůh slyší jeho volání, když se na něho snáší tíseň?"(Job 27,9) "Mně náleží pomsta a odplata pro dobu, kdy jejich noha klopýtne!"(Dt 32,35) A také na mnoha jiných místech je varuje -  A  HŘÍŠNÍCI  ŽIJÍ  TAK  KLIDNĚ,  jako by jim Bůh zcela jistě slíbil odpuštění a nebe!
   Je pravda, že pro hodinu, kdy se hříšník polepší, mu slíbil Bůh odpuštění.  ALE  NEŘÍKAL,  ŽE  BY  SE  MĚL  HŘÍŠNÍK  OBRACET  AŽ  VE  SMRTI!  Ujišťoval daleko častěji, že kdo v hříších žije, také v hříchu zemře. - "Zemřete ve svých hříších!"(Jan 8,21-24) On řekl, že kdo ho bude hledat teprve ve smrti,  NENAJDE  HO!  Proto musí člověk Boha hledat, když je ho možné najít.  "HLEDEJTE  HOSPODINA, DOKUD SE DÁVÁ NALÉZT."(Iz  55,6) Ano, protože  PŘIJDE  ČAS,  KDY  HO  UŽ  NEBUDE  MOŽNÉ  NAJÍT.  Ubozí hříšníci, ubozí slepci, kteří přesouváte obrácení na hodinu smrti,  KDY  UŽ  NEBUDE ČAS  NA  OBRÁCENÍ!  Oleaster říká: "Nikdy se nesnažili bezbožníci konat dobro, kromě doby, kdy už není čas na konání dobra." Bůh chce zachránit všechny,  ALE  TVRDOŠÍJNÉ  TRESTÁ!
   Když nějaký ubožák, který žije ve hříchu, je postižen mrtvicí, pozbyl rozumu, jaký soucit by vzbudil ve všech, kteří by ho viděli umírat bez svátostí a bez známek lítosti! A jakou radost by měl každý, kdyby ten ubožák zase přišel k sobě, poprosil o rozhřešení a vykonal úkony lítosti! Není však pošetilé, když někdo, i když má čas,  SETRVÁVÁ  VE  STAVU  HŘÍCHU?  Nebo je snad v pořádku ten, který nepřestává hřešit nehledě na nebezpečí smrti, s vědomím, že se ve smrti opravu obrátí? Cožpak není strašné, vidět někoho náhle zemřít? A nevystavují se tak mnozí lidé dobrovolnému nebezpečí takové smrti, smrti v hříších?
   "Váhy i správné misky patří Hospodinu."(Př 16,11) Nevypočítáváme milosti, které nám Pán prokazuje. Pán to ale zúčtovává a váží je, i když je za nějaký čas považuje za nepatrné, přenechává hříšníkovi jeho hříchy a dává mu zemřít. Jak ubohý je ten, kdo přesouvá pokání až na smrt! Svatý Augustin říká: "Pokání, které se pažaduje od nemocného, je nemocné!" A sv. Jeroným říká: "Ze statisíců hříšníků, kteří setrvávají ve hříchu až do smrti, se stane blaženým sotva jeden. Ze statisíců, jejichž život byl špatný, zaslouží sotva jediný odpuštění od Boha."  Sv. Vincenc Ferrerský říká: "Bylo by větším divem, kdyby takoví, kteří vedli špatný život, zemřeli dobře, než kdyby se mrtvý probudil k životu. Jakou bolest, jakou lítost nad hříchy by pociťoval ten, který až do té doby  HŘÍCHY  MILOVAL?"
   Bellarmin vypráví, že jednou přišel k umírajícímu, aby mu pomáhal, a když ho vyzval k úkonu lítosti, ten mu odpověděl, že  NIKDY  NEVĚDĚL,  CO  BY  TO  LÍTOST  MĚLA  BÝT.  Bellarmin se mu to pokoušel vysvětlit, ale nemocný řekl: "Pátere, nerozumím vám,  TAKOVÉ  VĚCI  NECHÁPU."  A tak zemřel se zjevnými znameními svého zavržení. "Docela spravedlivě tím byl hříšník potrestán," říká sv. Augustin, "že ve smrti sám na sebe zapomene, když  ZA  ŽIVOTA  ZAPOMNĚL  NA  BOHA!"  "Nemylte se; Bohu se nelze vysmívat!  NEBOŤ  CO  KDO  ZASÉVÁ,  TO  SKLÍZÍ:  kdo zasévá do svého těla, z těla sklidí zkázu,"(Gal 6,7-8) varuje nás proto apoštol.
   Posmívat se Bohu znamená toto:  ŽÍT  V  POHRDÁNÍ  JEHO  PŘIKÁZÁNÍMI  a potom chtít od něho dostat odměnu věčné slávy. Bůh se nenechá posmívat! To, co v tomto životě zasejete, to v druhém životě sklidíte.  KDO  ZASÉVÁ  ZAKÁZANOU  TĚLESNOU  ROZKOŠ,  toho nepotká nic jiného,  NEŽ  ZKÁZA,  BÍDA  A  VĚČNÁ  SMRT!
   Můj křesťane, co je řečeno pro jiné, je řečeno také pro tebe. Řekni mi, kdybys byl teď v té situaci, kdyby ti už lékaři nedávali žádnou naději, kdybys už byl smyslů zbavený a byl ve smrtelném strachu: Jak bys pak Boha prosil, aby ti dal ještě měsíc, ještě týden času, abys uvedl do pořádku svoje svědomí! A  BŮH  TI  TEĎ  DÁVÁ  TUTO  LHŮTU.  Poděkuj mu a uveď do pořádku vykonané zlo. Využij všech prostředků, aby ses dostal do stavu milosti, než přijde smrt. Protože pak už nebude čas zjednat nápravu.

    Chvály a prosby:
   Můj milý Spasiteli! Pomoz mi, neopouštěj mě! Vidím, že moje duše je celá zraněná hříchy. Vášně a zlé návyky mě tlačí k zemi. Vrhám se ti k nohám, měj se mnou slitování. V tebe jsem, Pane, doufal, ať nejsem zahanben na věky. Ó rány Ježíšovy, vy jste moje naděje! Vy prameny milosrdenství a milosti, které Boha přiměly k tomu, aby prolil všechnu svoji krev, ABY OBMYL MOJI DUŠI OD TOLIKA SPÁCHANÝCH VIN. Miluji vás za to, vy svaté rány! Pane, je mi líto, že jsem tě urážel. Jednal jsem špatně, přiznávám to! Chci se polepšit, když mi však nepřijdeš na pomoc svojí milostí, jsem ztracen! Nedej zahynout mojí duši! Nevydávej šelmám duši důvěřující tobě! Rozpomeň se, že jsem tě stál krev a život! Vezmi mne tedy pro zásluhy tvého utrpení a smrti do své náruče a dej mi svatou vytrvalost. BYL JSEM ZTRACEN, TY JSI MNE ZAVOLAL. TOBĚ SE ZASVĚCUJI. Spoutej mě poutem tvé lásky a nedopusť, abych o tebe znovu přišel ztrátou tvé milosti. Můj Ježíši, nepřipusť to! Maria, moje Královno! Nepřipusť to! Maria, moje Matko, táhni mě k Bohu a učiň, abych se dříve, než zemřu, stal cele jeho majetkem. Amen.
  (Světlo 12/2019)

           POSELSTVÍ  PANNY  MARIE  PRO  MIRJANU  SOLDO
                         Medžugorje - 2. listopadu 2018

   "Drahé děti, moje mateřské srdce trpí, když vidím svoje děti, které nemají rády pravdu, které ji skrývají, když vidím svoje děti, které se nemodlí city a skutky. Jsem zarmoucena, když říkám svému Synu, že  MNOHÉ  MOJE  DĚTI  UŽ  NEMAJÍ  VÍRU,  ŽE  NEZNAJÍ  JEHO - MÉHO SYNA.  Proto vás vyzývám, apoštolové mojí lásky, snažte se  DÍVAT  AŽ  NA  SAMOTNÉ  DNO  LIDSKÝCH  SRDCÍ  a tam jistě najdete malý skrytý poklad.  DÍVAT  SE  TÍM  ZPŮSOBEM  JE  MILOSRDENSTVÍ  NEBESKÉHO  OTCE.  HLEDAT  DOBRO  dokonce i tam, kde je největší zlo, pokoušet se pochopit jedni druhé  a  NESOUDIT,  to je to, co od vás žádá můj Syn. A já vás jako Matka vybízím, abyste Ho poslouchaly!
   Děti moje, duch je mocnější než tělo a nesen láskou a skutky překonává všechny překážky. Nezapomínejte, můj Syn vás miloval a miluje.  JEHO  LÁSKA  JE  s  vámi  a  VE  VÁS,  KDYŽ  JSTE  JEDNO  S  NÍM.  ON  JE  SVĚTLO  SVĚTA  A  NIC  A  NIKDO  HO  NEBUDE  MOCI  ZASTAVIT  V  KONEČNÉ  SLÁVĚ!
   Proto, apoštolové mojí lásky, nebojte se svědčit o pravdě. Svědčte o ní s nadšením,  skutky,  láskou,  svojí obětí a především pokorou. Svědčte o pravdě všem těm, kteří nepoznali mého Syna. Já budu při vás, já vám budu dodávat odvahu.  SVĚDČTE  O  LÁSCE,  KTERÁ  NIKDY  NEUSTÁVÁ,  PTOTOŽE  PŘICHÁZÍ  OD  NEBESKÉHO  OTCE,  KTERÝ  JE  VĚČNÝ  A  KTERÝ  NABÍZÍ  VĚČNOST  VŠEM  MÝM  DĚTEM!  Duch mého Syna bude při vás.
    Znovu vás vyzývám, děti moje,  MODLETE  SE  ZA  SVOJE  PASTÝŘE,  MODLETE  SE, ABY  JE  MOHLA  VÉST  LÁSKA  MÉHO  SYNA. Děkuji vám."

          NAUKA  A  KNĚŽSTVO
    Svědectví vizionáře Bruna Cornecchioly : Tajemství v Tre Fontane

    Avšak zvláštní napomenutí je vyhrazeno kněžím, pro něž se Maria v poselství z 1. května 1988 stává mluvčím Ježíšova  VELMI  TVRDÉHO  PROSLOVU: "Vy pošlapáváte mé ovce a vedete je k záhubě! Já jsem vám je svěřil, abyste je vedli, starali se o ně a zachránili je před dravými vlky převlečenými za ovce, jak jsem vám to již zdůraznil ve svých proslovech! Proč už nepůsobíte,  ABY  BYLA  POZNÁVÁNA  MÁ  NAUKA?  Proč mé ovce vedete tam, kde jsou suché rostliny a usmrcující křoví? Proč je napájíte nezdravou vodou? Já jsem přišel, abych  PŘINESL  nauku:  NAUKU  SPÁSY,  a nepřišel jsem, abych vás shromáždil takové, jak jsem vás našel, nýbrž abych vás poučoval, abych vás  OBRÁTIL  A  ABYCH  VÁS  POSLAL  POUČOVAT  K  OBRÁCENÍ  TY,  PRO  NĚŽ  MŮJ  ZÁKON  NENÍ  JIŽ  JEJICH  ZÁKONEM!  SPASIL  JSEM  VÁS,  ABYCH  SPASIL  CELÝ  SVĚT!  TOTO  JE  DĚDICTVÍ,  KTERÉ  JSEM  VÁM  SVĚŘIL:  dědictví,  NAUKU,  která by byla předána všem tvorům, a nikoliv to, abyste vy brali od nich a ponechali je tak, jak jste je našli, neboli  SCHVALOVALI,  JAK  JSOU,  a  to, co jsou, jak jsou! Kdyby to byla správná cesta, pak...
Já sám bych jí už prošel a ukázal bych vám ji;  AVŠAK  JÁ  JSEM  BYL  ZABIT  PRÁVĚ  PROTO,  ŽE  MOJE  NAUKA  NEBYLA  JEJICH  NAUKOU  A  MOJE  PRAVDA  NEBYLA  JEJICH  PRAVDOU!  Naopak, když jsem vás poslal, abyste ji kázali, řekl jsem vám,  že  KDOKOLIV  NASLOUCHÁ,  KDOKOLIV  VĚŘÍ,  KDOKOLIV  PŘIJÍMÁ  MILOST  PROSTŘEDNICTVÍM  KŘTU,  USKUTEČŇUJE  TUTO  MOU  NAUKU,  KTERÁ  JE  JEDNA,  čistá,  svatá,, a  jediná, a  POSLOUCHÁ  VÁS,  TEHDY  BUDE  SPASEN - toto jsem vám řekl!  Na toto si pamatujete, není-liž pravda? Avšak vy, co jste udělali?  ZAVŘELI  JSTE  SVÁ  ÚSTA  ZAVŘELI  JSTE  UŠI  MÉHO  STÁDA,  mého lidu! Je tomu tak, protože vy nemluvíte k mému lidu, a tak  JE  HLUCHÝ  A  NESLYŠÍ  ANI  MOU  VÝZVU  K  NÁVRATU!  ZAVŘELI  JSTE  BRÁNU  MÉ  CÍRKVE,  sladkého Ovčince mnou založeného a vám svěřeného!  ZAVŘELI  JSTE  HO,  ABYSTE  NEVSTOUPILI  ANI  VY  A  ANI  NENECHALI  VSTOUPIT  MŮJ  LID!  ZAVŘELI  JSTE  SVÉ  A  JEJICH  SRDCE,  ABY  UŽ  NEMILOVALO!"
   Již od roku 1958 Panna Maria vyzývala: "NESVLÉKEJTE  SE  Z  KNĚŽSKÉHO  ODĚVU!  Poslouchejte všichni: oděv je  upomenutím, je nebeským znamením."
    V roce 1982 se vzhledem k tomuto aspektu vyjádří silně a požádá Cornacchiolu, aby řekl kněžím - což mu způsobilo velmi mnoho mrzutostí -, "že uboze pobíhají sebejistí po světě  BEZ  VNĚJŠÍCH  KNĚŽSKÝCH  ZNAMENÍ:  nejenom žijí v pochybnosti víry, ale svádějí druhé, aby svým špatným jednáním opustili víru! Všechno kolem nich mlčí: nejenom slyší, jak se o nich říkají pomlouvačné kritiky, ale často jsou to oni sami, kdo dávají podnět k tomu, aby byli napadáni! Ducha Svatého - který pomáhá srovnat kopce a napravit pokřivené cesty - ODLOŽILI  NA  PŮDU  SVÉ  HLOUPOSTI  A  DO  SKLEPA  SVÉ  NEVĚDOMOSTI!  Hle, co znamená, že jsou plni sladkého vína: že  SE  OPILI  SVĚTEM  A  FALEŠNÝM  SVĚTSKÝM  MODERNISMEM,  KTERÝ  SE  UHNÍZDIL  V  JEJICH  ZKAŽENÉM  DUCHU!  Ať jsou a žijí jako kněží, jak to ustanovil můj Syn, kterého oni mají nejenom  REPREZENTOVAT  A  ŽÍT,  ale mají být Ježíšem Knězem v pravém poslání! Objali jste kněžství: žijte ho a působte, aby se žilo!  JE  PRAVÝM  POVOLÁNÍM  K  MILOSTI,  ABY  SE  MILOST  ŠÍŘILA  DÁL!  Je to těžký úkol, ale milost nechybí, přijde na pomoc a nahradí tam, kde vy už nezvládáte nést jho!"
   Je to zvláště ctnost poslušnosti, na kterou Panna Maria zaměřuje pozornost kněží: "Pamatujte, moji synové, na to: můj Syn umístil  PRAVOU  VIDITELNOU  AUTORITU  V  PETROVI  S  VYVOLENÝM  NÁSTUPNICTVÍM.  Vy, drazí synové, máte naslouchat vyvolené svatosti Otce(papeže), vedené, osvícené a chráněné shůry, a  POSLOUCHAT  JI!  Je pravým nástrojem výzvy k návratu;  JE  PROSTŘEDKEM  SPÁSY!  Já jsem stále nablízku Svatosti Otce: jsem to já, kdo ho pobádá, a tak všechny ty, kdo jsou oděni autoritou, jež přichází pro spásu duší, a jsou spojeni se srdcem a s vůlí Svatosti Otce!  TITO  BUDOU  PRAVÝMI  NÁSTROJI  SPÁSY,  POKOJE  A  VYKOUPENÍ  DUŠÍ!"
    (Světlo 13/2019 - z italského originálu"Il vegente: Il segreto delle Tre Fontane)

           Z poselství Ježíše ze dne 13. února 2013 v 11:20.
                         MODLITBA 100
              ZA PŘEŽITÍ KŘESŤANSTVÍ           
  Ó, drahý Ježíši, prosíme Tě, dej nám schopnost přežít zkoušky, kterým nyní čelíme, až poslední pravý papež Benedikt XVI. skončí svou misi pro Tebe. Pomoz nám vydržet hroznou trýzeň, které nyní budeme muset čelit kvůli pádu církve, kterou jsme kdysi znali. Nikdy nás nenechej se odchýlit od Pravdy tvého Božího Slova. Pomoz nám zůstat mlčenlivými, až na svých bedrech poneseme tíhu útoků, které nás mají zlákat obrátit se zády k Tobě a ke svátostem, které jsi dal světu. Pokryj tvou armádu jako štítem mocnou láskou, kterou potřebujeme,  ABYS  NÁS  OCHRÁNIL  PŘED  FALEŠNÝM  PROROKEM  A  ANTIKRISTEM.   Pomáhej své církvi na zemi se šířit a násobit, aby bylo možné  SE  PEVNĚ  DRŽET  PRAVDY   a  pomáhat Ti vést naše bratry a sestry po cestě Pravdy,  ABYCHOM  SE  náležitě  PŘIPRAVILI  NA  TVŮJ  DRUHÝ  PŘÍCHOD.  Amen.


                                81. Poselství Ježíše ze dne 5. září 2016  
                          KDE JE ŘÁD, KTERÝ JSEM DAL MÉ CÍRKVI,
                                   ABY ZACHRAŇOVALA DUŠE?
     Můj milovaný lide,
nejste dětmi bez matky! Má Matka je Matkou lidstva a Královnou a Paní celého stvoření. Obraťte se k naší Matce, vztahuje k vám ruku, abyste si nyní udrželi nutnou sílu a nebyli ztraceni. Má Matka k vám přichází, aby vám dala svou mateřskou lásku, abyste vy, moji věřící, byli těmi, kdo přinesou svým bratrům dobrou  ZPRÁVU  O  MÉM  DRUHÉM  PŘÍCHODU.
    Můj milovaný lide, k obrácení nedochází jen minimálním úsilím ze strany člověka. Ten, kdo z celého srdce chce dosáhnout spásy, musí ze svého života vykořenit:
 •  Špatné skutky, zlé myšlenky, zlé touhy, chamtivost, hrabivost, zoufalství...
  •  Pýchu, netrpělivost, falešná svědectví, lži, zlo, souzení bližního...
 •  Odepření pomoci svému bližnímu, strach, nevlídnost, nevhodné pocity,  nesnášenlivost...
  •  Soutěživost, dychtivost po materiálních věcech,  ODMÍTNUTÍ  DUCHOVNÍHO  RŮSTU...
 •  Musí přestat žít z lidské vůle,  MUSÍ  PODŘÍDIT  SVOU  INTELIGENCI  MÉ  VŮLI   a  vykořenit vše,  co je v rozporu se skutky milosrdenství a Božími zákony, mezi nimiž jsou svátosti.
    Člověk vidí jen své fyzické tělo: kůži, se svými různými vrstvami, které ji tvoří, oči, nos, ruce a nohy, aniž by se zastavil a vzdal díky za dýchání, za potěšení ze zraku, aniž by přemýšlel o jiných svých bratrech, kteří takové schopnosti nemají.  ČLOVĚK  NEVZDÁVÁ  DÍK  NAŠÍ  TROJICI  ZA  VŠE,  CO  NECHÁVÁ  NEPŘETRŽITĚ  FUNGOVAT  V  LIDSKÉM  TĚLE.  Člověk jedná mechanicky a věří, že může takto spoluexistovat se svým duchovním organismem. Je to velký omyl!  TEN,  KDO  NEŽIVÍ  SVÉ  DUCHOVNÍ  TĚLO,  NEROSTE  A  NEPŘICHÁZÍ  KE  MNĚ  s rychlostí, kterou by měly dosáhnout všechny mé děti. V jednání a činech člověka jsou vtěleny naše díla a činy. Žel, mé děti  OSEKALY  A  ZNIČILY  TATO  DÍLA  A  ČINY  VE  SVÉM DUCHOVNÍM  ORGANISMU a z toho důvodu  NEJDOU  VZHŮRU,  ALE  DOLŮ   bez toho, že by dosáhly života v Duchu a Pravdě v naší podobnosti.
    Moji milovaní lidé, nebyli jste Námi povoláni žít v hříchu, nebo s hříchem, ale povznést své duchovní smysly, které si hřích podmanil u každého člověka. Děti, nesmíte zůstat vázány na nejnižší úroveň v duchovní rovině, ale jste povolány stoupat a probudit celý nadpřirozený organismus, jenž vlastníte, abyste svobodně  FORMOVALY  SVÉ  LIDSKÉ  EGO,  ABY  NÁLEŽELO  VÍCE  NEBI  NEŽ  ZEMI! Moji lidé,  PŘIKAZUJI  VÁM,  ABYSTE  TUTO  MOJI  VÝZVU  BRALI  VÁŽNĚ!  Abyste si s vážným úsilím a s naléhavostí uvědomili realitu, v níž žijete pro své osobní a společné dobro, nebo jak jste vzdáleni od mého Domu.
    KAŽDÝ  Z  VÁS  JE  SPRÁVCEM  OSUDU  SVÉ  DUŠE.   Před sebou máte dvě cesty a vaše rozhodnutí je svobodné, ale současně musí být živeno tím, o čem člověk nemusí vědět a z toho důvodu si odepře věčnou spásu.
    V tomto čase lidstvo brzy zakusí celou řadu událostí s větší silou a mocí, včetně sopečných erupcí. Ty, jsou výsledkem silné reakce, která dokáže vytvořit proces, v němž sopečná hmota vyrazí ven s větší mohutností. Není to strach, který vás přivede k tomu, abyste Nás milovali. Člověk miluje naši Nejsvětější Trojici pro Pravdu, která vychází z jejího lůna, ale My také člověka žádáme,  ABY  ZASTAVIL  HNĚV  A  TOUHU  PO  POMSTĚ,  KTERÉ  MAJÍ  VELKOU  NEGATIVNÍ  SÍLU!
    Člověk miluje naši Trojici, protože žije naší pomocí, naší láskou, naší ochranou, pokud se jeho rozum neuzavírá naší Pravdě, která nese Boží Lásku projevenou v každém detailu nejen v člověku samotném, ale v celém Stvoření.
    Lidé kráčejí ve stopách novinek, aniž by pomysleli na to, že  NOVINKY  JIM  KRADOU  DUŠI.   Novost hříchu ve svém nejsilnějším projevu, dělá z člověka tvora k nepoznání, když běsní proti svým bratrům, aby je zničil.
    NOVOST  ZLA,  KTERÉ  SE  NAROUBUJE  NA  TOHO,  KDO  JI  PŘIJME,  PROMĚNÍ  ČLOVĚKA  SVÝM  JEDEM  NA  TVORA  S  NEJHORŠÍMI  MYŠLENKAMI,  NEJPRUDŠÍMY  ČINY  A  NEJVĚTŠÍM  BLUDAŘSTVÍM   v  lidské historii.
    Můj lide,  NOVINKA  JE  AGRESE,   je to zkušenost toho,  JAK  SLOUŽIT  SATANOVI,   vzdávat mu poctu,  DOKUD  SE  ČLOVĚKA  NEZMOCNÍ  A  NEVNIKNE  DOVNITŘ   a poskytne mu moc a zlovolné vlastnosti, s nimiž si člověk myslí, že vlastní vše. Nedbá na skutečnost, že myšlenka mu nepatří, když se sám předal Satanovi, protože ten nerespektuje svobodnou vůli, ale podmaňuje ji svým zlým záměrům, protože  JEHO  CÍLEM  JE  OVLÁDNUTÍ  ČLOVĚKA!
   Čas míjí a mé děti se ztrácejí...A  KDE  JE  ŘÁD,  KTERÝ  JSEM  DAL  MÉ  CÍRKVI,  ABY  ZACHRAŇOVALA  DUŠE?
    Modlete se, děti, modlete se za Ekvádor, bude trpět na svém území a jeho sopky se probudí... Modlete se, děti, modlete se za Řecko, zem se třese a půda je zaplavena vodou.
   MODLETE  SE,  MÉ  DĚTI,  HROZBA  LIDSTVU  Z  VESMÍRU  SE  BLÍŽÍ,  UVIDÍTE  JI,  JAK  SE  PŘIBLIŽUJE!   Mé děti budou mít strach....Modlete se, děti, modlete se, provokace na moři už nebude provokací a omyl rozpoutá hrůzu. Modlete se za Spojené státy, země se bude silně třást....Modlete se za Japonsko, bude stále znečišťovat lidstvo.
   Můj milovaný lide, ďábel útočí na mé děti, chrlí pokušení, aby oběhlo Zemi jako vítr a mé děti se staly kořistí hříchu. Země bude nasycena napadením zla,  LIDÉ  POSEDLÍ  ĎÁBLEM  SE  BUDOU  POTULOVAT  PO  ULICÍCH  A  USILOVAT  O  ZABITÍ  VELKÉHO  POČTU  LIDSKÝCH  BYTOSTÍ!   Zlý má v hledáčku rodiny, aby je rozdělil a rozbil. Jednota činí Zlého zuřivým. Proto nesvornost je vítězstvím pro Zlého a postupně lidi rozptýlí, aby nežili v bratrství. Můj lid, sjednocený a shromážděný v mém Těle, Krvi, duši a božství je osvícen mým Duchem Svatým. Z toho plyne vědomí, že   BÝT  MÝM  DÍTĚTEM  NENÍ  FRÁZE,   ale naplněním mých Přikázání a neotřesitelné víry, že můj lid je zřítelnicí mého oka.
    Vlažnost není dobrým společníkem, je sklonem dovolit lidskému egu rozmary, aby se neoddalo naplnění Pravdy. Mé ubohé děti,  KTERÉ  JSTE  VE  VLAŽNOSTI,  BUDETE  VYVRŽENI  Z  ÚST  MÉHO  OTCE!   Moji lidé, lásko mého srdce! Přicházím k vám jako žebrák lásky v tomto okamžiku Pravdy, v němž s vámi mluvím, abyste se neztratili a vrátili se na cestu Pravdy, kterou naše Láska vyzařuje k lidstvu, několik okamžiků před tím, než budete vyzkoušeni naším božstvím. Amen.
        Váš Ježíš
   
    POSELSTVÍ  KRÁLOVNY  MÍRU  PRO  MIRJANU  SOLDO
                Medžugorje - 2. ledna 2019
   "Drahé děti, bohužel, mezi vámi, mými dětmi, je tolik bojů, nenávisti, osobních zájmů, sobeckosti! Děti moje, tak snadno zapomínáte na mého Syna, na jeho slova, na jeho lásku!  VÍRA  UHASÍNÁ  V  MNOHÝCH  DUŠÍCH  A  SRDCE  ZACHVACUJÍ  HMOTNÉ  VĚCI  SVĚTA!  Ale moje mateřské srdce ví, že jsou ještě ti,  KTEŘÍ  VĚŘÍ  A  MILUJÍ,  kteří hledají, jak by se ještě více přiblížili mému Synu, kteří neúnavně hledají mého Syna - potom tak hledají i mne. TO  JSOU  POKORNÍ  A  JEMNÍ  SE  SVÝMI  BOLESTMI  a trápením, které snášejí v tichosti SE  SVOJÍ  NADĚJÍ,  a především  SE  SVOJÍ  VÍROU.  To jsou apoštolové mojí lásky. Děti moje, učím vás, že můj Syn nežádá neustálé modlitby, ale  i  skutky a city,  ABYSTE  VĚŘILY,  abyste  se modlily, abyste  OSOBNÍMI  MODLITBAMI   ROSTLY  VE  VÍŘE,  ABYSTE  ROSTLY  V  LÁSCE.
   MILOVAT  JEDNI  DRUHÉ,  to je to,  co On žádá,  TO  JE  CESTA  DO  VĚČNÉHO  ŽIVOTA!  Děti moje, nezapomínejte, že můj Syn přinesl světlo na tento svět, a přinesl ho těm, kteří ho chtěli vidět a přijmout. Vy jimi buďte, protože to je světlo pravdy, míru a lásky.
   Já vás mateřsky vedu,  ABYSTE  SE  KLANĚLY  MÉMU  SYNU;  ABYSTE  SE  MNOU  MILOVALY  MÉHO  SYNA;  aby se vaše myšlenky, slova a skutky zaměřovaly na mého Syna,  ABY  BYLY  V  JEHO  JMÉNU.  Tehdy bude moje srdce naplněné. Děkuji vám."

         

                        ERIČINA  ZJEVENÍ
       (Zápisky které vydal kardinál Hans Urs von Balthasar)
    Eričina připravenost se týká významných církevních událostí. Důležité bylo zjevení o zavraždění papeže Lucianiho - Jana Pavla I., který se s ní později častěji setkal
 Když jsem vstávala, zmocnila se mne modlitba a byla tady nejmilejší Matka a představila mi svatého Ignáce.
    Později byl v modlitbě po celou dobu svatý Ignác. Řekl, že ho na mne upozornila Panna Maria. Chtěl být jakoby mým otcem,  MÁM  SE  MODLIT  ZA  JEZUITY.  JSOU  MEZI  NIMI  TAKOVÍ,  KTEŘÍ  UŽ  NEJSOU  TAKOVÍ,  JACÍ  BY  MĚLI  BÝT;  PŘÍLIŠ  VYSOKO  HODNOTÍ  PŘIROZENÝ  ROZUM  A  JSOU  KVŮLI  TOMU  DOMÝŠLIVÍ.  Já jsem tady pro Církev, ale jeho otcové by tu také měli být hlavně pro Církev, je tedy správné, když se budu za ně modlit. Po svatém přijímání:"Modli se, aby se všichni jezuiti podřídili důležitému rozhodnutí Svatého otce. Vy nevíte, jak blízko jsou vám svatí."
     Byla jsem v pokoji u něho. Potom tu byl svatý Ignác a svatý František Xaverský. Svatý Ignác řekl: "V NEBI  SE  MUSÍŠ  JEDNOU  ZVLÁŠŤ  MODLIT  ZA  TOVARYŠSTVO  JEŽÍŠOVO (jezuity) ve světě a s námi chválit Boha."

                                  NÁSTUP  ANTICÍRKVE
   V  LŮNĚ  CÍRKVE  KLÍČÍ  SKRYTÝ  KONFLIKT:  POD  FRANTIŠKEM,   prvním  PAPEŽEM  JEZUITOU,   prvním papežem z Ameriky a prvním papežem, který přijal kněžské svěcení   V  NOVÉM  RITU,  PROPUKL  UVNITŘ   s potenciálem   UČINIT  CÍRKEV  CO  NEJMENŠÍ,   ale také co nejvěrnější. Z toho plyne, že plodí strach i mezi nejbystřejšími z kléru,
                                                  
              
       698. Poselství Ježíše ze dne 16. ledna 2019. - 2.část  
                  Nástroj: Luz de Maria (Argentina).
   MOJI LIDÉ, KOLIK JEN VOLÁNÍ JSTE JIŽ OBDRŽELI!          

    Moji lidé, kolik jen volání jste již obdrželi, kolik znalostí, abyste byli rozumní, kolik vědění jste dostali, abyste byli dozrálé a vzdělané děti, a ne nevědomé!
   Moji milovaní lidé: Země se chová nejen jako magnet k užitku člověka, ale tento magnet  MŮŽE  K  ZEMI  PŘITÁHNOUT  NEBESKÉ  TĚLESO,  KTERÉ  SE  POTULUJE  VESMÍREM  A  BLÍŽÍ  SE  K  ZEMI.  Lidstvo není v tomto čase nevědoucí o změnách, nebo o událostech, kterým Země může čelit a které již byly oznámeny Mnou, mou Matkou nebo mým milovaným svatým archandělem Michaelem.
  MAGNETICKÉ  POLE  ZEMĚ  VSTOUPILO  DO  PROCESU  DEFINITIVNÍ  ZMĚNY,  A  PROTO  JEHO  OCHRANNÝ  ÚČINEK  PRO  ZEMI  ZESLÁBL  A  VYSTAVÍ  LIDSTVO  ZTRÁTĚ  VĚDECKÉHO  ROZVOJE  A  TECHNOLOGICKÉMU  ÚPADKU,  KTERÝ  NEMÁ  OBDOBY!
   Děti, volám vás, abyste vzaly v úvahu, že  PROJDETE  různými,  KRUTÝMI  ZMĚNAMI  v podnebí, zažijete několik klimatických změn v jednom ročním období. Člověk způsobil přírodě vážnou škodu, zmocnil se přírody, aniž by myslel na budoucnost, a vy chcete napravit škody v jediném okamžiku, přestože to není možné. Vlhkost v půdě se zmenšila a kvůli tomu, co člověk zaseje, nevydá očekávanou úrodu. Proto  SE  HLADOMOR   ve světě  BUDE  ZVĚTŠOVAT   a voda se stane živlem, po kterém budou lidé toužit nejvíce.
   Mé děti, v tomto čase si nemůžete být jisté, zda obdržíte dobrou úrodu, protože podnebí není stálé a zcela předvídatelné. Čelíce těmto událostem, lidské stvoření bude podléhat změnám stavu mysli svých bratří ze strachu nemít základní prostředky ke svému přežití. ČLOVĚK,  CÍTÍCÍ  HROZBU  pro své živobytí,  ZMĚNÍ  kulturu, bratrství,  LÁSKU,  MORÁLKU  A   dokonce   I  NÁBOŽENSTVÍ,  ABY  SI  ZAJISTIL  PŘEŽITÍ!
   Moji lidé, většina z vás nepracovala přímo na takovém ničení planety, ale  NE  VŠICHNI  SE  SNAŽILI  ZASTAVIT  TAKOVOU  ZKÁZU!!!  Velké národy, provádějící nukleární testy v zemi, narušily tektonické poruchy v blízkých vrstvách Země a tyto poruchy pozměnily jiné v posloupnosti vrstev Země a současně způsobily větší teplo, směřující do středu Země, který se ohřál víc než v jiných časech.
    ZLÝ  UŽ  DLOUHO  TVRDĚ  PRACOVAL   a uskutečňoval vývoj svých plánů tak,  ABY  TATO  GENERACE  BYLA  PŘEDMĚTEM  SÍLY  ZLA.   Víte velmi dobře, že lidstvo je nedobrovolně podrobeno ekonomické moci, která je vedoucím prvkem v osudu zemí,  ŘÍDÍ  NEMORÁLNOST,   nevázanost  a  ROZHODUJE  O  VELKÝCH  HLADOMORECH  V  RŮZNÝCH  ZEMÍCH  S  CÍLEM  ZMENŠIT  GLOBÁLNÍ  POPULACI.
   NEMOCI  MINULOSTI  znovu nabývají na síle, a to  PROTO,  ŽE  V  NĚKTERÝCH  LABORATOŘÍCH  BYLY  OŽIVENY. Manipulace, ve které žijete, mé děti, je taková, že  S  VELKÝM  PŘEKVAPENÍM  ZAŽIJETE  OZNÁMENÍ,  KTERÉ  OTŘESE  MOU  CÍRKVÍ  a způsobí, že falešní proroci se budou lišit ve svých předpovědích.
   Moji lidé,  UDRŽUJTE  VÍRU  VE  MNE,   nedám vám kameny místo chleba, neřeknu vám "Tady jsem" a nepostavím vás proti zlu.  JÁ  JSEM  VÁŠ  PÁN  A  PŘEDE  MNOU  POKLEKNE  KAŽDÉ  KOLENO! [Mt 14, 11]. Patříte vlastníku vinice,  JSTE  MÉ  DĚTI  A  POTŘEBUJETE  SE  PŘITÁHNOUT  BLÍŽ  KE  MNĚ,   nejen   slovy,   ale   TÍM,  ŽE  ZŮSTANETE  V  MÉ  LÁSCE,  V  POZNÁNÍ  MÉHO  DUCHA  SVATÉHO.
   Degenerace se zmocnila velké části lidstva, a pro některé se to stalo z nevědomosti, pro jiné z tvrdohlavosti, pro další ze vzpoury a pro zbytek,   PROTOŽE  MĚ  NECHTĚJÍ  MILOVAT  A  TOUŽÍ  VLASTNIT  SÍLU  A  MOC,   kterou lidské bytosti nevlastnily, dokud jim nebyla dána Zlým, aby jednali proti svým bratrům.
   Modlete se za Spojené státy, jejich arogance povede k neočekávané bolesti. Tito lidé budou krutě trpět přírodou....Modlete se za Indii, příroda ji bude bičovat... Ve svých modlitbách nezapomeňte na mé děti v Kalkatě, modlete se za ně. Modlete se jeden za druhého a zrychlete svůj krok.  PRONÁSLEDOVÁNÍ  NENECHÁ  NA  SEBE  DLOUHO  ČEKAT!  Moji věrní jsou sledováni těmi, kdo Mě ani nemilují a ani nechtějí, abych je varoval.  Žehnám vám, moji milovaní lidé.
   Váš Ježíš

      

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář